Manzil Doner
Idirisov Erkosh
Қуй жок адемі актобе🔥🔥
ei
erkebulan idiris
Ебаа жігіттер қыздар советую донер куренный әдемі жеп көріңдерші н е х у е в ы й
JM
SD
Studio D&D RemiX
Керемет. Донер ұнады дәмді.тойымды
М К
Осы жерден жареный куриный донер алдық. Ішінде еттері көп, соустарының дәмі жақсы. Собой алып кеткен едік, қасына влажный салфетка, соустарын, сағыздарын бәрін қосып берді. Жұмыстарын керемет жасайды. Manzil донер ұнады🔥
Р
Райиана
9 январда алдым жареный ассорти Донер катты унады Кассир балла кушты обслуживание жасад
AR
Aii Rmza
Дамі деген зор кассир қыз кушті екен кеше барып едім салематсызба деп сызылып тұр донер кушті жасайды екен ішінде көп огромный вариант Manzil😍😍
Динара Ким
Балық донер алдым ұнаған жоқ кәдімгі балық қосатын болар десем консервадағы балық қосылған сияқты дәмі бір түрлі жей алмадық
Артур Тарелиев
Пришёл в 12:00 закрыто, постучал никого нет. Телефон не отвечает. Не получилось покушать, обидно.
Ulan Zhumagaliev
21.12.2025 күні жаренный ассорти алдым сол жерден жедім, бірақ тек құрамында дым сиыр еті жоқ тек тауық пен фри болд сосын 2-3 огурцы, жартысынан көбін жеп болып сиыр еті кездеспегесін жақындап сұрасам нақтылап сұрайын деп ассорти қылдырып бердік говяжий мен курица осынша салынад деп айтып отыр кері байланыс жасайма десем соткы шұқылап отыр, аппақ тауықтың етін сиырдың етінен айыра аламызғо, дәмі жоқ болса егер... хотяб куриный ассортидің ақшасын алып здачасын қайтарса болатын ед, жақсы дедім тауысып кетіп қалдм... қысқасы клиентпен сервис жоқ...
Dias Serik
Самый лучший донер в атырау 🥰❤️
ТТ
Т Т
Истерине береке берсин жигиттер
АЖ
Асылай Жумабаева
Донерді тек осы жерден алып жүрміз 👍 Күшті донерлері 👍 Бағасы қолжетімді , сервис топ 🤩
AN
Albina Nurlan
Жареный донер очень вкусно🤤попробуйте
каус .
соусы бәрі каййфф
ББ
Бауыржан Баука
Керемет, дәмі бөлек, және сервис жоғары, слус, салфетка, даже сағызын қосып берді таң қалдым Атырауда бұндай сервис көрмедім
МЖ
Мейржан Жумажан
Донер очень вкусный, быстро приготовили.
Жаслан Таипов
Были здесь с друзьями. Быстро приготовили заказы, меньше 10 минут. Очень вкусные и сытные донеры. Рекомендуем это место
ХО
Хасан Омиров
Донерлері жылатады дәмі керемет
Олжас Ахматов
Всегда осы жерден аламын таза и дамди рахмет👍🏻
Raya Aitkulova
донеры вкусные и не дорогие!!Постоянно тут покупаю
Daiyana Dinislamova
Всегда всё вкусно 😋
Асик `
Іші уютный екен😉кассир қыз,поварлары топ вообше супер🤩
Сабина Серик
Сервис понравился.Все моментально сделали.Очень благодарна.Кассир Динара приятная клиентпен сөйлесуі өте жоғары дәрежеде рахмет келіп тұрамыз🥰🥰
Zhanelya ❤️
Донер фрилері өте дәмдіі ыссылай жеп алдық динара деген кассир қыз күшті бәрін түсіндіріп обслужка жасады👍🏻👍🏻супер тағыда келеміз
🎀 Akbaevna
Рыбный донер алдық вкусный свежий прям персоналдар бәрі күшті күшті сөйлеседі клиентпен әсіресе Динара деген кассир қыз обслужка супер😍👍🏻👍🏻
Алишер Айдынов
Донерлері дәмді сочный кассир қыз вежливая 😍👍🏻
Роман Тен
в мире вкуснее донера не ел. Советую каждому!
Зарина ☀️
Быстро выдают заказы ,вкусно и донеры ,приветливый персонал
Alikhan Sergaziev
Ademi doner
Максат Камбаев
Бүгін осы жерде болдым , қызмет көрсету жоғары денгейде, тағамдары өте дәмді,акция топ выгодно🔥
Z
Донеры сочный 😍
🤍 .
донеры кайф😍😋
Мирай Торгай
Давно такой вкуснфый донер не кушала🙈🤗
Маржан Дарменова
Бағасы қолжетімді, дәмі керемет! Ұсынамын 💕
Марат Нургалиев
Донерлери отее дамдыы👍👍обслужкасы одан да керемет☺️👍
Batima Satarkhanova
Лучишие! донер просто топ 😎🤗
Anita Nam
Шла мимо решила перекусить и не пожалела!😊 Очень вкусно, вообще не похож на другие донеры. Советую💗
ADIL KHAN
Дөнері мықты екен 👌 Еті жұмсақ, соусы дәмді, порциясы үлкен🔥
Амин Сисенбаев
Заказали донер и фри все быстро и вкусно плюс еще акция классная 1090 тенге
НИ
Нуркен Исеналиев
Донер өте дәмді багасына қол жетімді мамандары жаксы адаммен сыпайы солесед 👍🏼👍🏼
nayps💶 N
Сначало с другом пошли покупать приехали купили напитки и заказали две куринных донера, купили покушали и сразу заметили что соус ооочень сильно тошнительный, но все же так как заплатили мы все скушали, к вечеру мы разъехались по домам на великах и тут прихожу домой сразу чувствую тошноту что вот вот сильно буду выкладывать с кишечника то что кушал. и сразу побежал в уборочное место и сразу пошло, и из еды что сегодня я кушал выходило тольк донер И САМОЕ ВАЖНОЕ!!! Я ЗАМЕТИЛ ЧТО Я КУШАЛ СЫРОЙ ДОНЕР Я САМ ЧУТЬ ЛИ НЕ БЫЛ В ШОКЕ УВИДИВ ЭТО С ВИДУ ВРОДЕ КАК ВКУСНЯТИНА А ВНУТРИ КУРИЦА НЕ ДО КОНЦА ПРОЖАРЕННАЧ И Я КУШАЛ СЫРУЮ КУРИЦУ!!! ЗАВТРА ПОЙДУ И ОТБЕРУ СВОИ ДЕНЬГИ!!! Люди я вас прошу вообще туда не идти!!! И кстати у моего друга тоже было тошнота рвота и оказывается мы почти в одно время пошли в уборную и выкладывали то что кушали с кишечника. Вообще люди не советую плюс донер маленький внури ток мясо картошка и много соуса дурацкого.
KM
Kochneva Mar’yam
Не стоит своих денег , есть нечего , лаваш резиновый 🥲 обидно, за такую цену можно нормальный вкусный донер купить в другом месте
BM
Bakytzhan Mukhtarov
Жолға өтірік реклама қойған 990тг деп, барсаң ондай бағада жоқ, мешіттің қасында тұрып өтірік алдауды қойу керек
Ералхан Жасуланов
время уже 11:10 а они не открыты хотя написано что откроют 11:00