Ab&Nur
Сауна
Rustam Jabbarov
В восторге
Были вчера с женой в этой сауне было приятно провести время парилка отличная, все чисто караоке, бильярд, бассейн все на высшем уровне дали полотенца, халаты все предоставили очень приятно было повести время прийдём ещё не раз Спасибо большое
Н
Нұртөре
В восторге
Өте керемет, пар жақсы, көп рахмет
Еламан Калымов
Керемет сауна
БЖ
Болат Жарас
В восторге
Базар жок сауна.Унады бизге.Иштери озгерипти,кухня арзан молодец.Таза иштери,бассейн кен.рахмет кушти
Адилет Койшекенов
В восторге
Сауна жаксы екен.Парилкада хамамда , бассейнде таза тамаша. бугин кундиз отырдык бари унады. Саудаларын журсин.
Aidana Sagyndykova
В восторге
Отличное место для отдыха с семьей😍Везде чистота и уют!!! Всем настоятельно. Советую эту сауну🫶🏻🫶🏻🫶🏻👏👏👏
Частый гость
GT
Gulaiman Tanieva
В восторге
Керемет сауна жумыстастарымызбен барып демалып кайттык ышке с собой тамактар сусындар алдыртады оте керемет!!! Бассейн таза конилимизден шыкты парилка супер!!! Тагыда Келип демаламыз рахмееет
KKA KKA
В восторге
Супер сауна отдохнули с мужем все понравилось!!! Советую всем!!! Спасибо сотрудникам сауны🙏😍хорошие цены еще один жирный плюс разрешает с собой 🥰
Акционер Кр
В восторге
Сауна тема бір сөзбен! Не керек бәрі барғо, тап таза. Ақтаудан дос балдар кеп қап барып едік, жақсы жерге тап боп жақсы демалыс болды. Қыздарға рахмет барлық жағдайды жасап берді. Қайта қайта ішті тазалап, постелдерді ауыстырып жақсы сервис көрсете білді. Бәріне премия сервисте жүрендерге егер сауна иесі көріп отырсан😂 Балдарға ұнағасын қайта қайта ұзартып бір күн жарым шықпастан демалыппызғо 😂 Ертесіне талдық үйге барып буынға түсіп ұйқы басып, парилкасынаба, бассейнненбе. Бильярдтан әлем чемпионын ойнағандай айқай шумен уақыттын қалай өткенін білмеппізғо. Общем барып демалуға тұрарлық жер! Қанша сауна барып жүрміз осы сауна ұнады. Тамақтары енді бөлек әңгіме респект лично поварға және иелеріне тамақты арзан бағада ұстап отырған...
ZK
Zhanbolat Kisa
В восторге
Бұл сауна өте жайлы әрі таза, ұнады – демалып, толыққанды релакс жасауға мүмкіндік берді. Жалпы алғанда, интерьері әдемі, жарықтары жылы, атмосферасы тыныш. Уақытыңды жақсы өткізуге қолайлы орын, отбасымен де, достармен де баруға болады. Уақытты көңілді өткізуге таптырмас орын.👍10/10
BB
Bakitbek Berik
В восторге
Керемет Сауна тағамдары дәмді әрі жылдам дайындалады,бассейн таза пары ыссы керемет бильярд өте тамаша караокесіде анық керемет көңіл көтеруге ыңғайлы жер.
ТХ
Тилекши Хайруллина
В восторге
Администратор кішпейіл іші таза👍🏼👍🏼👍🏼 жаксы қарсы алады
RT
Rinat Tasimenov
В восторге
Отличное место для отдыха чисто уютно есть всё чтобы расслабиться после парилки можно поиграть в бильярд классно провели время обязательно приедем ещё посоветуем друзьям
Abraham Linkoln
В восторге
Очень понравилось! Чисто, уютно и тепло. Парилка хорошо прогревает. Персонал вежливый и внимательный. Отличное место, чтобы расслабиться и отдохнуть. Обязательно приду ещё раз!
Акерке Амангелдиева
В восторге
Жаксы жерде орналаскан, иши таза уютный, балаларга оте ынгайлы, сотрудниктери сыпайы барлық жағдай жасалған, всем советую❤️Улкен рахмет Ab&Nur сотрудниктерине
Берекет Рахымжанкызы
В восторге
Кеше гана отбасымызбен бардык. Иши уютно,бассейн жылы. Уйдегилерге де унады👍🏻 Парилка, бари таза, советую всем баруга🙌🏻
Ayaulym Ergalieva
В восторге
бари унады кушти бассейндери бари обслуживание вообще кушти таза иши, отбасымызбен жиы жиы барып турамыз баруга кенес беремин😘👍🏻👍🏻👍🏻 бир плюсы бильярд бар,сусындар,караоке керемет жумыстарыныз журе берсин конилимнен шыкты💕💕💕
ХГ
Хайруллина Гульнафис
В восторге
Достарыммен барганбыз,конилден шыкты,бастысы каланын ортасында ,бар жагдай жасалган,оте ынгайлы.
🫂 Sanatuly
Совсем не понравилось
10к тұрмайды ема Адамдары әлдағандай))) Барғаныма өкініп қалдым
pp
penokiyo penokiyo
В восторге
бізге унады жақсы дем алыс орны. обслуживание кушти, таза, удовно, барып дем алыуға кеңес беремін.
ҚТ
Қуаныш Төлепов
В восторге
Хорошый парилка и бассейн хороший обслуживание всем советую.
Х
Хаким
В восторге
Таза әрі керемет жанға тыныштық сылайтын сауна екен істерің алға баса берсін
Максет Ходжабердиев
В восторге
Керемет демалыс орны Барып демалуға кеңес беремін Маған ұнадыыыы!!!
❤)
❤️ )
В восторге
Очень хорошее место, парилка отличная, вода в бассейне чистая и не пахнет хлоркой👏👏
karrinexx .
В восторге
Очень хорошая сауна, все было чисто в следующий раз будем ходить именно туда
ЮК
Юлия Ким
Понравилось
Хорошая сауна ,все чисто ,аккуратно.Обязательно придем еще
Eugene Gushin
В восторге
Хорошо провел время спасибо огромное вернемся еще раз
Baga Onevsfour
Понравилось
Всё супер хорошее место для проведения мероприятий с друзьями
Тлеген Ишаналиев
В восторге
Отличная сауна👍особенно с детьми самое то место!!! Супер,все чисто и персоналы вежливые!!! Советую
СЕ
Сабыржан Еламанов
САУНА ОТЕ КЕРЕМЕТ ЕКЕН БАССЕЙН ТАП ТАЗА
СУ
Сакен Умаров
Кушти парилка унады маган
Nurdaulet Kadirbaev
В восторге
Оте керемет тек жаз Кыз жок
Асель Амандыкова
В восторге
Керемет сауна бизге катты унады🫰🏻парилка супер!!!
AD
Супер мне понравилось 😎😎😎
МТ
Медет Толеген
Совсем не понравилось
Бассейн өте лас. Жиіркенішті. Не советую !!!
EG
Erkebulan Guzatolla
Кайф сауна
ИЖ
Исатай Жалгасов
В восторге
понравилось сауна самое главное чистое 🫰🏻
ИБ
Баня хорошая,чистая
ДА
Данияр Ажимкулов
В восторге
Спасибо большое все очень понравилось
Михаил Морунов
Хорошая сауна
. Осипов
В восторге
Чёткий бильярд шары только так закатываются
СБ
Серикболат Балмагамбетов
В восторге
С кайфом, выпивку с собой можно
Яков Юровский
В восторге
Сауна топовая!Советую всем ! Банька парилка...
Alikhan Saideshev
Очень понравилось сауна 👍🏿