Улица Сырым Датова, 89
В здании
Службы
AE
Asem Elemesova
Массажисты по имени Айдана ханым и Аружан ханым, супер просто, слов нет! Действительно мастера своего дела и делает от души! У них реально лечение и релакс❤️ Очень хорошее обслуживание👍
ГА
Гульмира АМАНИЯЗОВА
Халал бютига массажга барганмын. Айдана ханымнын колы енди жеп женил жаксы жасайды маган унады. Айдана ханым рахмет сизге енбегиниздин жемисин кориниз. Тагы барамын деп жоспарлап отырмын
ТМ
Тыныштык Мусаева
Оте керемет бари унады мастеримиз Жансая деген рахмғет сизге🫶🫶
AG
Anar Gani
Хиджама мастер Айдана — қатты ұнады! Өте жұмсақ, ұқыпты, бәрін түсіндіріп отырды. Өзімді комфортно сезіндім, рақмет көп! Тағы да келем міндетті түрде 😊 Маникюр мастер Айдана, еңбегіңізге көп рахмет! Бәрі таза, әдемі. Өте қатты ұнады❤️
э:
эля :)
Была в спа и на массаже расслабляющем. Работник айдана очень приятная и милая девушка, очень понравилось!
Махаббат Амиргалиева
Я была в халал бьюти в Алматы, там мне понравилось. Но филиал в Атырау мне понравился больше! Потому что работник по педикюру профессионал. Зовут Айдана (Новенькая) Всем рекомендую
GA
Gulzada Amangeldina
Мастерим оз исимен айналысып кетти тырнагын алгызып, ал мен узак кутип калдым! 15мин туру керек пилингти 30мин кутип отырдым, адамнын уакытымен санаспайды(( окиништи
ZM
Zukhra Makut