Улица Ади Шарипов, 32г
В здании
Службы
ЖМ
Жансая Муратова
Я записала сына на удаление бородавки , муж отвез на следующий день его. Супруг очень щепетильный , особенно когда касается детей. Удалили бородавку , теперь будем ездить на перевязку. Благодарим за помощь!
РО
Райхан Омарова
Дастан клиникасы жаксы врач, медсестра жаксы карайды. Аягым тез жазылып кетти.Рахмет 🌹
ГХ
Гульзайнап Хасанова
Доктору Дастану огромная благодарность.за пункцию Процветания и успеха вашей клинике
ЛВ
Лев Винс
На деньги заряжают хорошо, а лечат так себе. Не советую.
ЛГ
Лейла Гюлер
Очень хорошая клиника,спасибо вам большое! Делали мини операцию,все прошло как нужно,швы ровные. Персонал вежливый,все по полочкам разъяснили что и как,очень понравилось👍🏻
ОН
Ольга Нехрикова Дмитриева
Лучшая клиника, благодарность за хорошее лечение, определение диагноза, индивидуальный подход, цены адекватные, на перевязку не жалеют материала, насколько мне было страшно боюсь боль, всё прошло легко и быстро. Для подробной информации добавила фото своей ноги. Сейчас всё отлично, через 3 дня приду на осмотр.
Алексей Попов
Всё отлично мне очень понравилось и врач вежливая.Буду рекомендовать всем вашу клинику. Лечение было без боли
AZ
Alisher Zholmurzin
Өте тамаша клиника адамды жылы жүзбен қарсы алып көмектерін көрсетті мен сіздерге ризамын
Ерсайын Камиев
Дастан клиникасна ужымына алгысым шексыз жаксы жылы жузбен карсы алып комектерын корсетып былыкты мамандар емделып шыгуыма оздерынын септыктерын тигызды ризамын Улкен рахмет айткым келеды
ДД
Динара Д
Спасибо врачу дерматологу быстра решила проблему
Анастасия Кузеняткина
Классная клиника и отличный специалист своего дела доктор Дастан 👍
RS
Rasul Serikov
Самая лучшая клинка
Asel Mugasheva
лахатрон келмендер😂
Rooslan DE
Очень кваливицированные специалисты! Ходил на Рентген-снимок ноги, вовсе профессионально и четко сразу определили диагноз по снимку специалисты данной клиники👍 Благодарю специалистов клиники Доктора Дастана!!!
Гулзира Толеуова
Дастан клиникасына келип журмиз,Ресепшннен кыздары 🫶🏻 Врач и медсестра оте жаксы карайды,Рахмет 👍🏻 Оперативно 🚀кутип турмайсын , баланында мазасы кашпайд
СД
Санду Джуматова
Мықты Дәрігер,Өз ісінің мамаңы! Ақшасыда қатты қымбат емес! Вообщем советую!
Rysbayev Dulat
Клиника қызметіне өте ризамын. Дәрігерлер мейірімді, кәсіби деңгейі жоғары. Барлығы таза, ұқыпты ұйымдастырылған. Рақмет!🙏
Assyl Abilgazieva
Күшті клиника❤️ Ресепшн/ медсестра қыздарға көөп рахмет🥰
Асель Асель
Очень хорошая клиника, рекомендую.
T
Tolkin
Рахмет коп істеріңізге береке берсін
ZZ
Zhanar Zhanar
Бүгін барып қайттым, ресепшндағы қыздарға көп рахмет за хорошее обслуживание 🫶🫶
ГТ
Гулзайраш Тукенеева
Саламатсызба бүгін 25.09 25 Дастан клиникасында қабылдауда болдым өте жақсы есік алдынан бастап врач трабматолг және ренген кабинеттегі Альяфия қызыма да рахмет барлық қызметкелерге рахмет науқастарыңыздан әрдайым алғыс алып жүре беріңіздер
Аманжол Муратов
Істеріңізге береке берсін. Рахмет
Акерке Аскаркызы
Бородавкам емделіп келеді осы жерден 💯 емделеді
БЕ
Бекзат Еркингали
Осында қаралғалы анамның аяғы жақсы ауырмаитын болды .Доктора Дастан мықты маман.
ZM
Zhansaya Medeuova
И как с вами связаться? Кто-нибудь знает номер телефона этой клиники?
AO
Aigerim Ospan
Алматыдан Ернур Айнаев келмесе мынандай клиниканың бар екенінде білмейді екенбіз🥱 Ернур Айнаев-андролог, уролог өте мықты маман, Алматыдан Атырауға келгеніне рахмееет көп көп
ЕЗ
Елена Зубова
Отличная клиника, сделали операцию удалили жировик, всё прошло хорошо. Огромное спасибо Дастану Ерболатовичу.
ОБ
Оразбек Баймуханов
Жақсы қарады хирург диагноз дәл тапты аяқ бел
КГ
Калиева Гульнур
Консультация алуға барған едім. Профессионалды труде, анық етіп түсіндіріп берді дәрігер. Әрі бағалары да қолжетімді. Кезек күтіп отырмайсың. Істеріңіз алға бассын, құрметті дәрігерлер!
Mikosh 🌀
Осында жиі келемін жұмыстары өзіме қатты ұнады 👍🏻👍🏻
Айкен
Өте керемет клиника, дәрігерлері пациенттермен жақсы сөлеседі, қызмет көрсетулері ұнады, білімді мамандар жұмыс жасайды.
IK
Igilik Kikbai
IDclinik өте жақсы және өте білімді. Келсеніңіздер өкінбеисіздер. Ең бастысы нәтижесі бар.
Nazerke Kurmanova
Врачтар өте білімді. Өз істеріне мұқият. Мамандар барынша көмектесті. Алғысымды білдіремін.👍🏻❤️