Улица Курмангазы, 8
E02M5K5
В здании
Службы
А А
Опатра клиникаға алғаш келуім. Ақжарқын деген өте приятная косметолог ханым қызметін алдым. Өте керемет болды. 1сағат процедураны да алып, әңгімені де айтып күшті болып қалдым). Обычный косметология емес. Апаратпен бетті тексеріп сол бойынша жұмыс жасайды екен. Бұл жерде тек білікті мамандар екен барлығы. Кеңес беремін барлық қыз-келіншектерге!
GZ
Galya Zhubanova
Исламбек дешен жаксы обслуживание жасады катты унады тамактары дэмды оте керемет)
КТ
Кира Точилина
Все просто замечательно,мне очень понравилось грамотные работники знающие свое дело
ZM
Zhanar Mukhtarova
Очень качественно сделаны процедура на лицо и была ознакомлена всеми льготными процедурами
Айнур Макашева
Ақжарқын косметолгта болдым ,өте жақсы сыпайы барлығын жақсы түсіндіреді, ішкі атмосфера өте жақсы ,келуге кеңес алыуга болады ,барлығын жақсы түсіндіріп кеңес береді.
LA
Luna Ai
Первый раз в клинике Опатра...Очень приветливый и отзывчивый персонал. Меня консультировала косметолог по имени Акжаркын. Все было понятно...За что благодарна.
ZM
Zhadyra Makhambetova
Клиника оставила очень хорошее впечатление. Чисто, аккуратно, специалисты работают по протоколам, дают понятные рекомендации. Вежливый персонал,Могу рекомендовать как надёжное место для ухода за кожей
ИЕ
Илан Ержанова
Косметология клинкасы маған ұнады, процедуралары, ішіндегі қызметкерлері жақсы қарым қатынаста. Ақжарқын косметолог жақсы, жайлы, қолы жұмсақ.
Динара Мурат
Opatra клиникасына алғаш келуім: тегін сертификат иегері болып отырмын. Маған услуга көрсеткен Жадыра есімді косметолог қыз өте жақсы түсіндірді және өте жеңіл жасап шықты. Процедура ұнады, бірден результат көруге болатын дүние екен.👍🏻
КИ
Калыш Имангужина
Косметолог Эльмира ханымға үлкен рақмет🫶👍
Айганым Амангельдиева
Мой Косметолог Назира Оразбаевна, проделала хорошую работу. Назира провела диагностику лица, где я увидела полностью состояние своей кожи и базовое увлажнение кожи лица. Думаю косметика высокого качества👍
ЛР
Ляззат Руслановна
Косметолог Назира Рафиковна сізге рақмет 😘❤️
Диляра Койшиева
Косметолог Назира Рафиковна❤️ Очень понравилась работа косметолога! Аккуратный подход, всё объясняет, процедура прошла комфортно, а результат заметен сразу.❤️❤️❤️
Ai
Apple id
Я была у косметолога Акжаркын… все классно, мне все понравилось. Сама мастер очень отзывчивая, приятная девушка) 💆🏻♀️🫠😁😇😇😇😇😇 Советую всем попробовать
Алия Шинжанова
Сегодня я посетила косметологическую клинику опатра.Была у косметолога Акнур.К мне действительно все понравилось.Лицо после чистки прямо дышит..Все на высшем уровне,процветания вам.Всем советую эту клинику
ГК
Гулзада Койшигариева
Opatra london - керемет клиника екен. 1 процедурадан күштіі эффект алдым. Косметолог Жадыра өте керемт маман. Бәрін от и до түсіндіріп берді❤️
ГГ
Гульмира Губайдуллина
Кафе адамдарға жеке тыныштығы мен демалып отырып, әнгімелесуге ыңғайлы жағдай жасалған. Тамағы да дәмді. Оф. Данат баламыздың қызмет көрсетуі де адамға жайлы әсер берді.
AO
Adilet Orazbek
Аманбек Данат тамақ дәмді өте ұнады
MQ
Malika Qalmen
Сегодня посетила этот центр , мне понравилось, красиво , уютно , персонал на высшем уровне. Благодарю Эльнару косметолога за оказанную услугу . Все объяснила доходчиво и подробно . Нравятся результаты клиники . Ещё хороший бонус , что есть намазахана. Единственное хотелось бы , чтобы было чуть тише . Музыка очень громкая .
SI
Saule Ilesheva
Очень понравилась клиника,вежливый персонал. Косметолог Эльнара тщательно выслушала мои жалобы подобрала процедуры именно под мой тип кожи и подробно объяснила, как будет проходить уход. После процедуры кожа стала заметно ровнее, чувствуется мягкость и увлажнение. Очень понравилась атмосфера: спокойная, профессиональная, косметолог дружелюбна и внимательна. Однозначно рекомендую и сама приду ещё!
ЖМ
Жаркын Маратова
Процедураға келіп, бетіммен танысып. Өте керемет консультация берген Жайнаға ризамын.
Алтайыр
Жазиранын процедураси катты унады. Бетим жаксы болып калды, клиникага алгысым шексиз! Рахмет
Айнур Досханова
Косметолог Ару открыла для меня британскую уходовую косметику и процедуры которые изменили подход к уходу и косметике
ГА
Гулжазира Ахмедиева
Клиника өте керемет Бәрі ұнады Аружан кеңестерін жақсы түсіндірді
😊😎
😊 😎
Ақжарқынға көп көп рахмет!👍🏻жұмысының жемісін көр🙌🏻бетім жұмсақ жақсы болып қалды🙏🏻
АФ
Асель Фазылоллаева
Жазира деген косметологка рахмет барин жаксы тусиндирип берди..колы жумсак Оте жогары денгейде улкен Рахмет👍🏻🥰
TZ
Talshyn Zhumasheva
Маган жасаган условия унады Кыздарга көпп рахмет жумыстарына Сәттілік тілеймін👌
ФШ
Фарида Шарипова
Опатра клиникасыда Ару косметолог қызмет жасады. Жұмысы өте жақсы, барі ұнады.
SH
Sholpan Hodarova
Клиника хорошая косметолог Ару хорошо объясняет по уходу за кожей здесь все чисто уютно, спасибо большое советую посетить
аТ
асел Тулешова
өте жақсы ұнады . клиника да ұнады жұмыстарыңызға берекесін берсін!
Нургул Салауатова
Назира Оразбаевна косметолог маманының жұмысы маған өте ұнады . Халықпен жұмыс жасауы, өз ісінің маманы.
LG
Lo Gui
Очень давняя схема, действует в разных городах. Приходят все сотрудники и оказывают психологическое и эмоциональное давление. Очень многие люди к сожалению не выдерживают их давления и агрессий и берут миллионные кредиты прямо в их кабинете.
НД
Нургуль Джалгасова
Назира сізге көп Рахмет.Еңбегіңіздің жемісін көріңіз👍
Самал Темиргалиева
Opatra London косметологиялық орталық жалпы өте ұнады есіктен кіргеннен қабылдауларынан бастап бетіме терең диагностика жасап, Дана касметолог чистка жасап берді. Өте жұмсақ, жылы қарым- қатнаспен бәрін жақсы түсіндіріп, өз ісін жақсы атқарып берді. Рахмет сіздерге!
БА
Буркутбаева Айнель
Очень понравилась процедура💜🙏работа косметолога Назиры Оразбаеаой особенно,благодарю за уход,кожа сияет😇
Динара Кабдулмажит
Алдап акша алу максаттары. Люди не видитесь на это !!!
БК
Бақтыгуль Кощанова
Назира Оразбаевна Оте керемет Жан оз маманы адаммен жумыс жасауы жаксы Оахмет
G
Gaubar
Мен бугн Жазира ханының консултациясында болдым.маған түсіндіруі жұмысы барі қатты ұнады,жалпы продукцияны алуға ойланып қалдым.көп рахмет
ГО
Гулмира Отарбаева
Жазира деген косметолог өте сыпайылы өте жогары дәрежеде өз жұмысының маманы екенің көрсетті өте ризамын рахмет алға қарай осы қалпында өсуіне тілектеспін
ЛК
Людмила Калиновская
Получила уходовую процедуру, результат отличный. Косметолог вежливая Эльнара.
GU
Gauhar Uteushova
Я осталась очень довольна посещением косметического салона OPATRA 🌸 Приятная и уютная атмосфера, вежливый и внимательный персонал. Мастер Жазира— настоящий профессионал своего дела, подробно рассказала о процедурах и подобрала уход индивидуально. Все делает аккуратно, с заботой и вниманием. После посещения кожа выглядит свежей, ухоженной и сияющей ✨ Отдельно хочу отметить чистоту и комфорт в салоне. Обязательно вернусь снова и буду рекомендовать всем подругам! 💕
EI
Esbolat Isa
Керемет өз ісінің маманы, өте тәжірибелі маман екені сөйлегенінен ақ көрініп тұр, рахмет сізге, ісіңіз алға баса берсін, Апатра алға💪дами беріңіздер!!! Аруларды сұлуландыра беріңіздер!!!
Асель Туребаева
Очень приятно было получить процедуру. Назира2 очень приятная и любезная. Спасибо большое. Рекомендую
НХ
Нураиым Хамитова
Салонга биринши рет келуым. Оте катты унады. Мастер Акжаркын керемет,сыпайы, барин жаксы етип тусиндирип берды. Всем советую.
ЖТ
Жанаргуль Турсинова
Бүгін, Opatra London клиникасында өте жақсы әсерлі күтіммен таныс болдым. Косметолог Данаға көп рақмет,өте білікті маман екен әрі сыпайлы түрде бәрін түсіндіріп көрсетіп және бір күтім процедурасын жасап берді🌹
NK
Nurgul Kisamedenova
Процедура чистка өте ұнады!!! Жазира мастерге рахмеет!!!Бетім жарқырап,ағарып,жұмысарып қалды😍😍😍
Акбота Бегешова
Өте жақсы қатты ұнады 😍 косметолог Ару ханымға көп рахмет 😘
SA
Saule Abdambayeva
Спасибо огромное косметологу Жазира, моя кожа стала чистой, ровной и ухоженной! Желаю вам профессиональных и творческих успехов! Все очень понравилась, приятная атмосфера
Алтынгул Бекенова
Элнара очен хороший.Мастер.Спасибо
ТМ
Тилекши Мулдашева
Маған өте ұнады. Косметолог Эльнараға көп рахмет.