Imanova beauty
Салон красоты
Экспресс-процедуры в 4/6 рук за час
Посмотреть Instagram
Shah_777 k1
Бугин ресница жасатканмын жаксы истеп берди рахмет 🫶🏻
Ако Аманбай
Бүгін 09.02.2026жылы Камшат ханымның кератин процедурасына келдім маган қатты ұнады бірінші рет жасаттым осы процедураны. Иманова салонын тандаганыма оте ризамын. Камшат ханымга алгысымды білдіремін. Оте керемет өз ісінін маманы екен. Осы Иманова салонына келіп турамын.👍🏻🤩🤩🤩❤️
АЕ
Аяжан Есирке
Мастер просто супер! Очень приятная девушка 🥰 Макияж вау, 10/10 — чисто, красиво и стойко. Респект мастеру Аккиык Большое спасибо ❤️
EA
Erkejan Alpanova
Ляззат ханымға көп рақмет!өз ісінің маманы,бірнеше рет сол кісіге бардым,ұнады👍🏻клиентпен жақсы тіл табыса білетін,өте жақсы мастер,🌹🌷🌹Рақмет! 👍🏻👍🏻
Солли Солли
Топ мастер Айдана, спасибо за быструю и очень красивую прическу❤️
ЖБ
Жанел Бейбитова
Мастер Ляззат ханымга прям честный отзыв калдыргым келип отыр🤭кеше окрашивание волос жасаткан болатынмын,результат шикарный😍рахмет коп коп
amirа bayanovaa
мастер альбина мастер своегоо дела все понравилось🔥🔥🔥❤️
AL
Alina Lalina
Хочу оставить отзыв о салоне красоты 🌿 Делала здесь нанопластику для волос — результатом осталась очень довольна. Волосы стали гладкие, мягкие, блестящие и ухоженные, без утяжеления. Мастер Камшат всё подробно объяснила перед процедурой, работала аккуратно и профессионально, чувствуется опыт и внимательное отношение к клиенту. В салоне чисто, уютно и комфортная атмосфера, приятно находиться. После процедуры дали рекомендации по уходу, что тоже большой плюс. Однозначно рекомендую этот салон и мастера — обязательно приду ещё 💖
AB
Aaaa Bbbb
Очень довольна работой мастера Улжалгас😍Ресницы аккуратные, красивые, держатся отлично. Комфортная атмосфера и профессиональный подход. Рекомендую 🌸
Береке Ауелбек
Мастер Ляззатқа рахмет,күшті стрижка жасап берді🫶🏻👍 қатты ұнады прям:) Стрижкаға баратын болсаңыздар Ляззат ханымды ұсынамын🫣🥰
Береке, Пікіріңіз үшін көп рахмет 💛 Біз сізді көруге әрқашан қуаныштымыз 🙏🏼
Айым Орынбай
Спасибо мастеру Ляззат за такой краисвый каскад! Раньше боялась ходить к парикмахерам из за неудачного опыта, но сейчас чувствую что буду ещё возвращаться в этот салон.. ❤️
2 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Айым, большое спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Рады работать для вас.
DS
Dana Sultanbekova
Спасибо Камшат , она мастер своего дела по нанопластике и покраске волос
2 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Dana! Спасибо вам за приятный отклик, приходите, будем рады вас видеть 🤝
ЖБ
Жансая Битжанова
Шахтерова 52 Деги мастер по макияжу Дианаға үлкен рахмет! Макияжды өте кәсіби әрі ұқыпты жасады. Нәтижесіне шын жүректен ризамын – өзімді керемет, сенімді сезіндім. Шынымен супер болды! Міндетті түрде тағы келемін Шахтерова 52 Деги мастер по прическам Айдана топ мастер – өз ісінің шебері! Шашыма жасаған прическасы өте әдемі, жинақы әрі ұзақ сақталды. Жұмысына жауапкершілікпен қарайды, әр детальға мән береді. Қабылдауы да жылы, атмосферасы жайлы. Шын жүректен ұсынамын!
2 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Сеніміңізге рахмет🤗 Біз көмектесуге қуанышты болдық.
💋 ……
Шахтеров филиалына, Имановаға бардым. Ляззат — нағыз өз ісінің шебері ✨ Алтын қолды, өте мұқият, бәрін асықпай, сапалы жасайды. Шашым дәл өзім қалағандай болып шықты, тіпті одан да әдемі 😍 Атмосферасы да өте жайлы, өзіңді сенімді қолда жүргендей сезінесің. 100% қайта келемін, барлығына шын жүректен ұсынамын 🫶🏻
Алия Тогжигитова
Спасибо мастеру Наурызгуль 👍👍👍быстро качествено 😊сделала бровки
Ayaulim Amangeldi
Сделала стрижку,очень красиво получилась,очень довольна результатом ☺️Спасибо мастеру Ляззат за вашу работу и за вежливость🥰
zhanelllyaa tolegenova
Сегодня была у мастера Камшат уже во второй раз. Впервые приходила в декабре 2024 года — тогда делали нанопластику. При правильном уходе по рекомендациям мастера результат держался больше года (около 1 года и 2 месяцев). Сегодня сделали кератин, осталась очень довольна, тем более сейчас действует скидка. Камшат — профессионал своего дела, проверенный и надежный мастер. Хожу не только я, но и моя сестра. Рекомендую 👍✨ Если ищете хорошего мастера, выбирайте Камшат — точно не пожалеете💞
Zhani Rakhmetzhanova
Была у мастера Наурызгул😍 Очень приятный мастер, всё аккуратно, комфортно, результатом довольна😊
Лунтик Абдусалимова
Прекрасное обслуживание, я постоянный клиент данного салона девочки Айдана топ мастер по волосам шикарно делает свою работу, подберет все на свой вкус вам, Бота топ мастер по макияжу идеальный тон вам обеспечен в общем буду ходить всегда!!! Спасибо салону ❤️❤️❤️❤️
ЖО
Жанат Осажанова
Наурызгүл өте мықты мастер екен маған қатты ұнады.
Динара Данаева
Айдана топ мастер и Аружан визажист девочки просто суппер умнички! Так быстро и так классно собрали меня на мероприятие😍успехов вам 😘
AY
Aliya Yerbayeva
Отличный салон, приветливый персонпл. работают профессионалы- быстро и аккуратно. Мастера Ақкиік и Альбина сделали макияж и прическу за 1 час😍👍 Спасибо большое!
Сауле Мурсалиева
Хочу поблагодарить мастеров Аккиык и Гульназ за красивый макияж и прическу, очень вежливые девочки, работали в две руки быстро и качественно. Побольше вам клиентов. Салон красоты на Шахтёров,52
Жулдыз Сейтжанова
Мен в 6 руки маникюр и педикюр без снятия без покрытия и коррекция бровей и покраска жасаттым өте қатты ұнады! Потом дальше шугаринг бикини и аяғыма шугаринг істеттім күшті ұнады! Ол тез болды! 15-20 минуттық процедура! Декреттегі баласы бар мамочкаларға керемет мүмкіндік!!! Сағат 16.00 де қабылдады, сағат 17.30 да бәрін бітті!!! Керемет уақыт үнемдедім и әдемі болып шықтым!!! Барлығына 26 мың алды!!! Мастерлар Айдана, Наурызгүл,Марина,Жанайым!!! Рахмет сіздерге,қолдарыңыз дерт көрмесін! Шахтеров 52🌹🌹🌹🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Бақытнұр Серикова
Хочу поблагодарить мастера по ботоксу волос ,очень понравился результат,я прям восторге,каждый раз любуюсь своими волосами,отлично и качественно.Огромное спасибо мастеру Наурызгуль🥰😍
Адина Кунанбаева
«Сам себе визажист» курсына қатысып, өте үлкен әсер алдым. Мастерім Ақкиікке шексіз алғысымды білдіремін. Сабақтар өте түсінікті, жеңіл тілмен, қадам-қадамымен түсіндірілді. Бұрын қиын көрінген макияж жасау енді оңай әрі тиімді болды. Курс барысында дневной және вечерний макияж, бет күтімін жасауды үйрендім. Ең бастысы өзіме деген сенімім артты. Ақкиік өз ісінің шебері, әрі өте жылы жүзді, жанашыр мастер. Білім мен шабыт сыйлағаныңыз үшін көп рақмет Жәнеде салонның өзіне алғысым шексіз яғни обслуживание клиентке ыңғайлы болу үшін барлық жағдай жасалған, сөмкеге арналған подставкада, кофе тәттілермен.все на высшем уровне көп рақмет🫶
ЭЭ
Эля Эля
Сегодня ходила на нанопластику к мастеру Арайлым, Хочу оставить отзыв и сказать большое спасибо за потрясающую работу! Волосы после процедуры мягкие, блестящие и выглядят очень ухоженно. Видно, что мастер любит своё дело и работает с душой. Рекомендую всем! Спасибо за профессионализм и заботу🤍🤍🤍
бЖ
бачон Жангазиевна
Наурызгуль мастер лучшаяя😍😍😍
НТ
Нурай Турсунхан
Сегодня обновила стрижку Огромное спасибо мастеру Ляззат — получилось очень красиво, я довольна 🤍
Асель Калтаева
Сделала стрижку у мастера Лаззат приятная девушка 😍🥹🌸 Профессионал своего дела, спасибо большое 🙏
Adiya Shalkarbek
Бүгін менің қасымды күшті істеп берді рахмееет
Асем Ануарбек
Бүгін осы салонда болдым, өте күшті👍 Наращивание ресницы, шугаринг, покраска бровей, маникюр жасаттым. Қыздары әдемі етіп жіберді😍 барлығы ұнады, кірпік то что я хотела❤️ Үлкен рахмет🥰
НТ
Назерке Талғат
Ляззат мастерге рахмет өте өз ісінің шебері (сложное окр) жасатып едім көңілімнен шықты🥰😍👍
KM
Kaz Maira
Аккиык мастер своего дела 👌зделала быстро и красиво очень понравилась 👍👍👍
DO
Dametken Omarova
Очень приятный мастер Наурызгуль Хасен😍 Всё аккуратно, комфортно, результатом довольна.
d🤍
danа 🤍
Бүгін осы салонга биринши рет келип шаш бояттым, Мастер Камшат ашық түске бояп берді, өте әдемі конилимнен катты шыкты өз ісінің шебері ❤️❤️ үлкен рахмеетт❤️❤️ енди ботокс процедурасына келемин
Айнара Ермекбай
Мастер Арай өте керемет шашымның түсі өте керемет болды өзім в шоке состояниеде болдым рахмет көп көп
karakat 🌚
была у мастера Наурызгүл, все понравилось, мастер очень хороший и у неё руки легкие 🙌🏼👍🏻
Arna Ss
Была у мастера Наурызгуль мне все понравилось 🫶🏻
Аяулым Сыздыкова
Бүгін күшті қылып шашымды бояп берген Лазат мастерге үлкен рахмет 🔥 Өте керемет шыққан! Нағыз шебер екені көрініп тұр Маникюрге де мастерди тауып берип уакыттыда унемдедик ❤️❤️❤️мастердің атын умытып калдым 6 ға жазылып 7 де келгеніме кешірім сұраймын тағыда тағыда Лазат үлкен рахмет ❤️❤️❤️
Айтахунова Мадина
Мастер Наурызгуль и Марина Самые классные мастера 🫶💙
Aruzhan A
Сделала стрижку у Мастера Ляззат. Все понравилось! Благодарю за красоту.
Акнур Абдрахманова
Маған қызметкерлер арасындағы жылы байланыс өте жағымды әсер қалдырады. Бүгінгі мастерлер соның нәтижесі. Сонымен қоса өз жұмыстарын керемет жасап берген Ляззат пен Кәмшат ханымдарға ерекше алғыс! Күнім сіздердің арқаларыңызда жақсы бастау алды! Істеріңіз оңынан болсын!
Ainali S💘
🔥🔥🔥💥
ДБ
Диана Блялова
Бүгін Иманова салоннын да шашыма мастер Камшаттын ұсынуымен нано пластика жасаттым маған өте қатты ұнады. Өзім негізі иіске шыдамайтындықтан нано пластиканы ұсынды, мүлдем иісі жоқ маған процедура ұнады. Мастер Камшат рахмет көп көп😘❤️
ЖХ
Жанар Хасенова
Мастер Наурызгул по кератину 👍
АЗ
Акниет Зарубаева
Хочу поблагодарить мастера Анар, делала у нее наращивание ногтей , все понравилось , аккуратно , красиво , видно что мастер работают на совесть, в самом салоне приятная атмосфера!
ЖК
Жулдызай Каримова
Осталась довольной работой визажиста Дианы - прекрасная девушка, прекрасный специалист!
ГТ
Гульжан Туспекова
Бүгін корпоративе осы салонда макияж бен прическа жасаттым, өзіме қатты ұнады, ұжымы ұйымшыл, өз ісінің шеберлері, ❤️ табыстарыңыз көп болсын, келесі жылға 2есе планды орынданыздар❤️ клинеттеріңіз көп болсын🌹
Алия Садвакасова
Хотела поблагодарить девочку Аружан, она делала мне макияж . Мне очень понравилось! Спасибо большое, такая внимательная, общительная. Спасибо