Yummy maki
4.3
4.3
ГА
Гульдаурен Алжанова
Суши мен чикендери унады😍оте дамди😍
КШ
Кадырбек Шугаепов
Дәмі жаксы бізге унады
Мадина Кожанова
Сушилары улкен дәмі жаксы постоянно бала шагамызбен уйге алып кетемиз.10/10 деген бага беремиз
Анел Кадрбеккызы
Очень вкусные сущи все понравилось 😍👍
Montyyy nurlybekoovv
Мкты мкты
Ali Kadyrbekuly
оте керемет👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😍
🤍 🤍
оте дамди бызге унады🤗
TM
Tomiris Mukhan
Админ жауап бермейді,ұзақ пісіреді,повор 1деп кетіп қалады админ болса отырмайма принемать етіп 0қояр едім
Ym
Yummy maki
24 октября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рақмет! Сізге ұнағанына қуаныштымыз. Сізді тағы күтеміз 😊
Assyl Nurlankyzy
Это место показало мне, какими должны быть по-настоящему свежие суши. Вкус безупречный попробуешь раз и хочется возвращаться снова 🍣🤤
BS
Beybit Shekerbek
Пиццалары зорр екен сушиі да әдеміііі сеттердің түр түрі бар бағасыда арзан екен🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Дүйсен Мизам
3 сагат болды кутип отканымызга Ожидание 1:30/2 сагат деди али жок
КМ
Куралай Муканалиева
Сушилары отее дамды, жуп жумсак аузда ерейді мен үшін ен тиімді және дәмді суши
Айболат Абдуалиев
Yummy Maki – нағыз дәмнің мекені! 🍣🍕 Суши-пиццалары ерекше, үстіндегі өнімдері мол, дәмі тіл үйіреді. Әр тілімінен балғындық сезіледі. Қамыры жұмсақ, соусы үйлесімді, бәрі бір-бірімен керемет үйлескен. Ауызашарға таптырмас таңдау! 🌙✨ Жеңіл, бірақ тойымды. Қонаққа да, отбасыңа да ұялмай ұсынасың. Тез дайындалады, әдемі қапталған, сервисі де керемет. Бір рет жеп көрсеңіз, міндетті түрде қайта тапсырыс бересіз! 🤍 Yummy Maki – сапа мен дәмнің үйлесімі!
MA
Mister Abylai
Дәмі керемет, бағасы қолжетімді. Жаңа өнім, тойымды порция. Ұнады 👍
F0
Farizzz 023
Суши пиццалары ұнады жақсы дайындалған алайда проблема жасалу ұзақтылығымен доставкада соңы дұрыстау керек Үлкен минус!! !! айтылған уақыттан асырып күтесің.
Anzhela Aibolatqyzy
Сущилары нашар ақшаға не стоит Сетке в подарка деп алп адамдарды алдауды біліп тұр. курьерлеріде грубо сөйлеседі
MS
Mayra Seyytkassymova
Сушилары ұнады, обслуживание жақсы екен, енді постоянно барамын. Оператор барлығын нақты, жақсы жауап берді.
БТ
Болат Тилеу
Сушилары өте дәмді.😍Қызмет көрсету жоғары деңгейде 👍Өзіме қатты ұнайды .Оператор Аружан адамдармен жақсы сөйлеседі.Заказдарымыз уақытында келеді
A🦋
Araika 🦋
Чикен пиццасы өте керемет ожидания сәл ұзақ болсада ыссылай келеді бізге өте ұнады тұрақты клиентпіз. Оператор Арука адаммен жақсы мәмле жасайды ❤️🫂
Topyraq Topyraqq
Ровно кам 2 сағатта әкелді,ема бірақ пицца суып кеткен бетіндегі курица қап қатты піспеген, сушилары ауызга сыймайыд цезарь ішінлегі курицалары қап қатты құдай сақтасын!! Басында күшті еді сушилары чикендеры топ ед қазір өтее жаман болып кеткен. Чикендерін майдың түбіне пісіргенба бірдеңе еті жоқ ішінде тастай сыртыы👎🏻👎🏻👎🏻
КС
Камила Сәлімжан
Уақытында дайындалмады. 1 сағ деп асып кетті. Берген Пиццам Ожидание и реальность болды. 🙂👎🏻
Назерке Сериккызы
Сагат 4 те берген заказ 7 де әлі келген жоқ Просто ужас дым ұялмайды тел соғып сұрасақ әлі жібермеген дайындалып жатыр деп (( Дым ответственность жоқ ! 3 сағаттан артық күту деген қай суши рестораннан көрдіңіздер ? Дұрыс сотрудниктер алуларыңызды сұраймын ! Өте қатты көңілімді түсіріп жіберді !!!!!!
Inst: Kamalova_aikaa
Очень не приятно общение ,путали деньги ,в начале просили 1190 мы оплатили а позже сам курьер просит прибавку до 1500 потом когда вынесли деньги курьер уехал. И еда не особо вкусная суши очень соление а чикен ужасные только пицца нормально не пепперони а просто колбаса Асланбек
НН
Назерке Назерке
Өте нашар жауапкершіліктері жоқ алған ақшанға вообще тұрмайды отв жазып болмайды сушилары ужас ристары езіліп жатыр.ӨТЕ НАШАР👎🏻👎🏻
Ашкон ✌🏻
Өтте дәмді сушилары, пиццалары супееп😍😍
H.
Hanifaaa .
Курьер акеледи деди таксиге салып жберген ,такси квга дин котерилмим дед ,лифт котерип алам дедим акелениз дедим тамакты осылай салып жберди ози акелми еще заказы 17-37де кабылдады , 20-00де колыма алдым .
ЕА
Ермек Айтпанов
Заказ доставляют не вовремя пицца холодная
Saya ~
Заказали суши, во время привезли за час уложились. Очень вкусно аямай стейды, и багасы да тиімді. Клиентоориентированность жаксы, молодцы
НБ
Нурик Ботаев
Т ба т
Madina A.
Обслуживание ужас)
Амангул Адайбаева
Не очень,суши күріші езіліп кеткен,пицца ваше🫠
И.
Иса .
Слишком долго ждать.
БЧ
Бактыгерей Черкешбаев
отлично вкусно
Anarbek Kissetov
самый порожняковый суши ресторан, полная безответственность, даже не могут ответить что заказ готовиться или нет, еще операторы издеваются читая и не отвечая. я бы понял если предупредели что не успевают, я бы хоть два часа ждал но они именно игнорируют и не во что не ставять клиента, думайте сами, и так заметно что отзывы накручены
yS
yerrssss S
Порожняктау екен телефон котермид окып алып ответ бермид
Б
Бексултан
Пицца очень вкусный супер👍🏼
MI
Muka Ibray
Пиццасы бөлек өте күшті екен, сушиларыда жақсы 2-3рет заказ беріп едік енді постоянно ос ыжерден заказ береміз
Ая Б
Заказывали после обеда в 3 получили в 6 вечера. При этом сразу оплату просили. И после 2 х часов не поднимают и тольком не отвечают. Сущи сухой. Обслуживание на 0. Не предлагаю.
Лейла )
Жауапкершілік мүлде жоқ
ZK
Zhanar Kartkuzhakova
Өте дәмді, доставкк во время әкелді
K
Assem Baizullina
Бәрі ұнады,күшті болды 😋😋😋
AB
Akmaral Bekzhanova
Бәрі дәмді рахмет көп көп
БЖ
MS
Meirzhan Suleimenov
Оте дамді
Zhandos Akhmediyarov
Очень вкусно советую 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 просто бомба
Акылбек Абдраимов
Очень понравилось. Всё так быстро и вкусно. Приехал из Астаны в гости очень понравилось. Всем советую!!!!!!