Аптека со склада
1.4
ЭК
Эльвира Кудушева
Совсем не понравилось
Барсақ жабық тұр. Бұл бірінші рет емес, байқадым. Егер«9-ға дейін ашық» деп жазылса Тугис та , онда неге нақты уақыт сақталмайды?😕 Уақытты дәл көрсетудің өзі қиын ба? Адам алыстан келсе де, жақыннан келсе де, бәрі 2ГИС арқылы қарап келеді ғой. Ал қосымшада «жабылуға 28 минут қалды» деп тұр, бірақ есік жабық 🥲 Бұл өте ыңғайсыз. Уақытты дұрыс көрсетпесе, адамдардың уақыты мен жүйкесін алады. Өтінемін, жұмыс кестесін нақты және дұрыс көрсетіңіздер!
Татьяна Глушкова
Совсем не понравилось
Только что была в данной аптеке ! Очень грубый фармацевт в ! Всегда брала штучно порошки для гриппа теперь вдруг нельзя стало ! После чего тупо сказала будете брать или нет , я попросила другое лекарство она говорит тогда подождите я пошла сдавать инкассацию!! Это вообще как понимать!!!?прошу провести беседу со своими сотрудниками ! Только что в зерде мне продали те же порошки по штучно ! И обслуживание 100% лучше !!
AE
Anargul Ersaiynkyzy
Совсем не понравилось
Қанша жалоб жазып жатыр адамдар, тұрған кісіні неге ауыстырмайсыздар. Жаңа барып едім гепариновый мазь алуға, 610 теңгенікін беріңізші десем ол жоқ, мынау 770 теңгенікі дейді. Мен сайттан қарап келіп тұрмынғой, бар деп жазылып тұрғой десем, складта жатыр шығарылған жоқ әлі деп тұр. Қанша адам зардап шегіп отыр, бір неадекватный кісі үшін.
Даша Зыкова
Совсем не понравилось
Подошла, поздоровалась с фармацевтом и спросила есть ли такое-то лекарство. Вместо ответа легкое покачивание головы. Так трудно ответить что ли? С пьедестала прям не сойти?
Дина Талаповна
Совсем не понравилось
Вечно рецепт нужен хоть и врач сказали без рецепта можно