Halal bites
Кафе
Баке 777
👍🏼👍🏼👍🏼
Айнаш Тулеуова
Мне понравилось👍🏻 Очень вкусно, суши свежие бодрые, аккуратно сделанные Пицца сочная, тесто мягкая, на равне с пиццей Додо Обязательно приду еще раз Советую всем
Өте керемет, дәмді👍👍👍
ДН
Доссорскии Нурик
Дәмі күшті,жұмысшыларыда жақсы,№1фастфуд
AI
Arman Izgaly
Өте дәмді! Сапалы және сервистері өте жоғары екен, бағалары да қолжетімді 10да 10 жоғары балл. Алла разы болсын жұмыстарыңызға табыс👍👍👍
BB
Bekaman Bagytzan
топ
C8
Ciaoo 8
Отвечаю тема , сушидің балықтары бодрый, пицца тема ұқсамайды баска жерлердикине, шеф битс деген болек 🔥🔥🔥
ME
Moldir Ersainova
Тамақтары өте дәмді))😍Ерекше екен,басқа жерлерге қарағанда
Т
Тимур
Друзья я вас уверяю что это ни как обычные фасфуды, совсем другой мир другой вкус. Всем рекомендую прити и попробовать и суши и бургеры и данары.
ZF
Zhandarbek Faizollaev