Атырау недвижка
Агентства недвижимости
Ж
Жазира
Бұл жерде клиентпен сөйлесе алмайтын мамандар жасайды екен. Хабарландыру бойынша соқсам, пәтерді көрсетпейді, жауабын айтпайды, өзім соқсам телефон алмайды, жауабын сұрағаным үшін соншама сөздің астына қалдырды. Қазіргі заманда осылай жұмыс жасауға бола ма? Этикет деген қайда? Кәсібилік қайда?
Алина Избасарова
Хочу поблагодарить риелтора Дану за профессионализм и грамотное сопровождение сделки. Сделка была сложная, но благодаря правильно подобранному нотариусу и чёткой организации всё прошло спокойно и без проблем. Всегда была на связи, подробно объясняла каждый этап и защищала мои интересы. Рекомендую как надёжного и компетентного специалиста.
ТЗ
Ташекенова Зарина
Бәрі жақсы. Өз ісінің мамандары. Рахмет көп-көп
SN
Saltanat N
Лучшее агентство в Атырау на мой взгляд🙌🏻Полностью оправдывают ожидания 👍 работают со своими мобилографами. Быстро, четко и профессионально!
ZZ
Zhenis Zheksembaev
Здравствуйте,хорошая компания всем советую,помогли с продажей дома который год стояла!Особую благодарность хочу выразить менеджеру Женису за проделанную работу и быстрые продажи👍
𝓐𝓲𝓭𝓲𝓷𝓪 𝓝𝓾𝓻𝓴𝓱𝓪𝓷𝓸𝓿𝓪
Сенімді ақтады!!! Жигиттер өз жұмыстарына жауапты мамандар!!! Өте керемет жұмыстарыңыздың жемісін жеңіздер🕊️🎉🎈
НМ
Наурызбек Мамбетов
Асылхан👍👍👍👍
ЭД
Эльмира Дависова
Атырау недвижкаға алғысымыз шексіз өте жақсы сенімді компания квартирамызды сатып берді көп рахмет🌹
ГС
Гаухар Султанова
😍👍👍
Азамат Дуисенов
👍
Асеке Асеке
Барлығы өте жақсы. Қызметкерлердің клиенттерді қабылдауы, сөйлесуі, ақылдасуы, қызмет көрсету деңгейі бәрі жоғары деңгейде. Өзіме лично ұнады. Компанияларыңыз өркендей берсін. Тек биіктерден көріне беріңіздер. Клиенттеріңіз көп болсын. Бәріңізге көп-көп рахмет.
Mausymbek Kstaubaev
Отличный компания👍👍
MM
Mir Mir
Отличная компания, спасибо что продали квартиру.