Ак сарай
Банкетный зал
ГО
Гульназым Оспанкулова
Комплекс шикарный, великолепное расположение, хорошая парковка. Залы очень красивые. Отличный повар, еда очень вкусная. Но все впечатление испортил сервис. Админ, вроде зовут Айгерім, не рекомендуем с ней работать. Заказ на свадебное мероприятие был заказан заблаговременно, обговаривались сумма и комплекс услуг. В итоге, прямо перед мероприятием, пользуясь безвыходным положением заказчиков, админ потребовала оплату наличными с УДОРОЖАНИЕМ! Отказалась предоставлять обговоренные ранее услуги по проведению after party, в этом же комплексе, входящие в эту же сумму. К началу мероприятия, к 14.00 столы еще не были накрыты полностью, последние блюда вынесли к 15.00. Фуршетный стол, накрытый к встрече гостей, не убирался до конца мероприятия. Не контролируется работа официантов, админ очень агрессивная. Салаты не раскладывались, напитки и чай не разливались, приходилось самим бегать обслуживать гостей. В целом, это все человеческий фактор. Очень много зависит от администратора, на которого возлагается большая ответственность со стороны учредителей и заказчиков, поэтому хотелось бы чтобы это был последний такой инцидент в этом шикарном ресторане.
D
Dana
*Не рекомендую для проведения мероприятий.* Фуршет, оплаченный отдельно, был выставлен в 14:00, но мусор с него не убрали до конца вечера — полный бардак. Официанты не реагируют на просьбы, уходят и не возвращаются. Самое неприятное — поведение администраторов. Грубы, хамоваты, ведут себя вызывающе, зная, что во время мероприятия никто с ними конфликтовать не станет. Сумму по договору в итоге завысили, отказались предоставить обещанные в подарок VIP-кабинки, выставив 15 тыс/час, хотя в 2ГИС указано 10 тыс. Шеф-повар накануне все мясо принял без вопросов, а утром начали требовать справку, отказались варить голову без доплаты 5000 за распил. Только после оплаты и предоставления справки включили плиту. Общее впечатление — стресс для организаторов. Сервис крайне слабый. Не советую!
Aldik .
очень хорошо оффициант Алдияр супер
А0
Аза 01
Харошый ресторан мне понравилась Офицант Азим очень хорошый
Нургуль Удербаева
Бүгін керемет Ақ сарай ресторанында жақсы тойдың куәсы болдық👍 Осы тойда бізге керемет қызмет көрсеткен Әмина алтын қызымызға мың алғысыиды білдірткім келеді🙏 умница❤️ өзінің еңбегінің жемісін жеп, залықтың алғысына бөлене берсін❤️ армандарың орындалсын Аминажан🙏 қанатың талмасын😘🥰
Эльмира Карманова
Самый классный ресторан где я была по Караганде, все понравилось, блюдо постоянно меняют если заканчивается на столе , персонал хороший
ТД
Тлеукеш Дюсембаева
Ақ сарай мейрамханасында 7.12.25 алтын залында уйлену тойымызды өткіздік.Айгульханым мен командасына улкен алғысымды білдіргім келеді.тойымыз сіздердің арқаларыңызда жоғары деңгейде өтті.тамақтары өте дәмді әрі мол болды,қызмет көрсету жағы өте сапалы барлығыңызға кеңес берем.сідерге шын жүректен зор алғыс білдіргім келеді. Көрсеткен ықыласыңыз, қолдауыңыз біз үшін үлкен қуат пен шабыт берді. Алдағы күндеріңіз жарыққа, көңіліңіз тыныштыққа толы болсын. Жақсылықтарыңыз еселеніп, өмірлеріңіз әрдайым сәттіліктерге толғай берсін. Сіздерге денсаулық, береке-бірлік, табыс және барлық армандарыңыздың орындалуын тілеймін.алла разы болсын рахмет!
Ас
Ак сарай, банкетный зал
8 декабря 2025, официальный ответ
Ақ Сарай мейрамханасын таңдағаныңыз және жоғары баға бергеніңіз үшін шынайы алғыс білдіреміз. Сізд…
Aigerim Akhmetova
07 декабрь тойымызды осы мейрамханада өткіздік — бәрі өте жоғары деңгейде өтті! Тағамдар өте дәмді, дастархан мол, қонақтардың бәрі риза болды. Администратор Айгуль ханымға алғысымыз шексіз, тойдың басынан аяғына дейін жанымызда қадағалап, көмектесіп жүрді. Қызмет көрсетуі керемет, персонал сыпайы әрі тез қимылдайды. Залы кең, әдемі, атмосферасы өте жақсы. Осындай маңызды күнді сеніп тапсыруға болатын мейрамхана! Үлкен рахмет! Рекомендую! 🌟
KT
Kulan Tusuppaeva
Тойымызды өте жоғары деңгейде өткіздік! Администратор Айгүлге рахмет! Той өткізу ушін барлық жағынан көмек қолын ұсынғанға
Safiya В
Официант обслуживаниелары күшті, рахмет сіздерге 🥰✊🏻
ТБ
Темирлан Болат
06.07.2025 у нас проходило свадьба моего брата! Хочу поблагодарить администратора Айгерим за её организацию, спасибо поварам, официантам, всё было красиво, вкусно, на высшем уровне! Ресторан очень красивый, был рад проводить свадьбу брата именно тут👍
LO
Lyazzat Orash
Админстратор Айгуль ханымға рахмет Все на высшем уровне😍😍😍😍👍👍👍👍 той керемет өтті
Айжан Ахметова
Кеше тойда болдық, өте әдемі ресторан, жарық , кең. Тамақтары өте дәмді, бізге бәрі ұнады
Lyazzat Argyn
зал красивый
Makpal Syzdykova
В зале душно, окна не открывают
РЕ
Рамазан Ерланулы
Ассалаумагалейкум той жогары дарежеде отти! Нурлан, Мадияр, Асет жигиттерге Рахмет!
Serik M
😝
090 Arapbayev
Проводили банкет на серебрянном зале, всё понравилось, красивый, большой, светлый уютный ресторан готовят хорошо, всё было отлично обслуживание официантов очень хорошое, отдельно упомянуть обслуживал наш стол официант, как заметил старший Жасулан зовут очень хорошо обслуживал, очень вежливый, и разговорчивый, всё сделал очень грамотно мы довольны, всё супер!
Айша Булаш
Официанты медленно работают
MA
M A
Отличный ресторан
Серик Жарылкасынов
Ақ сарай керемет👍👍👍👍👍
У И
Отличное место, очень вкусно готовят
DARYN SVOY
тема
ЖА
Жанбота Абилькадирова
Өте керемет тойхана Ақ Сарай 04.04.2026 жылы,ұлымның тойын жасадым Бәрі ойдағыдан да тамаша өтті Қызмет көрсету лері Администраторлары Айгүл,Салтанат мыңда бір алғыс өз істерінің мамандары Даяшы балаларда керемет жандары қалмай қызмет атқарды Маған бәрі ұнады Қарағандының нөмер бірінші тойхана Алла разы болсын !!!
BK
Bejsembaj Kuttybek
4ші столға қызмет жасаған Рамазан балама алғыс айтамын! Ақсарай рестораны көзірдің көзірі екен! Обслугасы бәрі өте тамаша екен, және аталарға қызмет еткен Рамазан балама алғысым ерекше, егер мүмкіндіктеріңіз болса материалдық көмек жасап жіберсеңіздер риза боламын!!
ГБ
Гульнара Базарбаева
3 апреля провели мероприятие по случаю 90летия нашего коллеги!Хочется поблагодарить за радушный приём и обслуживание на высочайшем уровне!Спасибо огромное за внимательное обслуживание и высокий профессионализм официантку Ханшаим!🥰👍🏻👍🏻👏Очень милая и приятная девушка!👍🏻👍🏻👍🏻
ТА
Тогжан Адеханова
Анамыздың 60 жас мерей тойын жасадық 22.03.26ж. Ресторан өте керемет, админдары жұмысты сапалы және ұқыптылықпен атқарып берді. Айгул және Салтанат админ қыздар, екеуіне алғысым шексіз, өздерінің тойлары сияқты жандары қалмай атқарды. Мадияр және Арсен админ жігіттергеде алғысым шексіз. Жұмыстарына өте ұқыпты. Официант балаларда жұмыстарын жоғарғы деңгейде атқарып шықты. Поварларына рахмет, барлық тағамдар тәтті әрі дәмді болды. Қонақтарымыз ризашылығын айтып кетті. Столымызды жәйнатып берді. Повар Дариға татеге рахмет, етімізді өте дәмді пісіріп берді. Сонымен қатар басқа поварларға рахмет. Кухня на высшем уровне! Тойларыңыз көп болсын.
Зарина Муратбекова
Хочу выразить искреннюю благодарность администратору комплекса «Аксарай» — Салтанат! 🌷 Спасибо Вам за тёплый приём, доброжелательное и искреннее отношение к нам. Благодаря Вашему вниманию, профессионализму и ответственному подходу наше мероприятие прошло на высшем уровне. Отдельно хочется отметить Вашу организованность, чуткость и умение создать комфортную атмосферу для гостей. В сравнении с другими администраторами могу с уверенностью сказать — Салтанат одна из лучших! Очень благодарна Вам за Ваш труд, поддержку и помощь в проведении нашего праздника. Желаю Вам дальнейших успехов и благодарных гостей! ✨
Я гость с Астаны сегодня здесь мы были на кыз узату, обслуживала девушка Амина очень хорошая, атмосфера на высшем уровне
Ainur Seilgaji
Ақ сарай керемет рестаран Алматыдан келіп бір марқайдық персаналдары керемет соның ішіндегі Амина керемет күтті бізді рақмет Қарағанды молодецы
Амага Ергали
Қызмет көрсету деңгейі өтте жоғары , әсіресе Фатима деген қыз 😘 ризамыз . Өтте сыпайы, қызмет көрсету деңгейі жоғары ❤️❤️
АЖ
Айгерим Жумашева
Ресторан өте адемі,тагамдарыда дәмді😍😍😍😍Нейла(офицант) кіп кішкентай қыз болсада өз жұмцсына өте тиянақты қыз екен👍
serikovna .
Проводили мероприятие сегодня,юбилей моего дедушки, все супер нам понравилось , особенно хочу подметить Шикарный зал серебрянный очень красивый уютный,только в чайном было душно, а так же администратор Айгуль и Салтанат хочу поблогодарить за их успешную работу что выручили нас и помогли, кухня вкусная,официанты очень хорошо работают сейчас у них состав поменялся не так как раньше!! особенно хочу поблогодарить оффициантку Амину которая была на моем столе, обслужила на 100% выполняла все требования вовремя улыбалась гостям!!
КA
КKK AAA
Хочу поблагодарить администратора Аксарая Салтанат! За теплый прием, доброжелательное и искренние отношение к нам. За успешное проведение нашего мероприятия. Очень вам благодарна за ваш профессионализм и ответственное отношение.В отличии от других администраторов, хочу подметить Салтанат лучшая
madina oral
Пришла в данный банкетный зал по случаю праздника и хочу поблагодарить девушку за отличное обслуживание у нашего стола. Ходила с улыбкой, всё быстро и аккуратно, быстро реагировала на просьбы гостей. Спасибо Амина, вы лучшая😁😚
SK
Shuga Kassenova
Мы потеряли папу. Времени не было на организацию конақ асы и ас. Обратились к администратору Айгуль, которая самым наилучшим образом и профессионализмом помогла провести это мероприятие на 1000 человек за два дня, взяли под ключ о чем не пожалели, самое главное мясо было супер. 40 дней не раздумывая решили провести опять же в Ак сарай в золотом зале. Слаженная работа официантов, кухня , чистота, все нам понравилось. С уважением от нашей семьи Шуга.
Карлыгаш Шайкойлекова
Ақ Сарай ресторанының алтын залында 29 ноябрь күні қыз ұзату тойын өткіздік, бәрі жоғары деңгейде, керемет өтті! Ерекше алғысымызды Айгүл ханымға білдіреміз, барлығы қатаң ұйымдастырылған, рет ретімен, әр нәрсе өз орнымен реттелген! Сонымен қатар, Мадинаға және аға официант Нұрасылға да рахмет! Барлықтарыңызға кеңес береміз, Ақ Сарайда тойыңыз жоғары деңгейде өтеді!
Aknura Yessentayeva
Мадина администраторға үлкен алғыс айтқым келеді! Әпкемнің ұзатуын осы ресторанда өткіздік, бәрі өте жоғары деңгейде өтті. Қызмет көрсетуі, ұйымдастыруы, атмосферасы – бәрі керемет. Қонақтардың бәрі риза болды. Осындай маңызды күнді әдемі өткізуге көмектескеніңізге рақмет!
БМ
Бейбит Малкенов
Ақ Сарай рестораны өте қолайлы екен,той, өткізгенде, ас берседе,әсіресе обслуга жасаулары,керемет ұйымшылдықпен ,жинақы, осының барын ұйымдастырып жүрген Айгүл ханымға үлкен алғысымыз білдірем ,қандай тәртіпті ,даяшы ларын қандай жақсы үйретіп қойған ,осының бары 90 % Администрация ға байланысты Рахмет сізге
БР
Бибигуль Раулова
Амина официант оте жақсы обслуживание жасатты, бізге оте унады барлығын тыянақты Жане жақсы ыстеды рахмет үлкен
ЛА
Ладина Алиева
Амина деген оффициант оте жаксы кызмет корсетти.Быздын стол оте таза жане адеми болды без довольныймыз рахмет!!
Баян Кылышбаева
Ақ -сарай мейрамханасына үлкен рахмет бәрі күшті болды тамақтары да дәмді Бізге қызмет көрсеткен Санам қызға үлкен рахмет өзі сүйкімді сондай 🥰😘😘
Jklm
Все супер,еда,обслужка и люди очень хорошие 💘
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Салтанат Кали
20.09.25 были на свадьбе ресторан оправдывает себя, вкусная кухня, атмосфера теплая и уютная, обслуживание на высшем уровне👍👍👍
Alice Sagimbaeva
Проводили мероприятие в серебряном зале, Кухня отличная, все очень вкусно, в остальном - плохо. Обслуживание неважное , официанты прятали спиртное, гости сами наливали, зал был темный, в чайной комнате не включили свет.
AI
Apple IPhone
Қайырлы күн!!!20.09.2025 ж.үйлену той жасадық Алтын залда.әкімшілікке,Мадина ханымға Алла разы болсын ,үлкен рахмет бізбен бірге қобалжып,көмектесіп тойдың басынан аягына дейін қасымызда болды,өте сыпайы және сұлу🫶🏻🥰, Нұрлан мырзаға алғысымыз шексіз,қалжындап жүріп,бәрін реттеп береді.)) Нұрасыл бастаған даяшыларға,ет асатын тәтеге, аспаздарға,диджей Мерейге үлкен рахмет жұмыстарыңызға жеміс тілейміз.🫂🫶🏻
ЗА
Зейнеп Аспандиярова
16.08.2025ж. Баламыздың тойын жасадық. Администратор Айгуль және Мадинаға көп рақмет👏 Ресторан тағамдары дәмді, етті жұмсақ әрі дәмді пісіріп берген аспазшыға рақмет. Ресторан қызметкерлері өте сыпайы әрі жақсы сөйлесті. Ресторан қызметкерлеріне көп рақмет🥰 «Қазақтың тойы бола берсін, қуанышымыз көбейе берсін! Ақ дастарханымыздан ырыс, шаңырағымыздан береке арылмасын!»
ЖН
Жибек Нурмаганбет
09.08.2025 куни тунгыш баламыздын үйлену тойын жасадык. Ресторан , интерьер оте тамаша, тамагы дамди, музыка, диджей, акустика, официанттар жалпы барлыгы оте тамаша. Ресторан иесине, управляющии Андрейге, повар Владимирге, админ жигит Нурланга, диджей Мейр балама мын алгыс айтамын. Казактын тойын жарқыратып откизе бериниздер. Келген конактарымыздын ойынан шыгып али алгыс айтылуда. Ужымдарынызга тек жетистиктер тилеймиз.
Ас
Ак сарай, банкетный зал
22 августа 2025, официальный ответ
Рахмет,Dj Мерей
GK
Gullyi Kalieva
Ресторан отличный, обслуживание на высшем уровне. Свадьба была 14 июня. Читая негативный отзыв про ресторан и администратора Айгерим, я немного в шоке. Данный негативный отзыв явно носит характер хейта и искажает репутацию заведения. Упоминание администратора Айгерим не соответствует действительности — она не могла вести себя описанным образом, так как всегда вежлива, корректна и профессиональна в работе