Дастан
Банкетный зал
Банкеты от 8 тысяч тенге. При бронировании зала LED-экран* в подарок**
*LED — экран светового и звукового оборудования. **16.09.25–31.01.26.
Забронировать
Алия Сейлканова
Выбран компанией
Дастан мейрамханасының ұжымына рақмеееет! Тойымыз жоғары деңгейде өтті. Тамақтары да өте дәмді. Асхана аспазшысы Марал ханымға рақмеееет.
Нургасыр Куанышулы
DO
Diana Ospanova
Бүгін жылдық ас бердік осы Мейрамханада!Тамақтары дәмді,официанттары бәрі жақсы! Новый админ видеоны во время қоса алмады!Гүлім админ қабылдаған бізді,өзі сол админға үйренгенбіз! Осы иейрамханада мамамыздың зейнет тойында өткізгенбіз!Гүлім қабылдайтын бізді әрқашанда
Aruzhan Arinova ❣️
Күшті ресторан 🔥👏🏻
naz1kkk. t.
26.10ы күні болған банкетте официанттар өте нашар жұмыс істеді,мүлдем жауапкершілікпен қарамайды,каждый официантты шақырып отырмасаң біреуіде өз бетімен келіп жұмыс жасамайды.15столдағы официант кыз тілекке шыққан кезде,барлық столды жинап тастаған,келсек столда дым жоқ!гостьтарға өте грубо карайды.Барлығын гостьтар өздері салып,өздері құйып отырды.
sagatqyzy 09
өте күшті ресторан,іші өте әдемі,таза😍,оффицианттары керемет🔥
U2
Unknown 202
Очень хороший ресторан все чисто официанты очень хорошо выполняют работу
Асылл 🤍
Официанттар молодец жұмыстарын жақсы атқарады екен😍
Dilyara
Официанттар Жаксы конылды 👍🏻👍🏻👍🏻
AE
Ali Ergali
Всё прошло на высшем уровне,очень благодарен, особое внимание хочу уделить официантам очень отзывчивые,особенно Аяжан
ДА
Дінмұхамет Алпысбаев
Алпысбаев. Аяжан де қыз өте жақсы маған ұнады
Ажар Кусайын
😻😻😻😻
Моля 🙂↕️
Керемет. Официанттардың жұмысы ұнады👍🏻
Асемгул Шалдыбаева
Дастан мейрамханасының ұжымына көп рақмет. Мейрамхана таза, тағамдары дәмді, официанттары жұмыстарын өте жоғарғы деңгейде орындайды. Атап кетсем Алдияр, Нұрхан, Нұрзат. Ерекше көзге түскені Алдияр. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер!!!
GK
Gulnur Kyzmetkan
Лучший ресторан, при этом достаточно бюджетный. Официанты молодцы, обслуживают очень хорошо. Всё понравилось. Еда вкусная, в ресторане чисто, находиться там приятно. Советую всем!
Диляя
Обслужование 👍
Makоsh🐍 🐍
Ресторан очень хороший, обслуживание на высшем уровне,блюда очень вкусные и разный ассортимент,благодарен этому ресторану❤️❤️
МХ
Майрагул Хохбай
Дастан ресторанында тойымыз өтті. Барлығы балғын, офицант балалар өз жұмыстарына жауапкершілікпен қарайды.
bayan.
Хороший ресторан, официанттардын обслуживаниеси прям кушти
09askatovvnaa 09
Өте жақсы жер тамақтары тәтті оффицианттардын жүзі жылы
Akerke Sairanbek
Өте кушті ресторан ,официанттары өте кушті кызмет етеді 🥰
Е🥊
Ера 🥊
Официанты Нурхан ,Алдияр очень хорошо делают свою работу,очень хороший ресторан
Ермек Сагинбаев
Банкетный зал хороший но пожалуйста почините туалетный замок все 3 замка не работает мужской уборный
Алишер К
👍
Алишер, здравствуйте. Благодарим 💛 Всегда рады помочь 🌸
Нурзат Дармен
Очень хорошый ресторан,официанты очень вежливые, блюда очень вкусные все понравилось.
20 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Нурзат. Огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь!!! Будем рады вам всегда ❤
Aldik .
ресторан очень хороший отношение официантов к гостям на высшем уровне,администратор очень вежливый человек,так же кухня еда нам очень понравилась. Спасибо Дастан❤️
20 августа 2025, официальный ответ
Добрый день. Благодарим вас, что оценили 😉 Приходите к нам ещё!
Мадияр .
Тамақтар н е х у е в ы й
a
adilet
Очень хороши ресторан всем советую
20 августа 2025, официальный ответ
Adilet, спасибо вам за такой приятный отзыв 😌
zhanbota zhumazan
Хороший ресторан
Zhanbota, здравствуйте, благодарим вас 🙏 Будем стараться и дальше ❤
Tema
Хозяйка ресторана, администратор,повар самые лучшие 👍👍👍оффики топ
20 августа 2025, официальный ответ
Tema, добрый день, спасибо за приятный отзыв 💛 Будем ждать вас снова!
ГД
Гүлсәуле Дүйсенқызы
Дастан мейрамханасының ұжымына рахмет, ерекше алғыс Аспаз Марал ханымға нағыз өз ісінің хас шебері, қолыңызға дерт бермесін, Салаттарда , ыстық тағамдарда керемет дәмді болды 26.10.2024 Қыз ұзатуда болдық , айтып сөзбен жеткізу мүмкін емес Керемет! Алла жұмыстарыңыздың жемісін берсін, денсаулық отбастарыңызға береке бірлік Алладан болсын!!!
ГЖ
Гулназ Жунусова
24.08.2024 тамыздағы қыз ұзату тойымызды ойдағыдай, абыройлы өткізіп берген Дастан мейрамханасының ұжымына үлкен рахмет айтамыз. Аспазшы Марал апайға, администратор Гүлім ханымға, жайғап қызмет еткен сыпайы официант ұл, қыздарға үлкен рахмет айтамыз. Тамақтарыңыз, салаттарыңыз өте дәмді болды. Рахмет көп көп.
18.08.2024 күні 50жас тойы болды, бәрі керемет, тамақтары дәмді, біздің столға қызмет көрсеткен официант Алуа қыз өте керемет екен, Админстратор Гүлім ханымға рахмет
Айгерим Ахмедиева
Администратор и официанты хорошенькие вежливые, обслуживание на все 💯. Поваром спасибо все так вкусно и все свежие, готовить хорошо.
БО
Боршихан Оразбаев
23.08.2024 Бүгін Дастан мейрамханасында Ерасыл-Зарина атты баламыздың үйлену тойы өтті. Тойханаға қызметкерлеріне рахмет айтамыз отбасы атымыздан. Даяршылары, аспазшылары, администратор өте өз жұмысына ықтиятты, таза, тағамы дәмді болды. Рахметімізді айтамыз.
Сымбат Ибраева
Красивое место! Все вкусно! Официанты 🔥👏🏼 Были у вас 27.07.24👍🏼
EA
Eee Asem
08.06.24 Дастан мейрамханасында тойда болдық! Іші,стол бәрі ұнады бізге, админ қызға,поварға,официант балаларға үлкен рахмет😊 алда өзіміздің тойларымыз болып жатса бәрі жақсы өтет деген ойдамыз
Алия К
10.05.24 Ас берген болатынбыз, барлыгы жогары денгейде болды👍🏼🥰 Бауырсактары шелпектери бари дамди болды😍 Повар Маралга ракмет, барин уакытымен ари дамди💯💯💯💯
Aigerim Tazhibaeva
В ресторане все понравилось, в особенности хочу отметить повара Марал, было все очень вкусно, все наши гости ушли довольные и сытые, не пожалела что выбрала этот ресторан!!!!! 👍👍👍👍👍👍👍👍
ali .
Тамактар дамды официанттар дружный ответственный
К.
Куантай ..
Хороший ресторан, обслуживание на высшем уровне, администратор и официанты такие вежливые, спасибо большое 😉
ВА
Владимир Александрович
Ресторанный администратор слабый. Тамактары дамсиз. Официанттар урлайды. Шай бергенде суық шай берди
ЖС
Жанагуль Сулейменова
Рыба гниет с головы,что сама хозяйка,что сотрудники воры ,следить надо за каждым они сумками выносят
Айбота Сержан
Очень классный ресторан😍
А.
Акнур ..
Идеалный ресторан для ваших мероприятий!
Асель Асель
Здравствуйте уважаемый жители города! Хочу написать хороший отзыв про этот ресторан Дастан! Обслуживания просто супер,так же администратор Гулим! девушка очень хорошая и умница просто!! Спасибо ей отдельно за человечность!!!Было все просто супер!!!
ЗӘУЛІМ Айтымқызы
Ужасный ресторан. -Обслуживание на низком уровне, т.е. самообслуживание. Приносят грязные либо мокрые посуды🤦♀️ -Еда очень сухая, бесвкусная и недоваренная. Беш норм сварить даж не могли. -очень жарко, кондиционеров мало. Берут нормальную оплату, но создать условия не могут - динамик установлен при входе. Кто рядом сидит можно оглохнуть, а тем кто сидит в другом конце зала нормально не слышно. ‼️ так что, если собираетесь провести тут банкет, 1000 раз подумайте!
МГ
Мария Гвоздева
Я устроилась на работу сначала сказала график работы 2/2, потом оказалось что это вызывная работа. Первый раз заплатила а второй раз я вышла помыла полы и ушла домой. Потом мне звонят и говорят что мне надо придти и полы протереть. Ни че не сказали сразу что на банкете надо целый день находится. А щас отказывается платить мне то что я убралась там. Кто хочет там работать не советую обманывают. Не конкретная хозяйка. Бессовестная.
ГК
Гулжамал Куанышова
Тағамдары, қызмет көрсету сапасы өте жоғары үлкен рахмет
AT
Aigerim Tomashinova
Благодарим администратора Гулим, повара Марал за отлично оказанные услуги, вкусную кухню на Тусау кесер в ресторане Дастан