Favorite bouquet
Цветочный магазин
2.4
Мы не просто создаём букеты — мы создаём эмоции
Заказать букет
2.4
Nariman Incredible
В восторге
Ұнады жақсы екен Ғашықтар күніне. “Қозы-Көрпеш пен Баян-Сұлу” күніне сүйіктіме осындай гүл шоғын сыйладым.
AM
Almira Mukhambetova
В восторге
Очень хорошие свежие цветы🌹 купили букет 😍
Мералы Каримов
Было средне
Забыли что я просил убрать иглы,но хорошие цветты
КМ
Камбар Марат
Совсем не понравилось
Еңбек ақы берілу керек! Ол қиын нәрсе
Пупер 🇰🇿🇵🇸
Совсем не понравилось
Адам еңбек ақысын жеуге болмайды
Бахытжан Асылхан
Позор 👎🏻
Zayn Malik
Гүлдері нашар
СА
Сандугаш Аскарбекова
Совсем не понравилось
Бреудын акысын жеуге уялмадындарма калаи ораза да стетп акшасн берми кудындар онын сонша ен бек акысы кеткен уакытыше
Serik Serik
Оплачивайте труд человека
Б
Берик
Совсем не понравилось
Берудің еңбек ақсын жемей төле егер дәл солай болса сен екі дүниеніңде рахатын көрмейсің Бұл Ел қазақстан сол себепті Әр қазақ қазақша сөйлеу міндетті
EZ
Espanol Zero
Алматы гул дукенде болган
Aigerim Nuran
ақысын жемеңдер👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Назерке Адилова
Совсем не понравилось
Оразада біреудің ақысын жеуге ұялмаисыңба беріңдер еңбек ақысын
Динара Мусахан
Совсем не понравилось
Ужас прям ужас,бул жерден алып керек емес хайуандар неме акысын бер кыздын
БК
Бекболат Камбаров
В восторге
Мән жайды толығымен зерттеп қарайық, ол жағдай Алматы қаласындағы нүктеде орын алған. Атырау қаласына мүлде қатысы жоқ, иесі бөлек, және де ешкіммен түсініспеушіліктер орын алмаған
ОД
Олжас Досболов
В восторге
Сәлеметсіздерме құрметті Атырау қаласының тұрғындары мен FAVORITE BOUQUET дүкенінің директор орын басары боламын сіздер айтып жатқан оқиға Алматы қаласында орын алған біздің дүкенге ешқандай қатысы жоқ мекен жайдан қателеспеулеріңізді сұраймын біздің дүкенде тек қазақ жігіттерімен қыздары жасайды барлығы қазақ тілінде сөйлейді біздің дүкеннің жұмысшылары толықтай ақысын алып барлығы көңілді қайтты
Не советую 👎🏿👎🏿
Dinmuhammed Seitshan
👎👎👎
SA
Serzhan Abilda
Совсем не понравилось
Маль нәшәрсіңдер адам ның ақысын жеген желкеңнен шықсын
Gül Ager
Совсем не понравилось
Осы жер ме қыздың еңбек ақысын бермеген 🇰🇿 да орысша білмейді деп кемсітіп отырған
БАТЫРБЕК СЫРЛЫБАЙҰЛЫ
Байкот👎
MA
Musaeva Aigerim
В восторге
Заказала здесь букет роз в гости 😍на ватсапе очень вежливо отвечали, учли мои пожелания. Цветы свежие вкусно пахнут👍🏼👍🏼и цена приемлемая )Буду еще заказывать. Вот только добавить бы доставку вообще огонь
IB
Islam Bolat