Qulsary
Гостиница
BK
Bako7z7 Kz
Өте жақсы қонақүй! Таза, жайлы, қызметі тамаша. Назерке мен Сағадатқа рахмет – мейірімді, жауапты әкімшілер. Ұсынамын.
Alfiya804
Очень понравилась Ваша гостиница! Красиво, чисто и уютно! Мы с Уральска приехали.
ГК
Гульсана Кульджанова
Самая лучшая гостиница в городе Кульсары. Всем советую цена доступная👍👍 Мы с Актау. Спасибо администрации за комфорт и удобство
Zharas Tashamanov
Чистая, уютная, действительно очень хорошая гостиница
Azamat Alashuly
Отличная гостиница. Все чисто, уютно. Отличный интернет. Только питания нет. В целом все супер👌
НМ
Нургуль Мустафаева
Өте таза әдемі қонақ уй екен👍трасса бойынан бұндай қонақ уйды бірінші рет көріп тұрмын Ақтаудан келе жатырғанда тағыда тоқтаймыз керемет🔥
ШМ
Шынгыс Муханбет
👍👍👍
ST
Sagadat Togayeva
Новая гостиница очень понравилась! Всё чисто, уютно и со вкусом оформлено. Персонал вежливый, доброжелательный и внимательный. Желаю вам успеха и побольше довольных гостей!
Im
Izturganov mukhit
👍👍👍
NI
Nurpeis Izturganov
Қонақ үйге барғанымызға қуаныштымыз. Бөлмелері жарық әрі жайлы, тазалығы көңілден шықты. Қызметкерлері қонақжай, кез келген сұрағымызға көмектесіп отырды. Бағасы мен сапасы сәйкес келеді. Демалуға немесе іссапарға келгендерге ұсынар едім.
Орынбек Мухамбетов
Супппер
JM
Just Man
Кулсарыдагы ен дурыс гостиница осы болар. Всем советую, для данного села или городка, гостиница что надо.
Baha Kozha
Qulsary қонақүйі - өте керемет қонақүй! Тап-таза, жап -жаңа. Құлсарыдағы ең күшті қонақүй осы десем, қателеспеймін! Жол жөнекей өтіп жатсаңыздар, осы жерге түнесеңіздер өкінбейсіздер...
Mukhitovna
😍😍