Кафе
3.9
3.9
AB
Adilzhan Bizhanov
Бас нашар, шашлык нашар, қызмет көрсету өте нашар. 👎👎👎 Дәмі нашар болғаннан до конца жей алмай тастап кеттік. Бос ақша құрту болды.
Asset Saduov
Өтте әмді! Даяшы Дастан топ 1 👍🏻
Женисбек Гайнеденов
Қойдың басы дәмді, даяшы Дастан 🔝
Молдир Акболатова
Очень вкусный
ГК
Гулханым Кулжанова
Жакында барып едік барғанымызға өкініп калдык. Тамактары нашар, салкын куйінде акелді. Бастыгыма управляющий ма ким екенин бильмим отзыв жазып едим блокка салып жберди тек. Озін жундеу орнына баска кафелерге барып сын айтад. Баратын жер емес не советую.
R .
Бугн бардвк обслуживание плохое👎койдын басын заказ бергенде грильге пыскен заказ берып едык вообще ондай емес суга пыскен кылып акеледы👎👎 тамактары салкын.2 рет келуге кенес бермеймн.
Insta: aman1ay_
Кысылеры оте нашар адамдар ойланбай сойлит👎🏻
OO
Oxana Orlova
Была в этом заведения и я в шоке осталась! Стоит запах в помещении будто нахожусь на кухне. Заказ принесли, очень много жира! Не для моего желудка. Обслуживание желает быть лучше. Отношение к гостям будто с одолжением. Также слышала что владельцы заведения ходят по соседним и оставляют негативные отзывы. Не советую
IT
Issabek Tolegenov
Таста
BS
Bauyrzhan Salyev
Актаудан ата анамыздын айтуымызбен келдик оте кушти 👍🏻👍🏻👍🏻❤️ обслуживание катты унады папама бас тарту етти бауырсакпен оте кушти рахмет улкен 👍🏻👍🏻👍🏻
LZ
Lui Zah
Добрый день. Очень вкусная кухня, мясо нежное все вкусно! Но сервис как то не комфортно, как в столовой СССР. Приборы тоже бы заменить особенно ножи которые продаёте для раздели головы
ЗШ
Зарина Шахисламова.
Бармандар!!! 1шыден тамак келып болмайд 2шыден келген тамактары ашып кеткен 3 шыден ышы салкын 4шыден чекке келмеген тамактын багасын коскан. 5шыден админ кателерын мойындамай конакпен урысып кеткен. Баратын жер емес Ожидание и реальность.
Нургуль Алиева
Сегодня решили отметить день рождения и очень пожалели что пришли , в зале прохладно , персонал не успевает , но в зале почти пусто. Из 8 человек один остался без еды. В Счет добавили лишнее , чего не заказывали . После уже начали ругаться с клиентами . Одним словом не советую это место . Больше ни ногой !!!!!
Ербол Кумаргалиев
Блюда вкусно. Но есть нюансы. Например помещение прохладно и староваты. Как туда отвезти гости
Азамат Тайшыбаев
Головы барана очень вкусные сытные мягкие без косточек
28 января 2026, официальный ответ
Приятного аппетита и благодарю за отзыв! Мы будет дальше держать этот уровень и качество🙏🏻
Раке Ракеқызы
В зале прохладно, официанты не приветливые, громко спорят между собой, нужно кричать несколько раз что бы позвать, элементарные вещи типа принести чайную ложку вместе с кисюшками не знают. Блюда обычные, ничего сверхъестественно вкусного как расхваливают в инстаграмм нет. Есть места и дешевле, вкуснее, и без % за обсуживание. Счёт написан ручкой от руки, если что нигде не предъявить, естественно спроса нет))) вода в уборной холодная. Вернусь ли ещё раз? Нет!
25 января 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв. Нам жаль, что в ноябре у вас остались такие впечатления. За это время мы много…
Бибинур М.
Ожидать оооочень долго, экономия на официантах, два официанта не справляются, блюда долго готовятся, элементарно хлебную корзину ждали полчаса и получили в третий раз попросив. Люди приходят после работы голодные. Какими б вкусными не были блюда - сервис решает всё!
23 января 2026, официальный ответ
Приношу извинения и благодарю за обратную связь. Мы обязательно улучшим сервис и все блюда будут при…
NN
Nurik NS
Были не понравился еда
АЖ
Айгуль Жолмуханова
Супер вкусно крйдын басы на гриле и курдах сирак✅👍
23 января 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв🙏🏻 приятного аппетита
Жанай К
Кішкене кешігіңкіреді тапсырыс. Бірақ өте дәмді болды. Грилде піскен қойдың басы ерекше дәмді болады екен. Тапсырыс беріңіздер өкінбейсіздер.
16 января 2026, официальный ответ
Рахмет коп коп🙏🏻🥹 Алла берекесин берсин🙏🏻
YK
Yerlan Kaparov
Вообщем ұнамады!
SI
Sayassat Imangaziyev
Қазанбастан бешбармақ қойдың басымен алдым,өте керемет дәмді.пісірген түсірген адамдарға үлкен рахмеепт!!!
3 января 2026, официальный ответ
Рахмет! Алла разы болсын🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Жасур Уснатдинов
Мнау жерде отирик отзывтары коп екен баска мейрамхананын работниктары мышь сиякты жазп тастандар курсн,тамактары болек любой момент барп кориндер✅
2 января 2026, официальный ответ
Рахмет коп коп!🙏🏻 🥹
HR
Han Region 06
Здравствуйте. Заказал я голову баранины. Честно скажу так себе. Помимо того что голова маленькая и ещё не вкусно. Как будто полусырая. Своих денег точно не стоит!
2 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Во первых, невозможно чтобы голова была сырая, готовим ее 8 часов. С начала нашего отк…
Мөлдір Муратова
Тамақтар шамалы .бауырсақ ваше айтпая кояйын ашытылған камырмен пісірген Тамақ заказ берп едк омен 1сағатан кейн айтп тур ондай битіп кеткен деп ужсс прям👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
ЛБ
Лаззат Байниязова
Еда
Акмарал Изберген
1 жұлдызға да тұрмайды НЕГІЗІ. Бір апа жүр нервная, Атырауды ұстап тұрғандай шаңқылдап ... екіншісі жүр 2 сөйлеп, сөзбен алдап адамдарды... айтылған мінді көтере алмай жер-жерден блоктап. Арттарың таза болса, олай жасамас едіңдер. Іші лас, отзыв карап барыңыздар, Атырау халқы. Жаксы отзыв жазып отыргандар өздерінің қызметкерлері мен таныстары.
13 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе. Пікіріңізді көрдік. Жазылған сөздермен келіспейміз. Біздің мекемеде тазалыққа, қызмет…
DD
Dauysbaev Dulat
Тамақтары бөлек енді,ақшасына сай,бірақ мен көбінесе бас жеймін,дәмін айтып жеткізу мүмкін емес,Аллаһ берекет берсін кәсіптеріңізге
9 декабря 2025, официальный ответ
Ас болсын🙏🏻🙏🏻 рахмет коп коп
Диас Досжанов
Тағамдары ұнады,бөлек алғысымды Дастанға білдіргім келеді 😍😍
8 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет коп коп! Дастанга жалакысын котеремиз👍🏻👍🏻
Алишер .
очень вкусно, интерьер, местоположение все очень удобно и на высшем уровне, также отдельно хочу отметить уровень обслуживания и официанта Дастана
8 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое! Очень приятно🤗 Дастану повысим зп👍🏻👍🏻
ZK
Zhangeldy Karabaliyev
Тағамдар өте дамди, қойдын басы өте дамди болды ұнады 👍👍👍
Ас болсын! Рахмет 👍🏻👍🏻👍🏻
A
Aygerim
Бары свежий Отте Дамди Рахмет Коп Коп
Рахмет коп коп🥹🙏🏻🙏🏻
ЖК
Жанара Кедейкулова
Бас оте дамди,тойымды.Чай и бауырсак ыссы кушти.Тамактары дамди.Биринши рет бардык буйыртса тагыда барамыз
Рахмет🙏🏻🙏🏻 ас болсын🤗
n zhlgasva
Қой басын осындай дәмді етіп жасайтын жер аз. Еті жұмсақ, ауызда ериді, соусы керемет! Міндетті түрде қайта келемін😋
Рахмет коп коп🙏🏻🙏🏻
Ramazan seri1kov
Оте керемет кафе тагамдары оз багасына сай оте керемет сиыр куырдагын айталмадымм керемет 🔥🔥
Рахмет🤗🙏🏻🙏🏻
Anargul Ryskali
15мынга куырдак лагман бас заказ бердик. Вообще не стоит. Лагмандары ащщы, Куырдактарынын ети катты, басы шамалы перчаткасы да жок! Унамады келесиде заказ бермеймин!
7 декабря 2025, официальный ответ
Кайырлы кеш, Біріншіден, лагман ащщы болу керек, заказ бергенде кез келген адам айтады "мен ащщы же…
Айдарбек Алибеков
Ассаламаликум жамагат бугин койдын басын алгам супер оте тамаша семияммен отирп жегенбиз уйде отирп семиям риза алгыстарын аитып жатир КАЗАНБАС кафесинин ужымына бундай бас биздин каламызда жок болсада жетпиди болек дим болек дами аита алмай отирмин келиниздер женинз аиткан адам аита берет окинбейсиздер алсаныздар дами ауызынан кетпит мен алганима окинбеймин рахмет сиздерге КАЗАНБАС кафесинин ужымына алгысым шексиз колдырыныз дерт кормесин Алла разы болсын 🤲🤲
3 декабря 2025, официальный ответ
Ауминь🙏🏻🙏🏻 рахмет коп коп🙏🏻🙏🏻🙏🏻
KA
Kundyz Amandosova
Инстадан көріп,қызығып барып едік.Дым ұнамады.Бір басты 1 сағат күттік,Піспеген толық қатты,соусы аз.Тағы сұрап едік ақшаға алып келді.Обслуживание нашар.Қайта келгін келмейді
2 декабря 2025, официальный ответ
Халыкты алдаманыздар, 1. Сендер келгенде (6 столикта болдындар), тура сол уакытта баска адамдарда со…
SA
Salam Aleikym
Ассалямуалейкум 👋 Бүгін обедке сиырдың жілігін, бешбармақ жәнеде хожелі мантысын заказ бергенбіз . Тамақтар жылдам әрі ыссылай келді , бірақ дәмі өте нашар 😏 Жілік Еттің тұзы жоқ , дәмі жоқ . Бешбармакта тура солай Инстаграм , тиктоктағы рекламаға қарап алып едім … 😠
1 декабря 2025, официальный ответ
Бұл өте өкінішті жағдай, Казанбас дәмханасы атынан кешірім сұраймын. Кащир поварларға тексеріліс жүр…
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
28 ноября 2025, официальный ответ
🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Irsen Dyu
Грязно , столы липкие , прождали полтора часа, в итоге сказали что заказ отдали другим.
18 ноября 2025, официальный ответ
Помню вас, во первых, все у нас чисто так как обробатываем каждый столик с раствором и наши гости по…
Darkhan Darkhan
Всё хорошо,голова барана супер👍👍👍👍. Досыммен бардым,көңілімізден шықты. Персонал жаксы ұнады. Интерьер жағынан айтатын болсақ,обновление керек тек)))) А так всё тик-так🙂😊✊
Moldir Malikova
рекламалары керим но персоналдарынын отношениялары оте нашар! Еркегинеде әйелінеде внимание жетіспей жүрма түсінбедім🤦🏻♀️ Бұндай адамдардың тамақтары қандай болады екен! Барып тұрған клиентті қашырып жібердіғо. Тойғаныма тасынғаныма🤦🏻♀️
AD
Asylkhan Daripov
Қойдың басына заказ бердік қолғап жоқ басында жоқ деп айтпайды да ұнамады общем
ГН
Гулнара Нургалиева
сходили на обед все понравилось все по домашнему особенно самса тандырная
9 ноября 2025, официальный ответ
Большое спасибо, что выбрали нас!!! Ждём вас снова.
Archie Goodwin
Кухня очень вкусная!
31 октября 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв🫶🏻
Алмагуль Кусайнова
Баратын жер емес екен Отзывты оқып бару керек екен баратын жерге. Обслуживание 0 Сервис 0 Клиентпен сөйлесе алмайды. Дөрекі өте . Хозяйкасы нервная өте.
30 октября 2025, официальный ответ
Мүмкін емес, алданбаныздар! Іштері тар, көздері көрмейтін хэйтерлер/конкуренттер...
Гулназым Жумагазиева
Кушти екн иши тамакиары
TE
Togzhan Ersayin
доставкамен алдырып отырған тамақты дұрыс салмай отыр,шашлык жоқ
23 октября 2025, официальный ответ
Мүмкін емес, біз әрдайым толық заказды саламыз👍🏻 қаласаныз, қонаққа келініз сізге комплемент беріледі.
Нурлан Нуралы
Шашлык уксус көп бағасына не стоит.Мантының қасына майонез емес аджика берді.Осыларды түзету керек
20 октября 2025, официальный ответ
Кері байланыс үшін рахмет! Уксусты енді адзап саламыз. Біздің шашлвктар мен мантылар өте арзан және де дәмді әрі үлкен порциялары.