Chubster
Быстрое питание
3.7
3.7
Актоты Кали
Байтс пен комбо алып едік,бәрі күшті ұнады😍кассада қыздарға үлкен рахмет.Қалауымыз бойынша заказ кабылдап,дайындап берді.Алғысым шексіз.Жұмыстарыңыз берекелі болсын❤️👍🏻
Nukon 💕
Баска фаст фудка дым уксамайды, бир ерекшелик бар😍 Кайта кайта келе бергин келеди екен🤤 Всем советую, келиниздер❤️
а а
сыйлықта жұмыс жасағансоң алып турамын бұл жерден, бұл жерде СЕРВИС И ОБСЛУЖИВАНИЕ атымен жоқ, как будто сол кассирлерге жаман бірдене істеп койгандай заказ кабылдайдыго алла, особенно хиджабтағы қыз, до того карағаг взгляды жаманғой, өтте грубо сойлесип, именно кассирлердің кесірінен келгің келмейді, ана директоры ахи брат айтпайдымакен сотрудниктеріне? А так тағамдары норм.
Айнур Ахметова
сервис👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 не советую!
МГ
Мадина Гумарова
Объективно не вкусно, пресная без никакой мариновки, мясо твердое просто прожарили на сильном огне видимо, панировка была твердой потомучто из муки обычной, а не специально панировочной смеси. Плюс ко всему кассирша не доброжелательная. Посадка была не полная, но ждали долго.
Нуржан Муханов
Ма щаа Аллах. Советую всем попробовать. Особенно БАЙДС. Не просто еда,это удовольствие желудка))) Сытный,мощный,сочный😍 Айуанский наманканский фасфуд ко. Советую всем. Еще рядом дают зубочистку,салфетки и жевачки. Еще нигде не видел чтобы кто-то давал жевачки рядом для свежего дыхания.
АФ
Анастасия Фадина
Байтс🔥🔥🔥
Денис Макаренко
Донердын тауык еті куйдірілып піскен, курап кеткен, аузында кытырлап жатыр, фри майы шылкып каш болып жатыр, бургердын нагетсы дәмінен куйіп кеткен майдын дәмі шыгады фритюрдагы майды жие ауыстырып тұрса жаксы болатын шгар или поварды ауыстыру керек!
Жанель Камал
Нам очень понравилось! Вкусно очень Фри порции большие, пусть порция всегда будет таким) будем постоянными клиентами Буйырса🫶🏽
Кайыржан Ккк
Темаа
Bauyrzhan Sultanov
Ну так себе на один раз второй раз не пошел бы цена тоже не соответствует в заведении очень грязно и шумно
Алишер Жолдасов
Есің барда еліңді тап дегендей, фаст-фуд жегің келсе срочно осыған келу керек…🔥 Жасы мен кәрісінің жүрегіне жол таба білген Chubster ғой😍🔥🔥🔥
Ersultan olzhasuly
іші кайф чикен дәмі басқалардан күшті,донер күшті,фри тұзы коп преправа коп күшті
Али Жумабекович
өтее дәмдііі всегдаа келетін болаымнн
Бакберген Мухамбеткали
Донер🔥🔥
ББ
Бейбарс Бердигали
Заказали донер в итоге такой
К Ersayinkyzy
Кассиры какие то злые,еще и перед гостями грубо обращаются и долго принимают заказ😕😕👎🏻
zH
zh H
Донеры дамди екен унады,соленый огурцы косатынын биринширет корип турм 😅 донер коп жемегесин болар 😅 порция вроде тоже нормальная за такую цену. Чикенды енды нужно доработать думаю? С любовью дайындаса. И маленькими кажутся. Соус жаксы, красный кызык екен дамди👍🏻
ИМ
Ип Мустахимова
Priprava specii ote kop baitsta
Карлыгаш Карим
бір фриді 1 сағ 20 мин күттімммм ужсссс кассадағы адамдар өздерімен өздері бардак болп атр,сұрақ қойсақ грубо жауап береді,екінші келмеймін! жалғыз мен емес қыррррғың адам күтііп отты заказдарын.
Эльдар Нуршин
Чикеннен шашлык сиакты дам бар сол дам еще и фридан шгады чикенбургер жаксы енды
Нурсултан Абишевич Назарбаев
чикендерынен шашлыктын дамы шгама брдеме
Анар Ниетова
Очень хороший донер, сочный, с хорошим вкусом и добавками. Так же цена хорошая😁👍 советую
Aibekovvich 7
🔥