Sultanbuket. kz
Цветочный магазин
AI
A I
девочки сразу ответили, собрали букет за 20 минут, цветы свежие, маме понравились, за такое комбо с финиками очень даже дешево 😍
abzalonvvaS 011
Өте өте, керемет свежий прям иісі деген өзгеше бері Ұнады. Оразаларыныз кабыл болсын!
Акмарал Шайхина
Заказды тез әкеліп берді вацаптан да тез жауап беріп күшті етіп дайындап берді гүл свежий әдемі иісі де😍😍😍
Gulnazym Yesenbaeva
Ваай маған ұнады, дәл қалай айттым солай жасап берді.Сервистеріңіз ұнады🥰👍
NS
Nuraina Saiynkyzy
Комбо заказ бергем,гүлдер свежий иісі күштіі😍🤩15 розаның өзі объемный көрініп тұр оформлениесімен👍🏻Доставка тез жеткізді рахмет көп көп❤️❤️
NA
Nurila Abenova
Заказала подруге цветы и бенто на день рождение очень понравилось , очень отзывчивые и все быстро доставили, а главное красиво 😍 рахмет вам❤️
М М
Унады тиымды багада👍🏻
dilyaa _
Кушти унады 🥰
Madina ✨
Букеттері свежий,әдемі.Тез тапсырысымды қабылдап,өте сыпайы сөйлесті🫶🏻Сервис топ.Үлкен рахметімді айтамын🤍Бәріне кеңес беремін😊
Nesibeli Sultanbekova
Өте күшті букет,әп-әдемі болып келді😍❤️ ДӘЛ УАҚЫТЫМЕН КЕЛДІ,көп-көп рақмет!❤️
Қарлығаш .
Рахметтт әдемі шыққан торт дәмді😍😍
ЛК
Лаззат Кенжегалиева
Красивые цветы 💐
Аймекен Бекенова
қатты ұнаді прям күшті свежий гүлдері😍
AB
Aigerim Beimbetova
Клиентпен қарым-қатынасы өте жоғары деңгейде🔥
БН
Бекарыс Набиев
Рахмет👍👍👍
Айару Каримолла
Өте жақсы гүлдері әдемі свежий келеді.Бағаларыда қол жетімді❤️
Мн
Мен нағып журм Солайма
Өте керемет жасайды ❤️
AI
Aissulu Imangaliyeva
Кеш жарык, Султанбукетке коп рахмет, мой честный отзыв, который раз заказываю букет всегда свежие цветы. Сервис на высшем уровне! Цены , скажу вам намного дешевле чем в других. Іштегі қыздарға тоже мың алғыс! Сәттілік сіздерге
ЖЖ
Жансая Жумабаева
Кушты унады онлайн заказ берп едим новыйын степ беремз деп,сыкитып жасап койыпты на совесть👍
Султанбек Сундутов
Керемет ужым сенимди
АО
Адилхан Оразгали
Хорошое завединие спасибо сотрудникам быстро оперативно сделали мой заказ сервис великолепный
ао
александр осавалюк
Всё чётко организованно несмотря на загруженность в праздничные дни всегда на связи советую сервис класс
NK
Nurken Kurm
Букет ұнады рахмет. Жұмыстарыңыз алға баса берсін 👏🏻
PA
Perizat Agynbaikyzy
Гүлдердің сапасы тамаша, букеттер ерекше талғаммен жиналады. Әрбір детальға мән береді. Тапсырысымды уақытында дайындап берді. Үлкен рахмет!
Altynbek Kairushev
Гүлдері жақсы свежий пышный, обслуживание өте жақсы,рекомендую.
Перизат Асланова
Обслуживаниесы жаксы унады🥰🥰
Исадин Кумашев
Всё очень понравилось, огромное спасибо 🫰🏻
NM
Nur Makesova
Тез жеткізіп берді,Әдемі гүлдері ұнады бенто торттар сүйкімді екен көзге рахмет😍😍😍
Айгерим Аяпберген
Гулдери пышный адеми тез жеткизип берди рахмет 😘😘😘
Aygerim Ruslankyzy
Букеттері күшті👍
ЖА
Жанна Аманжолова
СултанБукетке көөп рахмет,на совесть жасайды екен,гүлдері де свежий,ещё+ бенто бар,әдемі букет пен бенто үшін көп рахмет,бұйырса постоянный клиент болам🥰
ЖГ
Жарас Гибатолла
Спасибо большое всё понравилось😍❤️😘
НМ
Нурбек Маратулы
Гүлдері әдемі свежий ұнады рахмет сервис 10/10🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Ainur Lesbekovna
Торт та, букет те көңілімнен шықты. Үлкен рақмет сіздерге.😍😍😍
……
… …
Gulderi ote ademi, svejyi guldermen daindaidy👍🏻👍🏻👍🏻
Айжанат Налық
Гүлдері өте әдемі 😍🥰🥰🥰
Алтынай Канатова
Кушти букет бізге унады әрі тез жеткізді сіздерге де алуга кеңес беремін
Assylaas S
гүлдері ұнады, комбо (бенто+ гүл) өте выгодно 😍😍😍 ішіндегы сатушыларыда күшті 🫶🏽 Көп-көп рахмееет 🥹🤍
ЛР
Лаура Рскалиева
Комбо (букет+бенто) по выгодной цене! Всё супер!👍🏻👍🏻👍🏻
BT
Bakytgul Tashenova
Бугін барып комбо алдық .Сатушы қыз өте ашық әдемі қарсы алып ,жылы жүзбен шығарып салды!Әп әдемі гулдеріңіз ушін рақмеет!көркейе беріңіздер
Anara Bolat
Супер ❤️❤️❤️сториз де кызга карап бердим приятно ❤️а запах 🌹 вообще без слов
Айкоркем Маренова
💯
Дильназ Жанғабылова
Гүлдерінің иісі деген просст супергоо😍😍 еше багалары даа тиімдііі өкінбисің ,прям кушты🥰😍😍
AT
Aiss Temka
Өте әдемі шыққан 😍 Бізге ұнады, Sultanbuket сенімізді ақтады😄
Акмаржан Куралбек
Гүлдері әдемі😍Иісі свежый кушти унады рахмет көп көп❤️👍
Arman ibragimov
Тиімді баға, әрі сапалы букеттер өте ұнады👍🏻
ШУ
Шынар Уразбаева
Күшті әрі бағасыда тиімді, ұнады!
bak1tbaevnaa .
Пряяям адемыыы😍😍
MAQAT 🐺
Лучший ❤️🔥
NS
Nazerke Sultanova
Гулдеры прям свежий, багасына сай всегда выручают когда нам нужно цветы мы всегда заказываем здесь😍😍