Zira
Семейное кафе
Вкусная домашняя еда ждёт вас
Санжар Тлекбаев
Для чего вообще указываете телефон если не поднимаете, или наймите еще одного сотрудника который будет принимать заказы, уже третий раз не могу дозвониться.
🦢 !
Очень вкусные блюда, красивый интерьер, хорошее обслуживание. Все понравилось! Донер, мне очень понравился четко!
Aiymgul Saparova
Супер все
Raushanka t
...
OM
Olga Muntyan
Очень вкусный лагман,салат с хрустящими баклажанами.Порции большие,цены вполне демократичные. В заведение чисто,уютно,приятная обстановка.
ҚҚ
Қайрат Қошпанов
🤢 дым ұнаған жоқ
Асланбек Ибатов
Сервис өте төмен деңгейде адаммен қалай сөйлесу керек екенін білмейді әжетханаға кіргізбейді обезательно заказ бер деп. наглый персоналдар олар үшін заказ бермеген адам емес сияқты қайдағы жоқ санузелге кіргізбей 🤦🤦🤦🤦🤦 не советуй 👎👎👎👎👎👎
Айнура Тынымбаева
Очень вкусно, по домашнему. Приятные цены, порции большие. Очень понравилось. Приехали в командировку и питались только в этом кафе.
ZA
Zhanat Aidyngaliyeva
тамактары өте дәмді обслуживание тез👍🏻👍🏻👍🏻
Dos Dos
Замечательное место, честно советою, цень заменчиво. Все вкусно.... Атырау топ
Акмарал Тилеубай
Бүгін Зира кафесіне бардық👍🏻👍🏻👍🏻.Обслуживаниесі керемет,тамақтары өте дәмді😍😍.Маған өзіме қатты ұнады🤩🤩.Сабина деген даяшы қызға өте көп рахмет😘😘😘.Барлығы күшті болды👍🏻👍🏻.Рахмет Zira🫶🏻🫶🏻!
Жолдыбек Кенжебай
Очень вкусно😋
Алихан Буйрабас
Өте әдемі және дәмді кафе, барлығыңызға келуге кеңес беремін😍👏🏻
sa
serik a.
Тамақтары мол іштін интерьеры заманауи, бәріне келуге кеңес берем👍🏻
NB
Nurbeket Baidullaev
Очень хорошое заведение и очень вкусно, после ремонта выглядит шикарно 👍🏻
Елнур Балкыбеков
Тамақтары өте дәмді 😋қызмет көрсету сапасы да өте керемет
EA
Ernur Akimzhan
Тамактары өте дамді бастығы өте жақсы жігіт. Шашлыктары өте жұмсак. Өте жайлы ресторан маған ұнады
Bakdaulet Toktarbai
Тамақтары өте дәмді маған қатты ұнады
Nurhan Omirzak
Поседили zira. Все было на высшем уровне, в меню много выбора. Еда было вкусным еще обслуживание понравился и чисто, прятно посидеть и тихое место. Всем советую.
Zhanserik Abubakir
Зор жер. Бағасы да тиімді дәмі де күшті тағамдарының🤙🏻🫶🏽❤️
Улуғбек Акрамов
Куштыы
Bauyrzhan Berkinbaev
Жақсы әдемі жер дәмді👌
СБ
СУНДЕТ Барбер
Өте күщті жоғары деңгейде маған қатты ұнады бағаларыда қол жетімді қонақтарыңызды смело әкелетін жер екен ❤️✋️