MedLaser
Центр лазерной эпиляции
НГ
Назира Г
Бүгін шугарингке бардым. Сервис жақсы, іші таза. Тез және уақытынан ерте қабылдады. Басқа жерлермен салыстырғанда қатты ауыртпады және вросшие волосыды пинцетпен алып береді екен ( басқа жерден ондай көрмедім ) Ал ұнамағаны ұзақ бөліп бөліп жағады құттай құттайдан және ыстық воскты көп суытпай сразу жағады екен кішкене күйіп қалды 2 сағаттай өтседе әлі күйген жері кішкене ауырып тұр. Қалғаны ұнады.
US
Utemisova Sharbanu
сервис 🔥✨
ЗД
Злиха Демеуова
Сервис, атмосфера топ😍👍🏼 Дами беріңіздер! 1 сеанстын өзінде нәтиже жақсы болды, сіздерге рахмет! Әр клиентпен жылы қарым-қатынас ұстанады. Мастер Кристинаға ерекше алғыс, бүгін 2-сеансым болса да, адаммен жылы сөйлеседі, қамқорлық танытады😍👍🏼
BG
Botagoz Gumarova
Всё просто замечательно! Уже после первой процедуры был виден результат. Мастер Кристина — настоящий профессионал своего дела, топ-мастер! Очень довольна!
Aidana Demeuova
Приветливые сотрудники, отличный сервис, рекомендую! Результат после 1-го сеанса 😍😍😍
А A
сервис кушти результат прям 😍👍🏻👍🏻
ГТ
Гульден Табылдиева
Өте керемет студия! Тап таза бәрі, эстетика 👍Мастер Гульдина сөз жоқ! Қатты ұнады!
AZ
Altynay Zharylgapova
Место где каждая женщина чувствует себя королевой. Вежливый персонал и мастера своего дела.
MZ
Moldir Z
Бари кушти унады результат корип жатырмын🥰 сервис топ👍
НТ
Нурдана Төлеп
Бүгін Лазерге бардым,Мастер Кристина прям күшті қабылдады.Өзінің советтерін айтып,риза болып қалдым😍Жұмыстарыңызға сәттілік💐Админге де рахмет шай ұсынған🫶
Айнура 💞
Все очень понравилось 🥰 Мастер Аксауле очень приятная уже стала как подруга)) результат с первого посещения 👍🏻
Все классно и атмосферно😇😇😇 Мастера просто 😍😍😍
ж*
жанерке ***
все очень понравилась👍👍👍мастеры профессионалы своего дела😍😍
Алия Алдашева
Приятная атмосфера. Мастера знают свою работу, результат уже после первой процедуры. Спасибо мастеру Гульдине, администратору Наргиз.
Айдана Беймбекова
Әйел адамға қуанышпен жайлылық сыйлайтын керемет орын😍🥰💐
МО
Мейрамгул Онайбаева
Медлазер ұжымына рахмет айтамын! Каждый келген сайын келе бергің келетіндей атмосфера, қыздары да күшті! Өсе беріңіздер! Жаңа дүниелер шығара беріңіздер! Қыздар, рахмет❤️
ЖТ
Жадыра Туремуратова
Мастер Райлым очень ответственная, без лишних слов, четко делает свою работу. У меня уже 6 процедур было. Но результатом была довольна уже с первой процедуры. Долго боялась решиться на эту процедуру, но на medlaser я могу спокойно довериться. Уютная атмосфера, админ такая приятная. Мастер топ. Можете смело записываться.
Динара Кабдоллаева
Гульдина керемет мастер👍😍 Өзіне баурап алады👍 Медлазер уютный іші
Акбаршын Калыбаева
3 рет бардым, результат супер. Камшат ханымға алғысымыз шексіз осындай керемет уютный жерде, әдемі атмосферада ашылғанына, мойынға арналған массажер тамаша екен ол үшін бөлек рахмет🥹Гульдина мастер өте керемет жан, приятная! Медлазер ұжымына мол табыс тілеймін!❤️❤️
ЖК
Жазира Кубайдуллина
Бүгін Макпал мастерге бардым, прям жүзі жылы күшті мастер🥰 и өз жұмысын білелі🥰🔥🔥🔥рахмет ұнады
Ainur Kuanysheva
Спасибо огромное! Сделали прокол ушей дочке, все профессионально, красивые сережки👍
Асылай Кажыгалиева
Лазерна студия вышего класса понравилась всё , обслуживание просто супер 🩷🩷🩷👍
Аптека FAMILY
Райлымға бірінші рет келдім оте кушті укыпты прям унады.оған дейін Аксаулеге келіп журдім супер ,оте керемет кыздар молодцы Камшат коркейе де осе бериниз Букил КЗ БОЛСЫН МЕДЛАЗЕР😘😘😘😘☺️
АЖ
Айнамкоз Ж
унады😍
Асем Камбарова
Өте қатты ұнады 💐 Смело бара беріңіздер қыздар 💐👏Тағы да барамын💐
Приятная атмосфера, приветливый персонал. Все чисто и аккуратно. Была сегодня на 5ой по счету процедуре
Мне все очень понравилось! Атмосфера уютная, персонал внимательный, а сама процедура почти безболезненная. Уже вижу эффект и приду снова. Спасибо мастеру Райлым- такой комфортный человек 🥰
Aizada Aibarova
Өте керемет студия! Қызметкерлері сыпайы, кәсіби және бәрін түсінікті етіп жеткізеді. Процедура жайлы өтті, нәтижесі көңілімнен шықты. Міндетті түрде тағы келемін! Мастер Гульдинаға рахмет❤️ Тәтті шәйға отдельно рахмет👍🏻☕️
СА
Сая Абилхаирова
Сегодня мой третий сеанс лазерной депиляций в Medlaser, была у нового профессионала своего дела Кристины, очень водушевлена, спасибо ей за работу и советы и вообще у нее энергетика классная❤️💎🤍. Желаю побольше процветаний и успехов, так же благодарных коиентов✊✊✊ Кстати мне прям зеркало сказало Сая - ты особенная 😍🥹🥰🥰🥰
ЗЖ
Зарина Жаксымбетова
Бүгін жаңа мастер Кристинада болдым күшті ұнады,ақыл кеңестерін айтып білгенімен бөлісті😘ресепшн қыз тоже вежливая❤️
IA
Inkar Absatyrova
Вышла с лазерной процедуры у мастера Гульдина 🥰все прошло комфортно✌🏻благодарю комфортную работу ☺️спасибо за ☕️
РС
Ризанна Сабырова
Комфортное и эстетичное место. Мастера очень приветливые, хорошо знают свою работу. Сервис на высшем уровне 😍
Гаухар Бекболатова
Все на высшем уровне🩷😘 Бәрі ұнады 💃🏻
АУ
Акбота Унбаева
Рахмет коп коп.Мастер Макпал керемет жылы жузди унап калды бари супер 🌹🌹🌹🌹
ОЕ
Орынша Ержанова
Суперский студия👍👍👍👍👍 😍😍😍😍😍😍😍😍Благодарю Камшата что открыла у нас такой полезный салон всем женщинам и всех сотрудников. У вас Отличная команда.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Д
Динаргуль
👍👍👍👍
DU
Dinara Umitkaliyeva
Была 5 раз, результат шикарный😍 И мастера и админы классные, подход к каждому клиенту. Всё эстетично, красиво и пахнет вкусно🥰. Предлагают вкусный чай с шоколадкой.
ЖШ
Жадыра Шараповна
Ризамын. Барлық мастерлер өте жақсы. Бүгін Кристина да болдым, өте керемет , келесі процедура Кристинаға жазылып кеттім. Атмосфера жайлы , 5 жұлдызға лайық студия!
Asem Sholpanova
Маған қатты ұнады.Результат 1 келгеннен байқалып жатыр.Сервис енді прям керемет😍😍😍Іші таза,уютный😍Кеткің келмей қалады ғой прям ішінен.Ал қыздары өте сыпайы,өз жұмыстарына ұқыпты.Молодцы👍👍👍Еңбектеріңіздің жемісін көріңіз!!!
FZ
Fatima Zakirova
Самый лучший мастер топ Райлым прям 😍 Комфортна одан баска мастерге баргым келмейды кушты соган бола барам MedLaserге Обслуживание кышкене жаксарту керек Су немесе шай усынуга болатын еды вроде залда топырлап журген адам жок Инстада бары адемы кышкене ожидание и реальность болып калды 5/10
Mц
MedLaser, центр лазерной эпиляции
5 сентября 2025, официальный ответ
Бізді таңдайтыныңыз үшін рахмет❤️ Админнен түсініктеме алдық, сізді күйеуіңіз іздеп, біздің рабочий…
ЖА
Жанар Ажирова
Осымен 3рет баруым.Әр барған сайын таңғалудырудан шаршатпайтын керемет сервиспен,әдемі қыздар.Өз жұмыстарының мамандары.Адаммен сөйлесуі,өз жұмыстарын 100%ға жасай алуы,жылы шыраймен қарсы алуы бәріде керемет.Атырауда сервистың осындай деңгейге жетуі қуантады💐Көбейе берсін деген тілектемін.Жұмыстарыңызға береке берсін қыздар❤️Ерекше ықыласыммен тілегімді Гульдина ханымға арнадым.Өз ісінің маманы❤️
Dariya Ilyassova
Девочки, обслуживание топ😇😇✅и я с первой процедуры получила заметный результат ♥️убедилась в том что они тщательно выбирали Аппарат. Всем рекомендую, не пожалеете😊
Өте керемет бәрі жоғары деңгейде😍😍Мастер Кристина вообще супер,вежливый😍От и до бәрін түсіндіріп,өзінің советтерімен бөлісті😍қайта қайта ауырып жатқан жоқпа сұрап)самый топ мастер😍
ЖК
Жулдыз Карасаева
Посетила студию Медлазер во второй раз осталась в полном восторге! Сразу начну с ключевого: Хожу на гл бикини, волосы на 70% перестали расти, жалею, что не пришла раньше😁 Мой мастер Аксауле- профи своего дела и просто хороший человек, с кем можно поговорить на любые темы, быть на одной волне. Персонал вежливый и приятный, сразу создают ощущение заботы и уюта. Особенно понравилась милая администратор на ресепшене- встретила с улыбкой, угостили ароматным чаем с шоколадками, а в конце подарили милый стикер 💕. Атмосфера в студии невероятно спокойная, чувствуешь себя комфортно и расслабленно. Даже Музыка подобрана под стать салону. Одним словом приятно находится здесь. Обязательно вернусь снова и рекомендую всем, кто не может решится.
ГБ
Гаухар Болат
Бугин Жана мастер Кристинага келдим, Оте жаксы тусиндирип, советтерин айтты маган унады. Ресепшендеги кызда кушти. Осе бериниздер🥰
Асем Нысанбаева
Өте керемет уже третий раз. Мастер Райлым супер и админ Наргиза просто слов нет.❤️ Сервиске соз жок. Дами бериниздер осе берениздер. Тагыда точкалар ашылсын.❤️❤️
Alina Kabdeshova
Обслуживание и персонал на высшем уровне! 💯 Мастер Гульдина 👍🏻 Советую!
Мөлдір Мукатанова
Бари унады, племянницамды алып келип прокол уши жасаттык. Все чисто, аккуратно. Все понятно объяснили 🥰
ДШ
Дәмегүл Шегебаева