Berkul Horse Atyrau
4.2
4.2
кана абзаловв
В восторге
Аттары жаксы ешкандай мінезі жок жуас өте жақсы кешікі серуенге керемет закат керемет табиғат өте әсемді тамаша жер.Аттарына сөз жоқ жүрісіде шабысыда жақсы.Аттары ұшқыр және фотога да түсуге өте тамаша әдемі аттар және де 5күндері калага шыгамыз. Сіздерді BERKUL HORSE те күтеміз
AB
Ali Baizhumaev
В восторге
Аттары өте жақсы,аттардың барлығы жуас жүрістері керемет үркімейді және заряжный аттарда бар конструктырларыда өте жақсы түсіндіріп үйретеді келіңіздер жақсы эмоциямен келіп кетсеңіздер болады өте керемет жер BERKUL HURS сіздерді асыға күтеді🔥🐎
Альмира Рамазанова
В восторге
иподром жаксы жерде орналаскан локациялар коп жылкыларыда жаксы осы жактан атка отырып уйрендым созымжок кушты аттары озыме унады Ма Ша Аллаh1😍🔥
KI
Kanagat Ismagulova
В восторге
Номер 1 в Атырау, жеребцы резвые.Инструктора молодцы,проделывают огромную работу,все профи!Территория для скачки прекрасная, прогулка проходит в пейзажном месте! Как поведет лошадь зависит от всадника,не от инструкторов!Всн классно!Нам понравилось!
Нурик Ауесбай
В восторге
Өте жақсы таза келетін жер атқа отыруға инструкторлар бөлек жақсы эмоция алыңыздар келушілер үшін жақсы 🐎🔥🔥
Arai Romanqyzy
Совсем не понравилось
жылқылар шаршаған инструктор жоқ, кілең кішкентай балдар ещё мініп білмесеңдер неге келесіңдер деп бұлданад 👎🏻
Зайнаб Кожантаева
Совсем не понравилось
Адамнын жағдайын ойламайд тек ақшасын алса болд,үлкен кісілер инструкторлар атпен аиналысатын адамдар емес,қалай алған адамдарды,ұнаса ұнад ұнамаса не мой проблемы деп жұмс жасайд. Үлкен ағалардн түнде соғп мазаны алатн әдеттері бар байқаңыздар
B🐎
Beibarys 🐎
Вау атқа мініп үйрендім
ЖО
Жанибек Оспан
Маған ұнәды 🙌🏻
Ernur Ramazanov
В восторге
Аттары жаксы биык адемы локациялар коп👍
Dana Deneshva
Понравилось
Аттары Инструкторлары кушти😍
Alina 🤍
Аттары кушти😍
𝓢𝓾𝓵𝓾𝔂𝓶 _
Совсем не понравилось
Өте нашар жер, инстукторларыда телефон түсіп қалды деп телефонды түсіріп алған бойда айттық, яя ка түсіндер смнло тауып береміз деді. Түскесің ие болмайсыңдарма енді телефондарына деп. Онымен қатар үп үлкен әкеміздей кісі жазып адрес сұрап не масқара енді бұл? Телефонды таптыныздарма ақшасын берейік тауып берініздерші дегеннің өзінде осылай ответ беріп тұр ужс.
erasyl tanataroovv
😍🔥🙌
zai 🐰
Совсем не понравилось
инструкторлар вообще жумыс степ билмейд телефон тусп калга бойда айттык тусндер сосн издеймыздеп уакытымыздан ерте тусирип жберд,акыры соны телефон табылмад. акемизбен жасты агалар касымыздаг жас кызга тунде звандап мазасын алады,былай карап турсан кате тирликко
Азиза А
Совсем не понравилось
организация процесса оставляет желать лучшего. Лошади двигались хаотично, без какого-либо контроля со стороны инструкторов, хотя обычно для этого используется специальный круг. В результате участники катались вразнобой. Особенно неприятной была ситуация с одним из инструкторов. Он был очень молод и, судя по всему, не имел достаточного опыта. Его лошадь вела себя агрессивно и пугала других. Я несколько раз просила его держаться подальше, так как моя лошадь явно боялась, но он игнорировал просьбы и продолжал приближаться. В какой-то момент моя лошадь испугалась и начала отбиваться копытами я находилась сверху и действительно испугалась. Кроме того, занятие завершили раньше времени без объяснений. Мы оплатили час, но катание длилось около 40 минут. Складывается ощущение, что они сами не уверены в своих навыках и не могут контролировать лошадей. Отдельно хочу отметить вопрос безопасности: при нас у другой девушки неправильно закрепили седло, из-за чего она упала.
АУ
Айгуль У
В восторге
Лошади заряженные, уже есть фаворит. Инструкторы вежливые
Альбина Ибрашева
В восторге
Жылқылары ұнады😍👍Локация топ🔥Инструкторларына сөз жоқ👍3ші рет баруым ,өзіме қатты ұнады☺️
ӘБ
Әсел Болатбекқызы
В восторге
Жылқылары күшті баруларыңызға кеңес беремін😍👍🏻Демалуға жақсы ыңғайлы
Айдар Изтелеуов
Понравилось
Турган жери жаксы кала ишинде, аттарыда жаксы журетн локация бари адеми 👍🏻
МM
Мейржан Miko696
В восторге
Маған ұнады өте жақсы жылқылар шауып тур токтамастан❤️
Akniet Kakim
Совсем не понравилось
Нашар жер,аяғымызды ауыртып шықтық,жол көрсететн инструкторлары жоқ
Наркозы Каримов
В восторге
Унайды балаларыма, Алмас инструктор нағыз маманы екен
Алтынай Атырау
Совсем не понравилось
Адамның жағдайын түсінбейді екен👎👎👎 тек ақша ақша деп
Абдуллах Шиапов
Ермек Мусин
Аттары жаксы отк
Azeekkeee .
В восторге
Был тут несколько раз, мне очень понравилось.
Era Abaev
В восторге
аттары барф жаксы багалары кол жетмды
Мансур Махамбетов
Жылкылары мыкты
Райымбек .
Жылкылары тема, инструктор 👍🏼👍🏼
Batyrkhan Kuanyshev
В восторге
Аттары жаксы инструктары жаксы унады
s. b
Ұнады күштіі😍😍😍😍