Tamasha
Ресторан
Бибигул Хасанова
Бәри унады тамаша
Ainur Kumargaliyeva
02.01.2026 Анамыздың 70 жас Мерей тойын керемет өткіздік, благодаря Ресторану Тамаша, декорации, оформление столов и зала, обслуживание, тамада, еда, все было потрясающе и прошло на высшем уровне! Улкен Рахмет управляющей - Гульнаре, всем ребятам - официантам, поварам и всему персоналу! Гульнара очень милая и добрая! На все мои капризы, шла ко мне на встречу! Аллах Разы болсын! ❤️ Вот что значит сервис 👍🏻 Все гости с восторгом отзываются до сих пор, в общем с выбором ресторана не прогадали! Рекомендую всем жителям города, ресторан который запал мне прямо в ❤️ Желаю Вам открыть еще один ресторан с большииииим залом на 500 человек 🙏🏼 Удачи, успехов, процветания и много много благодарных клиентов как Я) 😘
Alima Maratova
Праздновали юбилей 55 лет отца. Прошли на высшем уровне. Провели 1го января. Администратор понимающая и идет навстречу. Еда просто🔥🔥🔥🔥 горячие барсауки, все такое свежее. Обслуживание официантов отличное. Зал такой светлый и красивый. Мы проводили для 95 человек. Нам все понравилось 🥰🤗
YU
Yerkin Utashev
Тамаша десе тамаша!!! Тағамдары керемет, 2 жарық, оформление күшті залы бар екен - үлкен зал тойға, кіші залы құдалық, жабық вечеринка немесе тағы басқа шараларға өте қолайлы. Акустика өте жақсы - менің құлағым ауратын еді жаңғырып көп жерде - мұнда колонка қасында отырсамда бәрі жақсы болды. Екі залда үлкен LED экран бар. Барған жігіттер Жаңа жылда екі залда екі бөлек корпоратив болды дейді, бірақ дауысы естілмеді. Бұйырса баламның тойын осында жасаймын!!
ГК
Гульфира Кусайнова
Ресторанда жаңа жылдық отырыста болдық. Тамақтары өте дәмді, столдары мол, ресторан өте әдемі современный стильде, интерьер супер, жарық, администратор өте күшті👍
ЖК
Жанаргуль Кусайнова
Тамактары дамди багасы колжетимди иши адеми кен рахмет коп коп
TM
Toyzhamal Manasheva
Тамаша ресторанынын ужымына коп рахмеет. Тойымыз оте жаксы отти. Админ Гулнарага коп рахмеет.🫶🏻
ZZ
Zauresh Zauresh
“Шоколад” минимаркеті ұжымынан Жылды қортындылау шарасынан кері байланыс. Керемет корпоратив болды🎉🎊 Ұжымымыз өте риза, эмоция көп🔥💥 🎁 Море призов, розыгрыш лоторейных билетов ШЫНАЙЫ! Екі лоторея ұтысын ұттық!👏👏 Четко подобранный репертуар!🎼🎤 📱Цифрлық викторина-2025 жылдың тренді✅ 🔝 🔅2025 жылдың жұлдызы Мөлдір Мұқан-репертуарында 5 ән, би,фото, видео-бәрін үлгердік! ❄️ Аяз ата мен Ақша қар-әр столға👆көңіл бөліп, тақпақ айтқызып, сыйлық сыйлап, от души билетті. Ни везде так! 💃🏻💃🏻Қыздарым мәз болды-одни эмоции! ✨💫Тамаша мейрамханасына үлкен рақмет-атмосфера, сервис, бәрі керемет! Ұсынамыз❤️🔥🤘
Айгуль Тусупкалиева
Мейрамхана керемет! Тамағы бәрі дәмді. Рахмет🥰
Асылай Шуренова
12.12.2025 Анамыздың 65 жас мерей тойын өткіздік. Бәрі күшті өтті. Қонақтарымызға ресторан ұнады. Тамақтары дәмді болды, әрі бәрін ыссылай әкелді.👍 Администратор Гульнарға рақмет, әрбір қалауымызды ескерді. Жұмыстарыңыз жемісті болсын. Той көп болсын әрдайым!😍
Алдынғы күні тойда болдық өте керемет біздің столда жүрген қыз әдемі пысық ақбөбек деген жұмысының жемісін көрсин👍🏻
ГК
Гульнар Каюпова
Рахмет супер 😊😊😊
GA
Gaukhar Akhmetkalieva
Отмечали в ресторане 75-летний юбилей — остались в полном восторге! Сам ресторан очень красивый, современный, все новое и ухоженное. Отдельная благодарность администратору Гульнаре , невероятно приятная и внимательная, организовала все на высшем уровне, учла все наши пожелания.Еда просто великолепная: особенно хочется отметить бешбармак,безумно вкусный! Все блюда подавались горячими и вовремя. Гости остались очень довольны, а мы — вдвойне. Спасибо ресторану за тёплую атмосферу и идеальный праздник!
Janna Fortune
Отличный ресторан 👌👍
Guldauren Yessimova
Өткен демалыста еске алу асын беріп едік. Еңбектеріңізге рахмет! Қонақтарымыз риза, барлығы дәмді болды деп жатыр. Зал өте әдемі, жарық, жылы, экран да керемет! Даяшы қыздар да өте жинақы. Бәрі ойдағыдай өтті. Адал еңбектеріңіздің табысын көре беріңіздер, тек алғысқа бөлене беріңіздер!
АЗ
Альбина Зинуллина
ишы унаган жок..тамактары шамалы..тамактары аздау админ тоже унаган жок🥲
AB
Apshu Bandit
Ресторан чистый, официанты быстро приходят, администрация отзывчивая, все понравилось и мы остались довольные, советую всем если не можете найти лучший вариант!
Иса Куаныш
Ресторан “Тамаша” Тамаша!. Өте әдемі, тамақтары күшті
T
Tamer
Ресторан кайф, еда очень вкусная. Обслуживание на уровне❤️ вообщем ресторан самый лучший 🤗
KZ
Karim Zakirov
Официанты отзывчивые. Еда вкусная. Администрация хорошая. Богатый выбор.
Meiramgul Imangaliyeva
Тамаша рестораны өте керемет, іші жап жарық. Біздің іс шарамыз өте жоғары деңгейде өтті. Үлкен залынада, кіші залына да іс шарамызды өткіздің. Іші жаңа, жарық, тап-таза. Туалеттері де тап таза. Тамаша ұжымына Аллаһ разы болсын!
ЖЗ
Жулдыз Закарина
Керемет ресторан атырауда номер 1 Супер кеше барғанымда бәрі ұнады жоғары деңгей😍 Админ бәрі керемет Тап таза , жап жарық , ыдыстарыда күшті , акустика вообще бомба
Bekarys Safi
Tamasha өте керемет іші таза бәрі жахсы офицантты топ🔥
Abatovaa .
Кеш жарық істеріңізге береке берсін рахмет бәрі керемет атына сай Тамашадесе Тамаша екен👌👌👌👌
ruslanqyzy 🤍
Біз 8 күні тойда болғанбыз Бәрі күшті болды керемет Рахмет 👍👍👍👍тамақтары дәмді болды☺️☺️☺️🫶🏻Іші күшті екен жаңғырмайды бәрі анық естіледі таза күшті😍😍😍😍😍 Істеріңе береке берсін😊😊😊😊 тағы келеміз бұйырса 20 сыншы желтоксанда 😍😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻офицант Бека өз ісінің шебері рахмет
eldarka
Мне очень понравился ресторан! Еда была просто потрясающей, обслуживание - на высшем уровне. Персонал был дружелюбным и внимательным. Атмосфера, идеально подходит для романтического вечера или встречи с друзьями. Обязательно вернусь сюда снова! Всем советую!!!
ДЖ
Даурен Жаксылыков
Очень уютный ресторан, кухня отменная
Красачик Восхитительный
Кушты ресторан ,Бакдаулет жаксы гардеробщик
zd
zhenisbek dusenov
Тамаша
ЛТ
Лариса Тимурова
Тамаша десе тамаша екен админстратор кушты приятно, сыпайы бәрін карап, тамактары вкусно самса пряям ыссылай келды🔥🔥🔥🔥
G
G
Конил шайда болдык. Уйдин келиндери официанттармен бирге журди. Жаксы жер, интерьерлери жарасымды, таза, жылы, адеми. Тамактары дамди писирилген, салаттары оте дамди емес бирак.
Айнаш Габдушова
Обслуживание ужасное, официанты вообще не работают, админ вообще даже не приходит когда зовешь....на контакт вообще не идет! не советую делать там, руководство храмает, вроде все красиво, вкусно, но обслуживание это ужас ужас, сама бегаешь за официантами Админ как настоящий админ вообще не тянет!
GG
G G
Самое ужасное обслуживание, которое я видела в Атырау. Официантов не дозовешься, администратора так и не увидела. Не советую ! Внутри красиво, а обслуживание позор
Нурбол Нурбол
Тамаша super
serikkyzy_ a
Той жаксы болды иши керемет
Нұрбақыт Хамитов
Екі залымен лед экранымен керемет дәмді тамағымен Тамаша деген атына сай мейрамхана маған ұнады. Өсе беріңіздер
Мади .
Хороший банкетный зал бывал тут много раз очень понравилось всем советую
Супер тема