Expert Atyrau
Центр чистка ковров
Celia Vazovsky
Отдала ковры на чистку , осталась в восторге. За 2 дня сделали ковер как новый, и это при том что дома есть кот и он линяет, сама дома не смогла почистить и не прогадала что доверилась вам!!! Спасибо!! Пахнет свежо, ни намека на химию. 🤩🤩🤩Рекомендую , не пожалеете. Конечно же обращусь еще не раз , если примут ковер с шерстью😆😆!)
ГК
Гулбарам Кабдыш
2 рет алып кетуге келмеди, хабарласып ескерткен де жок. Как то безответственно
Serik Anuarov
Өте жақсы маған ұнадыыыы🔥🔥🔥🔥🔥
АZ
Ашон Zhumagul
Постоянно моем у них, работают чистоплотно и быстро. Рекомендую тем кто раньше не работал с такими компаниями. Они вас не оставят равнодушными.👍
rus1anooovv.18 .
Чистый уютный все было классноо,мне понравилось очень хорошо🔥🔥🔥🔥
БИ
Бекзат Исламов
Тамаша өте жақсы жуады кілемді!
АО
Аида Омирбеккызы
2 жылдан аса осы жерге жугызамын килемдерымды. Оте сапалы тап таза етилип жуады. Ужымга улкен алгыс. Кызмет корсету жагынан уздык. Жарайсыздар
BT
Bibigul Tolegenova
Ісіне адал кісілер. Разымыз рахмет. Кілемдерім әппақ, бетіне қарап довольно болып отырмын
ЖБ
Жулдыз Бекмаганбет
Алла истерине береке берсин 2 кунде мунтаздай тазартып жуып акеп берди👍🏼 конилимнен 100% шыкты осе бериндер👍🏼🙏🏽
Aitugan Yerbolatov
Просто супер сөз жоқ мін жоқ жігіттер рахмет Әсіресе Асыланға 👍👍👍
Диляра Жомарткызы
Кілемімізді тап таза қылып әкелді😍Супер👍🏻
НХ
Нурасыл Хамидолла
👍👍👍
Балауса 🔝
Кілемдерімізді сапалы әрі мұқият жуып бергендеріңізге үлкен рақмет! Жуылғаннан кейін кілемдердің иісі де, түрі де керім болды. Уақтылы алып кетіп, уақытында жеткізіп берген қызметтеріңізге ризамыз. Тағы да тапсырыс береміз! Советую
ОС
Омар Сабыров
на совесть жуады, оте жаксы еще до дома доставкасы жаксы екен алып кетип, акелип тастайтын👍
Ерасыл Турсын
Nuraly
кілемді жақсы жуады екен
ZK
Zhandarbek Kuspangaly
Кілемді аппақ қылып күшті жуады