Мадина
Ателье
Вы индивидуальность. Пусть одежда соответствует!
Dilnaz Merkarim
Очень быстро и качественно всё сделали. Спасибо большое ☺️🫶
Акмарал Кайыржанова
Мне нужно было очень срочно ушить брюки , и Мадина буквально за пару часов очень аккуратно все ушила , давно искала себе хорошее ателье с такой прекрасной швеей , и нашла😍 Спасибо❤️🌷
huonasa Касым-Жомарт
Сәлем достар. Мен осы жерге шалбарымды қысқарттымм. 5минутта қысқартып,сықитып берді. Бәріне кеңес беремін,көңілдеріңізден шығады👍
Medina Serikovna
Отличное качество! Всё сшито аккуратно, размер подошёл идеально. Рекомендую😊
Асел Кусаинова
Жылдам жылдам тигеди, Тиеди де,согеди де ,бугеди Жабык болып керек болса Ашып жберип кутеди. Мадина ателье молодец Без слов просто конец
ӘA
Әжөк Aytmuratov
Ательеге бугін барып 2шалбар тастагам 30минутта жылдам сапалы жасап берді іштері өте таза бағалары да кол жетімді рахмет тағы келем
ИА
Индира Акшабаева
Швейнаяға шалбар мен джинсы балағын қысқартуға берген едім. Жұмысы өте ұқыпты, тігісі таза, өлшемі дәл келді. Уақытында дайын болды, сервисі де керемет. Толықтай риза болдым, міндетті түрде тағы келемін!
Фархат Газымбек
рахмет апага барин кушти етип тигип берди👍🏼👍🏼👍🏼
СН
Сагындык Нугманов
Мадина өз ісінің маманы Қанша шаршап тұрса да клиент көңіліне қарайды Алғыс алу тек мақсаты
Erkebulan Serikkaliyev
Керемет. Өте сыпайы персонал, өте сапалы іс👍
A S
Ен катты унаганы жумыс уакыттары 22/00ге дейн жане багалары тимди рахмет куп куп
Murat Saduov
Күшті мамандар. Тез, сапалы. Рахмет үлкен. Сәттілік тілеймін. Табыс мол болсын
Aya Aya
Прекрасно все аккуратно и красиво всем советую
ШЕ
Шынар Ертилеуова
Өте жақсы ателье жұмыстары қатты ұнады.Еңбегіңіз елене берсін.Улкееен Атырауға танымал ателье болсын🙏🙏🙏😍👍
AG
Amina Gallamova
Кушти отелье, мастер Мадина оз жумысына укыпты, тез ари адеми жасап берды, багаларыда тиимди👍🏻
Кенжебек Кумисбаев
Отлично! Мастер своей работы
Рашит Утепов
Рахмет ателье өте унады жумыстары всем советую
Альфия Алибекова
Отличное Ателье,Мадина мастер с золотыми ручками,все понравилось,буду всем советовать
SU
Saltanat Utkelova
Керемет жасаган жумысы ойымдагыдай шыкты .Рахмет! Келесиде де келемин
Арай Кайсаровна
Супер
BS
Baubek Sharipov
Очень внимательная! Спасибо за работу все было так как хотел)
Эльмира Тынынбаева
Отличное отелье, золотые ручки👍
Jansaya Mukhammedova
Кушти
AidaShT Sh
Обслуживание и работа мне нравиться. Приду 👍👍👍
Б
Балдай
очень приятная женщина, внимательная, аккуратная и быстро красиво выполнила мои заказы. уже второй раз приходила к ней