Sadi massage spa
Массажист
Всего 15000тг за 2 часа SPA-роскоши и расслабления! Только для женщин!
Пора расслабится
Службы
Г.
Гаухар .
Спасибо центру за внимательность, клиентоориентированность. Все услуги были проведены на совесть, а не строго по отмеренному времени. 10-часовой полет на 8-ом месяце, всю усталость мастер Жаннур сняла за одну программу. Спасибо ❤️
ЛО
Лаура Орынгалиева
Сәттігүл мастерге көп көп рахмееет! Екінші рет келіп тұрмын, барлықтарыңызға шын кеңесім! 🥹 Денемнің қай жерінде зажим, қай жеріне салқын тигенің - барлығын біліп, айтып, күштііі массаж жасайды💔💔 Японский аппараты шашты жуатын вообще топ😍 Өз бағасы 100% тұрарлық,өсе беріңіздер!
Мархабат Бекенова
Жаннұрға үлкен рахмет! Қолының жылуы мен кәсібилігі бірден сезіледі. Міндетті түрде тағы келемін 🌿
SA
Solwell Atyrau
СПА өте ұнады ! Жүкті аналарға өте ыңғайлы, кушеткасы жайлы. Мастер Жаннұрға ерекше алғыс — өз ісінің шебері, өте ұқыпты. Көңілімнен шықты, шын жүректен ұсынамын
РЖ
Райхан Жусипова
СПА салон 10/10 Мастер Саттигул 😍😍😍👍
LK
Lyutsina Khalyasker
Сходила на массаж — мне очень понравилось. Хорошо отдохнула и расслабилась. Мастер Жаннур — настоящий профессионал своего дела: всё аккуратно, внимательно, с заботой о клиенте. Осталась полностью довольна, большое спасибо🤍🙏
Анар Шугупан
Прекрасный спа-салон: чисто, спокойно, приятная музыка. Мастер Жаннур внимательные, процедуры прошли комфортно.😍😍Обязательно приду ещё!
ИХ
Индира Хисамеденова
Қыздарға рахмет биіктерден көре берініздер😍 үлкен спа ашуына Аллаһым нәсіп етсін🤲🏻 күшті жасайды массаж процедуралары күшті вопщем бір сөзбен отқо 🫶
ТБ
Тоғжан Бағытова
Динараға көп-көп рахмет! Қолы алтын ғой😍Алла разы болсын! Істеріңізге береке берсін 🫶🏻
Айзада Кожагалиева
Динараға көп рахмеет🥰 Массаж өте ұнады! Маман өз ісін жақсы біледі, атмосфера жайлы. Массаждан кейін өзімді әлдеқайда жақсы сезіндім😍
Айсулу Насипкалиева
Сади массаж көп көп рахмет. Динара ханым қолыныз алтын екен. Денем бір рахаттанып қалдығо. советую всем іші таза әдемі. клиентпен вежливо, обслужиживание🔥 👍🏼 супер прямы
ЭБ
Эльвира Бердибекова
Керым массажда барыде
SA
Shman Ainagul
Рахмет кыздар спаларынды алмасамда,аркама массаж алып Керим болып калдым.Кыздардын колдары керемет аркама жуп жумсак кылып берди туз муз катып калган барин еритип жибергендей👍🏻Банка койып рахаттанып кайттым👏
zM
zukhra Muatova
Сади массаж ужымы Динара и Саттигул Рахмет Маган катты унады Бари керемет кызымет корсетулери на 💯% все идеально просто.Канша рет барсамда оте жогары дареже де карсы алады гой.Жумыстарыныз саттилик улкейе бериниздер.
AI
Assylay Ikhsanova
Сәттігүл ханымға рахмет🥰 қолы жеңіл, күшті екен, өзімде денемде рахмет айтып жатыр😘 Всем советую👍🏻 Келіп демалып кетіңіздер🤪
RS
Rai S
Посетили этот спа салон с подругой . Нам очень понравился данный салон , мастера Динара и Саттыгуль очень тепло нас встретили. Объяснили все подробно о процедуре 👍🏼 И что стоит еще отметить это чистота ! Все стерилизовано и пахнет вкусно в салоне . И в дамской комнате есть все необходимые гигинеческие принадлежности. Локация еще отличная , они еще отметили что еще расширяют свой салон 🙌🏼 Вернемся еще и обязательно шашу шашамыз 😁🫣 Всем буду советовать ваш салон ❤️❤️❤️
AZ
Ademi Zhakupova
МашАллах ұнады😍Бұйырса тек дами беріңіздер главный анама ұнады.Массажды от души жасайды чем басқа жерге қарағанда честно❤️
ДЖ
Дамира Жанболатова
Бүгін күшті болып құрбыммен демалып қайттық.Өте керемет сервис.Қыздар молодец аңқылдап жүгіріп шығып аяқ киімізге дейін кигізіп беріп жатыр.Бұндай сервис еш жерден көрмедік.Массаж алып сосн басымызды жуды,соңында кушті етіп чай іштік ләззәттың не екенін сезіндірдіғо былайша айтқанда🥹😍.Келіп көруге советую 👌🏻
Кхан Кхан
Осы СаДи орталығынан Анама сертификат алған болатынмын, Анам өте риза болып келді!❤️ қыздардың қолдары, қарсы алулары, сөлескендері, ішкі атмосфера бәрін жіпке тізгендей етіп айтып келді! Анамды қатты риза қылған орталыққа отзыв қалдырмасам болмайды,, істеріңізге береке берсін, алға қарай дами беріңіздер🙏🏻
Eric Young
Соңғы жазылған отзывға жауап бергім келіп тұр! Алдымен толықтай процедура алмай ақ , уақытылы жазбасынан тыс келіп негатив отзыв қалдыру орынсыз деп ойлаймын! Мен бұл “Sadi Massage & spa” салонына жүздеген клиентті жібердім. Оның ішіңде : менің анам, достарым, коллектив, шет елдік достарымда бар. Жоғары деңгейдегі сервис пен бастысы сізге керек проффесионалды массаж! Сіздер массажға барған кезде алдымен денсаулық пен тәң, жан рахаттылығы үшін таңдау жасап, барасыздар! Мен сіздерге 100% кеңес беремін! Бұл салоннан артық массаж сервис таба алмайсыздар! Массаж ол тек масссж емес! Қолдың құдыреттілігін ескеру керек! Мен жіберген 100 клиентім 100 деңгейлі жақсы пікірде! Керек болса дәлелім бар! Іші таза, жағымды иіс, әр процедурасы арнайы санитариядан өтеді. 😍😍😍 Істеріңізге береке!!! Қолдарыңызды күтіңіздер!😍
Арайлым Амалбек
Кыздарга коп-коп рахмееет, прям кушти, колдарыныз дерт кормесин. Балама да, озиме де унады. Бари кушти, советую всем!!!👌👍
СЕ
Сымбат Еркинова
Динара Саттигул ханымдарга рахметтт қолдарыы жеп-жеңілл прям жеңілдеп қаласын🥰😘
. .
Салематсыздарма,Динара және Сәттігүл қолдарыңыз дерт көрмесін керемет демалыс сыйлағандарыңызға көп рахмет,клиенттеріңіз көп болсын,қолдарыңыз ауырмасын,алла буйыртса тағы келеміз.рахмет
Асылай
Керемет демалыс болды! Қыздарға көп көп Рахмет! Қолдарыңыз дерт көрмесін! Адал еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер! Буйыртса, курс массажға келермін.
ГЖ
Гулнур Жаксымуратова
Динара колынгз прям кушты катты ұнады маган . ысынзге сатыллык . атмосфера ваше кушты .👍👍👍👍
AnelYa ❤️
Relax 😍😍🤤🤤
Gulhan Kozhaxmetkyzy
Бүгін Релакс спаға бардым Ма Ша Алла Сәттігүл, Динара🥰 бүгін мені ханшайым қылдығой🤲🏻 қолдары жеңіл Аллахым берекесін берсін💖
КС
Куралай Султанова
Получила удовольствие, спасибо девочкам😍. Желаю салону процветания и много довольных клиентов
ТТ
ТЭТ ТЭТ
✨ Отзыв: Посетила этот спа-салон и осталась в полном восторге! 💆♀️ Атмосфера просто волшебная — с первых минут чувствуешь спокойствие и уют. Персонал внимательный и доброжелательный, всё делают с душой. Массаж — невероятный, после процедуры ощущение лёгкости и полного расслабления. Ароматы масел, мягкая музыка и вкусный чай после сеанса создают идеальное завершение отдыха. 💛
Zabira Imanbayeva
Оте керемет демалдым. Жукти аналарга арналган массажный койка самое то. Очень удобно. Советую. Озимнин ата-анамма, екинши анамма сертификат ретинде сыйладым. Оларга да катты унады. Жумыстарыныздын жемисин кориниздер. Улкейе бериниздер.
Жанар Дуйсеева
Өте керемет, қыздар күшті демалыс үшін рахмет🌸Басқа қаладан келген анаммен бірге барып өте жақсы уақыт өткіздік👍🏻👍🏻👍🏻
Azhar Azhar
Расслабилась и восстановилась благодаря салону Sadi_massage_spa✨💆♀️. Огромное спасибо за уют и профессиональный уход! 🧖♀️🌿 У девочек золотые руки. После процедуры чувствую себя обновленной и легкой. Всем советую посетить данный спа салон👍
Aru 🌸
Өте керемет😍Іштегі атмосфераның өзі адамға керемет әсер қалдырды.Қыздардың әдемі қарсы алуы мен жасаған жұмыстары ерекше ұнады🔥
Аяжан Аяу
Была на программе Relax — всё очень понравилось! Мастер Динара просто чудо, руки лёгкие, всё делает с душой 💆♀️ После процедур полное расслабление и хорошее настроение!
NK
Nurlygul Kabdrakhmanova
Бүгін SaDi массаж орталығына келіп, массаж алдым… Сәттігүл мастердің қолы өте керемет екен😍, қыздар жұмыстарыңа сәттілік ,, бағаларыда өте тиімді👏
Asylzhan Asylbek
Саттыгуь,Динара самый лучший мастеры😍 колдарыы вообще кушты,хорошо общаются и за такую цену кайта кайта келуге стоит😍😍
Damira Zhalgamayeva
😍😍😍😍мне очень понравилось💐
ДИ
Диляра Измагамбетова
Специалисты отличные, обстановка приятная, обслуживание 👍🏻
Милена Камелова
Өте күшті👍🏻 Советую 🙌🏻😍😍😍
ДЕ
Динара Ескалиева
Динара,Сәттігүлге көп рахметімізді айтамыз ұнады Риза болдық Денеміз босап жақсы болып қалдық
NN
Nazerke Nurzhanova
Советую😍 Массаж темаааа🥰🥰🥰
DS
Dilnyaz Serikova
Саттигул мастер кушты прям оз исинин маманы, там очень чисто и профессионально🔥
ZZ
Zalina Zholamanova
Бұрын барып жүрген спалар ойнап қалды. Нағыз жан мен тән рахатын сездірген Сәттігүл ханымның алтын қолдарына көп рахмет. Денем босап, кәдімгідей жеңілдеп демаласың❤️🔥❤️🔥❤️🔥
АЖ
Аружан Жауметова
Керемет массаж👍🏻👍🏻 Динараға барып, күшті болып қалдым. Всем советую👍🏻👍🏻👍🏻
АЖ
Асылай Жалмуханова
Самый лучший СПА который реально наслаждает , дает людям хороший эмоций от души благодарьно, они Динара и Санди мастер своего дела
Кыздар рахмет сендерге кушти демалып калдым
Айнур Айнур
Динара спасибо большое. Расслабилась по полной. Даже уснула. Не заметила как прошел час. Здоровье твоим рукам. Приду еще раз.
ГЕ
Гульбаршин Ерболова
Бүгін сятын салып кызымнын мамам екеумызге силаган спа массаж Sadi орталығына бардык.Екы керемет оз істерынін маманы Саттыгуль мен Динара колдары керемет ештене айтпай тек жатабересын бас аякка дейын массаж жасап керемет коныл силады.Кыздарга коп рахмет айтам жумыстарынын жемысын корсын биыктен корынып тек алга осып дами берсын оздеры сондай ашык жаркын тамаша клиентпен ангымесын айтып отыра колдары жумыс жасап отырды.Айтарым демалгысы келген ханымдар кыздар осы екы кыздын колына барыныздар окынбисыздер.Кыздар тек алға!
КН
Кундыз Нурмуханова
Әр точкаға дәл түсіп массаж жасаған мастер Сәттігүлге көп-көп рақмет🤤🤤 Аптаның әдемі аяқталуы болды😍✨
Айнагуль Сыйкова
Өзіме сыйлаған ең жақсы сәт — осы спа 🌷 Жылы қарым-қатынас, әдемі иіс, толық релакс 💆♀️✨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻