Театры
КГКП Карагандинский областной академический казахский драматический театр им. С. Сейфуллина
В здании
НА
Назым Аскарова
Бүгін балаларға ұйымдастырылған Жаңа жылдық шырша кешінде болдық. Тамаша✨✨✨👍🏻👍🏻👍🏻. Өтте жоғары деңгейде болды. Әртістер бар өнерлерін салады үнемі. Жылда әртүрлі программа, персонаждар. Фотоға түсуге арналған фотозоналар- бірнешеу🎄🎊✨👍🏻. Ертегі көрдік. Қасқыр мен бұзау🥰☺️✊👍🏻өтте жоғары деңгейде қойылды. Балалармен қосылып біз де көрдік. Сөз саптаулары, киім, сахна, музыка, балалар/көрермендермен байланыс👏🏽👏🏽👏🏽👍🏻👍🏻👍🏻бәрі бәрі тамаша. Театр ұжымына, әртістеріне, жұмыскерлеріне алғыс білдіремін. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер. Жылдан жылға өсе беріңіздер, көркейе беріңіздер. Раһмет🌹🌹🌹🙌🏼🤗
КЗ
Камила Зайнуланова
У дедушки мороза кажется звёздная болезнь, грубит детям,родителям. Учителю сказал что мы должны спасибо сказать что он фотографируется с нашим классом,что они не обязаны фотографируется со всеми. Но извините тогда зачем по всей школе продавали билеты,темболее наш класс был первым. Маленькие дети хотела нормальные фотографий а тут извините у звезды нет времени и на фотографию даётся 5 секунд. Алло вы работаете с детьми они пока все встанут цже 5 секунд пройдёт. Остальное все прошло очень хорошо. Но вот это вот сразу испортило детям настроение.
nn jj
Актеры классные.
Азамат Д
Баратын жер емес Екен😡 Бүгің біріңшірет Бардым 4-кл оқитың баламды алып кетейң деп, Жана-жылдық концерті болып жатқан, ғимаратты қөрейң деп 3-эт көтеріліп едім екі жас қасқыр қыз куып шықты. Билетің жоқ кет деді. Айналайң ғимаратты қөрейңші деп едім бір сары қыз куып шықты, Кет Кет деп, 2- ші этажға түссем (прмерно сағат 5- тің кезі) Буфетте отырған Қызыл көйлек, қара калготки киген қыз біреуге ұрысып жатыр екен суретке түскендермен неге сонша жау көресіңдер деп едім мағанда сөз қайтарып шап ете қалды, Директор кім деп едім Мен дироктор деді ал не істисің деді. Сәкен тіріліп келіп қойылым қойсада келетің жер емес екен деп кеттім 😔😔. Не деген Анти реклама. Келген адамға құрметпен қарап жоғар шығындар Міне осындай ғимарат Көрілімдерге келіңіздер қонақ болындар дегенің орнына Қуып шықты.
Айко Мамраева
Ужасный театр и никому неизвестные актёры слишком зазнались...
Zhasmina Tungushbekova
Хорошая акустика
Мольдир Темиржанова
Замечательное место для культурного отдыха
Айка А
Кушты
Akmarzhan .
Өте әдемі іші, күшті қойылымдар 😍
Dinmukhammed Anes
жақсы
Свинцова Наталья
Была на детском спектакле, всё супер! Но в театре нарушают правила пожарной безопасности. Два потока входящие и выходящие на улицу не разделены , все в одну дверь ( одинарную). Не удобно, не безопасно!!!
Акжаркын А
Неге балаларға арналған казақша қойылымдар жұмыс уақытында қойылады?көбінесе бейсенбі,жұма күндері сағат 11 де.сенбі жексенбі күні қойсаңыздар…қысқы өлке қойылымына барғымыз келген ,өкінішті тек жұмыс уақытында ғана….
~Ayala🩶
Очень класный театр там очень комфортно каждый год летом прехожу суда чтобы посмотреть актёрскую игру. ❤️🔥 🌸 🤍 🤎 Спосибо за хорошие условия☺️
Ая Мәшен
Сәкен театры — жылы атмосферасы бар керемет мәдени орын. Актерлердің ойыны шынайы, қойылымдар мазмұнды және әсерлі өтеді.
Асик Исаев
👍👍
. .
работники не выпускают в уборную,очень холодно внутри,и очень дорого,но красиво и чисто пока немерее
Лу Еслямбек
Что за колхоз? Мы пошли с одногруппниками тк нас обязывает универ пойти и нам скучно стало или просто захотели в туалет так работники не отпустили нас! Это что такое вы не имеете права держать нас в заложниках! И короче нас заставили сидеть до самого конца спектакля🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠
Mop Moldir
өнер мен өмір ұштасқан жер! шабыт аласың,өсесің!
Марлен Кыдырбай
Очень красива и крутые актеры
чч
ча ча
Мне очень нравятся спектакли, которые ставятся здесь. Побольше бы таких театров
Майра Байкожекова
Керемет. Актерларға респект
Oksana Kahuk
Театр шикарный артисты великолепные!Работники театра все хорошие добрые,веселые,все хорошие ребята!Все шикарно чисто !Одно место где мне не понравилось это столовая.
Akzhan Zhumagali tegi
Өте керемет!!!
ФЗ
Фариза Зулхадылова
12.10.25 күні қойылымға келдік Али баба және қырық қарақшы) қойылым болмады театр жабық күн суық балалармен келіп кіре алмай көре алмай қайттық, Неге болмайтынын ескертпеген инстаграм желісінде хабарласа болады ғой Жауапсыздық Инстаграмда жауап бермейді 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 Балалар тоңып ренжіп құр қайтты 💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
ДН
Дамира Нурумбетова
Отправила родителей на спектакль Қара Пима.Они вышли под большим впечатлением, очень тронула история.В процессе оба прослезились.Мама сказала,как жаль что у меня не было цветов.Игра актеров потрясающая . Покупайте билеты родителям и отправояйте в театр,оно того стоит! Актером Браво!
Алия Бексултанова
Сегодня были на спектакле «Ай қараңғысы» ,однозначно, советую! За долгое время именно эта постановка по-настоящему тронула: глубокий сюжет, сильная игра актёров, искренние эмоции. Очень круто, единственное жаль,зал был неполный.
BB
Bagzhan Belgibaev
Раньше думал что театр это скучно, но этот театр открыл во мне интерес к творчеству. Если вы также думаете что театр это место скуки, то вам тоже надо сходить!
kamila s
Отвратительно! Ждала отдел кадров с обеда пол часа.Трубку в рабочее время тоже не поднимают. Я заранее утром предупредила что заберу документы.У них есть одна единственная работа и с той не справляются.
Жансулу Бейсен
Махаббат .
VT
Vera Tropynina
Хорошее здание, интересный интерьер, разные спектакли.
Eclipse _S
Большой зал
Zhanerke Tezekbaeva
Красивое место,большой зал,классно выступают,все нравится
КЖ
Кристина Жакунбекова
Карагандинский каздрамтеатр имени Сакена Сейфуллина советую всем к посещению! Очень высокий уровень игры актеров и обновляющийся репертуар!
Е А Е
Несколько раз ходила на спектакли. Замечательное место🤩 внутри красиво 😍
SR
Simona Rei
В залах нужна хорошая циркуляция воздуха
Какашечки 😭😭
Хороший театр.
Nurzhigit
Хз вроде норм
Акназар .
Тема,унады бари,а еще Нурасыл бакылаушы кисимен флиртовать етты
Andrey Shahov
Красивее и атмосферное место, в нутро чисто
лило 🏳️⚧️
гнан
Ақжібек Әбдіманап
Өте өте күшті бәрііі керемет әсер сыйлайды адамға😍🔥
Ерсн …
Өте керемет жер!Спектакільдері вообще топ👍🏻👍🏻
Диляя
Прикольно
Али Алмас
Күшті
айшуля ❣️
👍
su1u.ymm s
қойылым катты ұнады өте әсерлі болды🥹міндетті түрде тағы келемін!😍😘
Sabina Kurmasheva
Өте әдемі,керемет театр.Қойылымдары эмоцияға толы әрі ой саларлық.Актерлердің шеберлігі,сахналық безендіру мен режиссура жоғары деңгейде.Театр сүйер қауымға келуге кеңес беремін)
Е.
Еркежан .
Красивое место
РА
Рабиға Ахат
Жақсы қойылым болды. Сағат 18.00 басталған . Біткесін фото түсеміз ба деп ек , бірақ жабылады шығарып жатты да дұрыс түсе алмадық
Меруерт Ильясова
Мәдениетті демалатын орын🫶