Qulsary
Жансерик Шадылов
Тап таза
Асем Муса
В восторге
Өте керемет қонақ үй.Отбасымызбен құлсарыға барғанда осы қонақ үйде екі күн болдық. Барлығы соңғы үлгіде жасалған. Тап таза, жып-жылы. Администрациялары сыпайы. Осы қонақ үйге баруға 100%сенімді түрде айта аламынг
Assema Zhalelkyzy
В восторге
Very nice hotel and administrator. Very clean and quiet place, 100% recommend you to stay. As for the breakfast you can go to any coffeeshop here using 2 gis. Очень чисто и тихо. То что нужно в дороге, чтобы выспаться. Всего 10 номеров. А для завтрака, здесь много кофеен, можно найти по 2 gis.
Данияр Кушеков
В восторге
Отель классный, я сам очень придирчивый к чистоте, но уровень отеля на высоте, все чисто, матрасы и постель в новом состоянии. Советую
BK
Bako7z7 Kz
В восторге
Өте жақсы қонақүй! Таза, жайлы, қызметі тамаша. Назерке мен Сағадатқа рахмет – мейірімді, жауапты әкімшілер. Ұсынамын.
7 посещений
ГК
Гульсана Кульджанова
В восторге
Самая лучшая гостиница в городе Кульсары. Всем советую цена доступная👍👍 Мы с Актау. Спасибо администрации за комфорт и удобство
Annisa Alina
В восторге
Персоналдары өте сыпайы! Тазалығы 5!
Zharas Tashamanov
В восторге
Чистая, уютная, действительно очень хорошая гостиница
Im
😍😍
НМ
Нургуль Мустафаева
В восторге
Өте таза әдемі қонақ уй екен👍трасса бойынан бұндай қонақ уйды бірінші рет көріп тұрмын Ақтаудан келе жатырғанда тағыда тоқтаймыз керемет🔥
ST
Sagadat Togayeva
В восторге
Новая гостиница очень понравилась! Всё чисто, уютно и со вкусом оформлено. Персонал вежливый, доброжелательный и внимательный. Желаю вам успеха и побольше довольных гостей!
NI
Nurpeis Izturganov
В восторге
Қонақ үйге барғанымызға қуаныштымыз. Бөлмелері жарық әрі жайлы, тазалығы көңілден шықты. Қызметкерлері қонақжай, кез келген сұрағымызға көмектесіп отырды. Бағасы мен сапасы сәйкес келеді. Демалуға немесе іссапарға келгендерге ұсынар едім.
Alfiya804
В восторге
Очень понравилась Ваша гостиница! Красиво, чисто и уютно! Мы с Уральска приехали.
Azamat Alashuly
В восторге
Отличная гостиница. Все чисто, уютно. Отличный интернет. Только питания нет. В целом все супер👌
ЖS
Жанбо Snow
В восторге
Кулсарыдагы ен дурыс гостиница осы болар. Всем советую, для данного села или городка, гостиница что надо.
Baha Kozha
В восторге
Qulsary қонақүйі - өте керемет қонақүй! Тап-таза, жап -жаңа. Құлсарыдағы ең күшті қонақүй осы десем, қателеспеймін! Жол жөнекей өтіп жатсаңыздар, осы жерге түнесеңіздер өкінбейсіздер...
Супер
ШМ