ozon_emdeu.atyrau
Процедурный кабинет
ЕА
Ероха Алим
Назира кызга коп рахмеет👍🏻👍🏻 унады жумысы
Самал Кенжебулатова
Өте ұнады, телефонмен жауап бергеннен , система салып, шығарып салғанға дейін ұнады. Назира ханым өте сыпайы , қолы жеңіл. Кабинет өте таза, ыңғайлы👍👍👍
НТ
Нурлан Ташенов
Таза,жайлы,қызметі өте сапалы👍🏻Назира ханымға үлкен рахмет.
II
Iren Iren
Процедурный кабинет очень понравился,все чисто, дружелюбная атмосфера. Медсестры профессионалы своего дела, с закрытми глазами можно сказать попадают в вену любой сложности. Проходила на процедуру озонотерапия, для меня что-то новое, но после нее так расслабляешься и хочется спать. Медсестре Турсынай особенная благодарность!
БС
Бекжан Сайлау
Өте керемет процедурный! Советую
GD
Gulzhan Dyussenaliyeva
Добрый день! Персонал очень вежливый, отзывчивый - Профессионалы своего дела. Все эстетично. Благодарю 🙏
Мерей Т
Отличная процедура, рекомендую всем! Улучшает состояние, эффект заметила сразу. Спасибо персоналу👍🏻
RU
Rimma Umbetaliyeva
Впервые побывала на процедуре озонтерапии, Очень понравилось. По ощущением состояние чуть легче стало, буду дальше принимать. Персонал внимательный!!!
Assel Assel
Сходила на прошлой неделе на терапию, эффект уже сразу заметила. Приду еще раз! Спасибо, персоналу!
Smart .
Менің аллергиям ұзақ уақыт бойы күнделікті өміріме кедергі келтіріп, тыныс алуды, жұмыс істеуді қиындатып келген еді. Сол себепті мен ең алдымен өзімді жеңілдететін, табиғи әрі қауіпсіз әдісті іздедім. Жүрегім озонотерапияға жетеледі – себебі бұл процедура ағзаны жасартатын, иммунитетті көтеретін және ағзаны ішінен тазартатын ерекше әдіс екеніне көзім жетті. Процедуралық кабинетте озонотерапиядан кейін ауыр белгілерім жоғалып, өзімді жеңіл әрі еркін сезіне бастадым. Әрбір сеансымнан кейін денем жеңілдеп, аллергияның асқынған белгілері біртіндеп жоғалды. Мен үшін бұл тәжірибе – тек медициналық көмек емес, өмір сапасын қайтара алған нағыз құтқарушы болды.
Айжан
Сәоематсыздар ма, Атырау қаласында, озонотерапия кабинетіне жолдама алып,ем алдым. Өте керемет кабинет екен,қыздары сыпайы, әр пациентке көңіл бөліп,түсіндіріп,ем беріп жатыр. Менде көптен бері белім ауырып жур еді. Озоннан кейін өте жақсы әсер алдым. Еңбектеріңіз елене берсін,көркейе беріңдер👍🌹
Аксира Сулейменова
Добрый день. Сегодня получила Озон терапию. Все понравилось . Персонал доброжелательный . Вокруг все чисто. Так приятно. Все медсестры приветливые. Нервы свои успокоила. Желаю процветания Вашей работе.
ББ
Батыр Бирликович
Бүгін процедуралық кабинетке бардым, қызметі өте ұнады. Медбикелер сыпайы, өз ісін жақсы біледі. Процедура тез әрі ауыртпай жасалды. Бірден өзімді жақсы сезіндім. Рахмет!
Динара А
У меня давно остеохондроз и постоянные головные боли. После курса озонотерапии реально почувствовала разницу — боли ушли, голова стала яснее, появилась энергия. Честно, даже не ожидала такого эффекта! Теперь чувствую себя гораздо лучше и могу спокойно заниматься работой и делами без постоянного дискомфорта. Огромное спасибо персоналу за внимательность и заботу ❤️ рекомендую всем!
AB
Azat Bilal
Керемет екен, басым ауырганы кетти. Улкен рахмет!
Мерей Каламбеков
Сходил на озонотерапию, сразу почувствовал улучшение самочувствия. Рекомендую! Персонал отличный, вежливый, объяснили и ответили на все вопросы. Рахмет коп 🙌🏻
Айнур С.
Все чисто, быстро и безболезненно 💖