Prosport
3.6
3.6
NK
Nuruslam Khamze
Обслуживание очень хорошее мне понравилось сразу дали размер который просил👍очень вежливые
o
oowq
Магазинге рашгард алуға кіріп едім, сәлем бердім, орта жастағы сатушы әйел сұсты көзбен қарап, ләм-мим демейді. сөреге жақындап едім маған айқайлап: «они от 15 тысяч!» – деді. қуып жібергісі келгендей әсер қалдырды. біреуін қолыма алып қарағанымда тағы да айқайлады: «18500». Тұтас уақыт бойы мені ұрлықшыдай аңдып тұрды. Киімдер сапалы, бірақ осындай қызмет көрсетуден кейін бұл жерге бір тиын да қалдырғым келмейді. «Сәлеметсіз бе» де жоқ, «қош келдіңіз» де жоқ, тек қана тұтынушыларға деген менсінбеушілік. Біреудің жасына қарап қалтасын бағалау бұл қандай деңгей? Ешкімге ұсынбаймын.
Айгерим Айгерим
Ваше дело обслуживать клиентов нормально, а не насмехаться над ними 👎🏻 еще оказывается мне продали гантели не по 2кг, а по 2lb! По 900 грамм! Профессионализм конечно на уровне
НА
Нуржан Асылбеков
очень хороший магазин. Долго не мог найти подходящие буцы,здесь нашел то что нашел
Диас Махметсултанов
Не советую этот бутик людям которые хотят найти действительно качественный спорт инвентарь. Выбор есть но качества нету и цены завышены.
СМ
Сапарбек Мыктыбеков
Оте кереметт Барлыгы бар спорт суйетин жандарга таптырмас жер🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Джон Траволта
Женщина в платке грубиянка
Есбол Кушенов
Все спортивные товары в одном месте!!! 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎🏃♂️🏃♀️🕺💃