Samga Academy
su1u.ymm s
лучшие!❤️
Г
Годзилятор
Ужасное место, самая идея подготовки к ЕНТ хорошая, но реализация плохая. Лишь отдельные учителя хорошо выполняют свою работу. Некоторых приходилось ученикам подправлять. Почти все ученики приходят просто так не учатся и мешают другим. В целом плохо все
Arman Yermakhambet
Нашар
ЕН
Ерканат Нуржанулы
Жауапкершілік жок
Bekzhan Kyzyrov
Курс сатып алғанбыз видеолары ашпайт жіберген ссылкаларыда ашпайды жаман екен дайындайтын жер емес кеңес бермеймін сатып алуға 😡
Ruslan Zhaksylykov
Samga_education лучше алмауға совет беремін уже 2 аптадай болды алған сон жауап жоқ , кері байланыста жасап жатқан жоқ
алуа
Самға академиясында оқу маған өте ұнайды. Сабақтар жоғары деңгейде ұйымдастырылған. Географиядан Асик ағай сабақты өте қызықты әрі түсінікті өткізеді. Жәнгір ағай мотивация беріп, алға ұмтылуға көмектеседі. Құндыз апай әрдайым қолдау көрсетіп, бағыт береді. Ал тарихтан Мадиар ағай сабақтарды түсінікті етіп жеткізіп, пәнге деген қызығушылығымызды арттырады. Академияның жалпы атмосферасы керемет, осында оқып жүргеніме ризамын!
Amina Shormanova
Біздің ұстаздарымыздың білімі терең, әрқайсысы өз пәнін жақсы меңгерген. Сабақ түсіндіруі түсінікті, оқушыларға барынша қолдау көрсетеді.Жәңгір ағай бізге мотивацияны көтеріп,мүмкіндігінше қиындығына қарамастан біздің мәселелерімізге көмектесуге және шешуге тырысады. Жалпы оқыту деңгейіне көңілім толады!
Alikhan Aisanov
Бәрі өте жақсы қатты ұнады. Бұндай оқу орталығы барына қуанымтымың.Бөлек ризашылығымды Жангір ағайға билдирем және Асылжан ағай сабақты керемет түсіндіреді.Құндыз апай өте мейрімді кісі 1-ші күннең бастап қолдау берді.📖
BA
Balnur Amanzhol
Samga академиясы маған қатты ұнады🥹🤍Атмосферасы өте жайлы, мұғалімдері ерекше қолдау көрсетеді,сабақтары қызық әрі түсінікті. Әсіресе Жәнгір ағай,Асик ағай,Мадияр ағай, Құндыз апай лучшие🫂 Сонымен қатар сабақ оқып қана қоймай керемет жаңа достар таптым. Өз атына сай – сені биікке самғататын «the best» академия🙆🏻♀️
Нурмухамед Nurma
Бәрі жақсы,ұнап жатыр.Барлығы жоғары деңгейде ұйымдастырылған. Жәнгір ағай біздін куратор әрқашан мотивация беріп, жақсы нәтижеге жетуге көмектеседі және де өзінін ақыл кенестерін береді .Жалпы,бәрі керемет!
AM
Adilzhan Marat
Ағайлар мен апайлар сабақты адамша, түсінікті тілде оқытад, мектепте сияқты не нужный информация бермейді. Особенно Асик ағай мен Мадияр ағай тақырыпты керемет түсіндіреді. Ал біздің куратор бізге поддержка беріп, көмек керек кезде көмектеседі. Жәнеде самғаның администарициясына, сммщиктарға, барлық кураторлар мен мұғалімдерге және де самғаның главный кураторына Құндыз апайға алғысымды білдіремін! Жалпы айтқанда, нет нечего лучше Samga Academy!!!
Айкен Болатханқызы
Өте керемет білім орталығы . Апайлармен ағайлар сабақты өте түсінікті жақсы үйретеді . Жәңгір ағай өте күшті куратор мотивация беріп , дисциплинаға үйредеті . Асик ағай мен Құндыз апай ерекше ұнады ,керемет адамдар . сабақтары, кабинеттері ұнады , бәрі таза , асханасы керемет 10/10
az
aruzhan zhalgasbayeva
Бәрі жақсы,ұнап жатыр.Барлығы жоғары деңгейде ұйымдастырылған. Әсіресе география пәнінен Асик ағай сабақты өте түсінікті әрі қызықты етіп өткізеді. Кураторымыз да әрқашан қолдау көрсетіп, бағыт беріп отырады. Жәнгір ағай әрқашан мотивация беріп, жақсы нәтижеге жетуге көмектеседі деп ойлаймын.Құндыз апай өте мейрімді,керемет,сүйкімді жан!Анда санда шоколад беріп,еркелетіп тұрады!Жалпы,бәрі ұнайды, ризамын!
Dilnaz •
Бәрі ойдағыдай, маған қатты ұнап жатыр. Ұйымдастыру жағынан жоғары деңгейде. Әсіресе география пәнінен Асик ағайдың сабағы ерекше қызықты әрі түсінікті өтеді. Ал Жәнгір ағайдың мотивациясы бізге үлкен күш береді, нәтижелі болуға итермелейді. Жалпы алғанда, бәріне көңілім толады, ризашылығымды білдіремін.
Adiru Ru
Очень классные, всегда отзывчивы, преподаватели сильные, особенно по химии, все детально объясняют🫶🏻❤️
A .
В Samga Academy хорошие преподаватели и понятная подача материала. Атмосфера дружелюбная, занятия помогают улучшать знания и готовиться к экзаменам😍
Sultan Tigr
Лучшее место, отличные учителя,меня все устраивает🔥🔥
ШК
Шынгысхан Карбаев
Очень нравится здесь заниматься, все понятно доступно и интересно. Все учителя очень ответственно подходят к обучению учеников. Вообщем 10/10
Dameli Meiram
Учителя очень понимающие и всегда доступно объясняют материал. Кураторы находятся на одной волне с учениками, благодаря чему учёба становится комфортной и мотивирующей. Занятия проходят в интересных и разнообразных форматах😊
Ерали Рахимбеков
Учителя топ, люди дружелюбные
Айко 228
Лучший центр по подготовке ЕНТ 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Хороший педагогический состав (Карлыгаш Апай лучший куратор for ever), который на одной волне с учениками, понятно объясняют темы
am .
Очень хорошие преподаватели, атмосфера уроков 🤙🏿🤙🏿🤙🏿, руслан биржанович и карлыгаш апай самые классные учителя
Ал ihan
Лучшее место где вы можете подготовиться к ЕНТ, да и в общем подтянуть свои знания. Заряженные, начитанные, умные преподаватели, которые умеют преподносить материал так, что любой человек сможет его изучить и применить. Учителя очень быстро находят общий язык с учениками и дают всевозможные условия для комфортного обучения. 🤙💙
kk_ .
Здесь очень хорошие преподаватели,атмосфера очень крутая,если планируете записаться на курсы по подготовке к ЕНТ,то можете с уверенностью прийти сюда 😇
💗
💗
Крутой образовательный центр! Атмосфера супер, учителя объясняют понятно, даже сложные темы становятся понятными. В центре классные кураторы 👍 Учителя все профессионалы своего дела. Мне все нравится
Мөлдір Абдураимова
Самға маған қатты ұнады! Мұғалімдері сабақты жақсы түсірдіреді. Бізбен бір волнада бола алатын,бізді түсінетін,керемет мұғалімдер!
te
tomiris ermekkyzy
Хочу выразить благодарность Samga за качественное обучение. Атмосфера здесь очень дружелюбная и мотивирующая: преподаватели объясняют материал доступно, понятно и всегда готовы помочь, если что-то непонятно. Отдельное спасибо куратору Аружан — она всегда поддерживает, помогает организоваться, напоминает о важных моментах и вдохновляет продолжать учиться. Благодаря её вниманию и заботе учёба проходит намного легче и эффективнее. Занятия проходят продуктивно, чувствуется, что учителя действительно заинтересованы в результатах своих учеников. В центре царит дисциплина, но при этом очень комфортная и теплая атмосфера. Я довольна своим выбором и уверена, что подготовка здесь поможет мне достичь высоких баллов на ЕНТ. Рекомендую всем, кто ищет надежный обучающий центр!🤍🤍🤍
Q
Qwerty
Пока нечего сказать, но идет какое то странное давление на счет платного обучения. Сказали «после платки будете бариста в кофейне». По-моему вас вообще не должно волновать, на грант собирается человек или на платку. Так же не предоставляются учебники, когда в центрах с оплатой ниже есть актуальные учебники, проекторы в каждом кабинете и более приятный директор. Единственное учителя добрые. Возможно что то изменится, но после первого дня уже не приятный осадок.
Нуртас Башаев
Поступил на грант спасибо большое ☺️ Мирхат агай провел консультацию спасибо 😇🤲советую всем, сам поступил на грант
Анастасия Суняева
Обманывают, обещают вам вернуть деньги на самом деле ничего подобного, обещают довести ребенка до университетов, ничего подобного.
AM
Assel Myrzagulova
Сын занимался в центре "Samga Academy" целый год по программе с гарантией поступления на грант — и обещание сдержали! Занятия были 3 раза в неделю, всегда в удобное время. Преподаватели и куратор постоянно были на связи, поддерживали и помогали. Не только отлично подготовили к ЕНТ, но и помогли определиться со специальностями. В итоге сын поступил на грант в КарГУ. Огромная благодарность за профессионализм и заботу о каждом ученике!
……
… …
Самғада жарты жыл дайындалып Алланың қалауымен грантқа түстім.Мұғалімдері сабақты жақсы түсіндіреді әсіресе Ақниет,Құндыз,Серік(менің кураторым) мұғалімдер өз істерінің мамандары.Самға ға рахмет!
Аман Махметов
Самға білім үшін, мотивация үшін рақмет! Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер. Самғадағы дайындықтың көмегі зор болды. Рақмет💪🏻💪🏻
БК
Бахыт Касенова
Бүгін ұлым грантқа түсіп қуанып жатырмыз. Самға ұжымының және ұлымның бір жылда жасаған еңбегі ақталды. Самғаның бергені тек білім ғана емес, сонымен қатар тамаша орта берді, тәрбие, сенімділік, бағдар берді оқушыларға. Алла разы болсын. Алғыстарыңыз, жетістіктеріңіз көп болсын. Мықты ұжым болсын әрдайым 😍🔥💃
NP
Natalya Peters
Хочется выразить огромную благодарность Samga Аcademy! Благодаря обучению в вашей академии , мой сын, Роганов Егор ,смог поступить в престижный университет нашей страны(КБТУ) на грант. За время обучения в академии,мой сын получил ,не только знания,но и уверенность в своих силах.Преподаватели объясняли материал доступно,вдохновляли на протяжении всего пути. Спасибо за поддержку, мотивацию и веру в моего ребенка!!!🤗💗
Айша Маратова
Лучший центр по подготовке к ЕНТ в Караганде! Благодаря SAMGA я смогла набрать 125 баллов и поступить на грант в КазГЮУ - один из лучших ВУЗ-ов Казахстана Многократно благодарю за поддержку и знания, которые дали мне преподаватели и моя кураторша🫶
ең күшті ұбтға дайындайтын орталық😇😇😇 Мұғалімдер және кураторлар🔝🔝🔝 🩷🩷
Gulmira Nurlan
ЕНТ ға дайындықты бастайтын топ 1ші орын, өте мейірімді бір вайбта жүреді мұғалімдер. Бүкіл уақыт тек дайындықпен өтпейді, көптеген қызықты ойындар, балалармен бір бірін білісуге көмектеседі!! Мұғалімдер әр балаға көңіл бөледі, Samga в сердце 🤭❤️❤️
NM
Naz M
Обманывают
Berdibekov Zhandaulet
Не ходите туда и не оплачивайте деньги за обучение курс они не помогут все равно безполезная трата деньги времени никому не советую
РК
Рустембек Курсабаев
бізге бәрі ұнады баланы жақсы оқытады деңгейінде көтерді рахмет сіздерге
Z❤
Zhuldyz ❤️ ❤️
Ұбт ға дайындайтын керемет орталық ! бұл орталықтан тек қана білім емес және де жаңа орта табатын жер сіңілім барып жүргеніне көп болды осы орталықтан көп нәрсе білді күнде не өткенін түсіндіреді айтады күшті болды деп келеді ❤️😍
Карина Абромова
Бізге бәрі ұнады сіздерге алғысым шексіз 🔥
Beknur Durenuly
Қарағанды облысындағы ең мықты дайындық орталығы. Мұғалімдері керемет, түсіндірулері мықты деңгейде! Өзім осы жерде 7 ай оқып, ҰБТ-да жақсы нәтиже шығардым. Алғысым шексіз, кеңес біремін!
niza ska
Отличная школа. После 11 класса в общеобразовательной школе, мой ребенок вышел с нулевыми знаниями, ент мы даже не пытались сдавать. У моего ребенка так же есть сложности с концентрацией внимания. На ент сын набрал 81 балл, теперь ему открыт выбор технических специальностей. Для моего ребенка это огромный успех. То, чему школа не смогла научить за 11 лет, эти ребята научили за год. Вообще хочется отметить организацию в школе, все продумано, у каждой группы есть куратор, который всегда на связи с родителями. Самое главное для меня результат. Ощутимый, достойный. И самое главное для меня, учили в школе!! Я не делала с сыном домашних заданий, не вникала в решения задач, контролировала только посещение. Желаю школе Samga Academy процветания!
РА
Ризагуль Аранбекова
Когда сын закончил 10 класс, перед мной стоял выбор на какие курсы по подготовке к ЕНТ нам пойти. Так как я уже брала онлайн курсы, которые нам в группе практически навязали, мне и сыну было именно важно оффлайн формат обучения- никаких зависаний серверов+живой контакт+атмосфера (вайб). Мы выбрали SAMGA AСADEMY и не ошиблись! Кураторы, менторы все молодые, на одной волне с сыном, создали все условия для успешного усвоения материала. Шаг за шагом, начинали с 65 баллов, целенаправленно шли к своей цели, не пропуская ни одного тестирования, шли к общей цели! И вот благодаря всему мы сдали ЕНТ и получили свои заветные 121 балл! От своего имени благодарю коллектив SAMGA ACADEMY, всех, кто обучал и кураторов -Даригу и Серика! Успехов вашей команде, больше благодарных учеников!!! А нам ещё предстоит 2 шанс..🌹🌹🌹
Бармалей
Отличный учебный центр, дети восторге,мать в шоке от уровня подготовки а Я в ах... общем рекомендую всем,отличный педагогический состав на высоком уровне , Samga Вы лучшие !!!!!
A
Aigul
Біз Сүлеймен Айымның ата - анасы, Samga Akademya- сына және ұстаздары куратор Серик агай матем Хамитжан агай физика Өміржан агай тарих Гүлім апай мат сау Нұрсұлтан агай, алғысымыз шексіз, құдайға шүкір🙏🙏🙏 Ұстаздар балаларға тек білім ғана емес жақсы мотивация және ақыл кеңестерін беріп балаларды жалықтырмай ынталандырып отырады, бізге өте ұнайды. Сабақтан бөлек активитилар және ЖОО экскурсиялар болып отырады. Қызымыз сабаққа ынтасы өте жақсы, сабақтан бөлек қосымшаларға барып отырады ( тегің). Біз жазда лагерьге 3 ай және құркүйек айынан бастап Samga Akademy-сында білім алып келе жатырмыз. Нәтижеміз өте жақсы, Наурыз ҰБТ- да 109 балл алдық, жазда одан да үлкен нәтижеге жетеміз деген үміттеміз. Қызымды осы оқу орталығына бергеніңізге қуанамыз келесі жылы ұлымызды да оқытамыз деп отырмыз. Samga Akademy- сына айтар тілегім білімді, саналы шәкірттерініз көбейе берсін, еңбектеріңіз жаңа берсін, өркендей берсін, мектеп ашсаныздар деп тілейміз, Нағыз ЕНТ-ыдан 101 алдық
Нурайым Рамазан
Құндыз апай самая лучшая всегда комек береді,әрдайым жанынан табылады Пән мұғалімдері апай ағайлар все комфортные всегда көмек қолын созады