Проспект Азаттык, 97
Атырау, Атырау городская администрация
В здании
Службы
muratovv_oo6 .
Менеджер Энгельсова Гүлдер өтте керемет доставка да отте жаксы атта серуендеп жүргенде сабырлықпен күтіп гүлді алып калдым қызға гүл қатты ұнады бұндай куанышты күндер жақсы көңіл күй силатқан романтико гүлдеріне жұмыс жасап жүрген адамдарына көп көп алғысымды айтқым келеді сіздерге алғысым шексіз❤️
Айдана Шукирбаева
Осы жерден лазерный эпиляция жасаттым. Кушти унады. Всем советую. Молдирдин колы жеп-женил сенип, спокойно баруга болады👍
Zuhra Muftigalieva
Мне рекомендовала подруга Айгерим она сделала себе брекеты и мне понравилось так аккуратно , после нашла аккаунт в инсте и наблюдала за работой мастера, просто супер! Администрация вежливо отвечает!
bs
bibinur serikova
Мне нравится доктор Динара. Мы давно лечимся у нее. Она хороший специалист.
DA
Diana Askarova
Зерде клиникасы өте жақсы.Осы жерге келуге кеңес беремін🤗🤗🤗😊😊
УИ
Улданай Ибатоллаева
тісімді жұлғам, өте жақсы, ауыртпай жұлды,Аслан Наурызбаевич👍🏻👍🏻👍🏻