Акжол
Банкетный зал
FK
Fatima Kenzhabekova
Осы ресторанда студент кезімде істегенмін админ нашар кісі негізі тазалық жоқ мұнда, бір қонақ маған чаевые 10к берген еді и менің жұмыс ақым тоже 10к алуым керек болған бірақ олар сен чаевые алдын деп маған ақшамды төлемеген сосын воопще бармағанмын. Студенттер мына жерге жұмыс істейм деп аз ақшаға келісіп бармаңдар құл болып кетесіндер.
БА
Бауыржан Абдиев
Трилистник
Лаура Тлегенова
В целом все устроило
nargiza omarbek
Ресторан оте уанады .тамактары оте дамди.поварлар сыпайы.официант умида оте укыпты .адамгершили бар. сыпайы корикти жан екен🥰
БА
Бота Алтай
Өте жақсы ресторан. Кухнясы дәмді, қызметкерлері сыпайы. Сапалы жұмыс жасайды. Поварлары адал істейді. Ащминистраторы Алмагуль Құралбековна өз ісінің маманы. Той болсын, басқа жиын болсын өз деңгейінде жасайды🫶🏻🫶🏻🫶🏻
DS
Diana Shomytova
Хороший ресторан Уютный очень и очень вкусно
MT
Madina Toleugali
Ужасный ресторан.Кидают на ровном месте.За каждую вещь берут деньги.Что хозяйка,что администратор не знают свою работу.Неконкретные и некорректные люди.
Ербұлан 87081581645 Мақатай
Жақсы ресторан еди негизи , Казирги админ кыз грубый, второйды без обивление шығарып жіберді
МАРАЛ Альмаханова
понравилось все особенно как варят бешбармак.не первый раз в этом ресторане отмечали и той и поминки.администратор Алмагуль знает свое дело.она просто супер.рабочий стаж более 20лет.удачи и процветания
123 123
Всё суперр
БR
Бота Rey
Вкусная и разнообразная кухня!
Гульнара Шогельбаева
Были тамна НГ корпоратив. Понравилось оформление, кухня разнообразная, вкусная Спасибо большое администраторам! Успехов ресторану
Santexnic Tv
Нк очень понравилрсь!=
Chokina Clothes
Очень понравился данный ресторан своей кухней! Нарезки, салаты, закускии, все вкусно и очень красиво!