Быстрое питание
4.3
4.3
Айдана Тойшыбек
Бәрі жақсы, бірақ, 2 кола заказ берген едік тек 1 салған, бірақ чекке 2 деп ұрған) ақшасын сұрасақ қайтарып бере алмаймыз дейді, келіп алып кетіңіз деп қояды🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
MK
M K
Быстро и вкусно Спасибо
СБ
Салтанат Болатбекова
Өте дәмді пиццалары , крылишкида дәмді , уақытымен жеткізіп берді, рахмет жұмыскерлеріне 👍
Qa
Qwerty asdfgh
Полностью разочарована, что с вами случилось последнее время? Обычно принимали заказ сразу отправили счет и все спокойно ждали заказ, вчера вечером 2 часа не смогли принимать заказ. С таким темпом вы потеряете всех своих постоянных клиентов.
Айдана Серик
Очень оперативно! Заказ сразу приняли и оперативно обеспечивали обратную связь. Еда вкусная👍🏼👍🏼👍🏼
Галинур Амангали
Заказ ждали 1,5 часа. Никакой обратной связи не было. Когда привезли — всё было холодное. Остались недовольны качеством обслуживания.
15 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Подскажите когда вы заказывали у нас? и оставьте пожалуйста ваш контакт , чтобы мы решили данную ситуацию.
D D’d
Это просто ужас! Заказ ждали больше часа. Сообщения игнорировались, заказ приняли с опозданием, курьера “ждали” почти час. Приехало всё холодное. Полностью разочарована обслуживанием. За такие деньги такой уровень — неприемлемо. Никому не рекомендую!
MDR 🚀
Заказ ждали больше часа, хотя мы предупреждали что если заказ будет готовиться больше 20 минут то не надо оформлять. Сказали максимум 30 минут но по факту ждали заказ больше часа😬
Ақерке !
Өте дәмді, тойымды, бағалары тиімді. Кассирда заказды жылдам қабылдайды, қызмет көрсетуі, дәмі бөлек енді 🤭 тұрақты қонағы боламын бұйырса 💕
AZ
Aidana Zhunispekova
Бугин қыздармен отырайықшы деп комбо 5 заказ бердік, пиццасы да, крылышки да керемет екен 👍👍🤤🤤🤤 Кассир қыз Дильназ жақсы жұмыс жасайды екен🤗🤗 молодец , жылдам әрі тез жеткізу болды. Ыстықтай бәрін тауысып жеп алдық😊😅
Айгерим Абдикаримова
Бүгін комбо 5 заказ бергенбіз прям дәмді !!!Дильназ деген кассир қызға рақмет заказымызды тез қабылдап тез жіберді 👏🏻👏🏻👏🏻
Asem Amandykova
Мәәә пиццасыда крылышкасыда күшті екен. Бірінші рет жеп тапсырып көрдім. Дильназ кассир рахмет таңдап бергенге. Комбо 5 алыныздар. Пиццасының наны ұнады. Крылышки в меру острый. Ризамын
Инжу Ками
Крылышкалары сочный, мощный екен. Соустары үлкен тамаша. Кассир Дильназға ризамын, қызметті жылдам жасады, молодец. Жұмыстарыңа береке берсін👍👍👍👍👍 Енді крылышкиды тек осы жерден заказ беремин👌👌👌👌
AB
Aisulu Bekshebay
Өте дәмді болды! Ыстықтай келді! Пиццасы дәмді, жұмсақ екен! Крылышки в меру острый! Дильназ сондай мейрімді екен! Жайлы адам екен! Әдемі екен өзі! Келесі жолы тағы сіздерден аламын. Сол кезде де Дильназ болса ғана аламын😆😃❤️
Zhaniya Amirbay
Очень вкусно и обслуживание отличное
Ерасыл Бекенов
Самые хорошие Донеры и чиккен здесь благодарю вас . Постоянно выручаете
Аксункар Баймагамбетов
Плохой сервис обслуживания
Акмарал Алшатова
Вкусно и быстро 😍 еще тойымды
Аж
Айсауле желдикбаева
Сәлеметсіздер.Бүгін комбо 3+ пепперрни пиццасына тапсырыс бердік.Өте дәмді.Бізге барлығы ұнады.Алла істеріңізге береке берсін🤲
KA
Kamila Adilova
Очень вкусно необычная мариновка 👍👍👍
Dilnaz Moldakanova
Всегда заказ етемин оте дәмді😍😍😍 Крылышки острый прям кушти💔 Донерлери сөз жоқ керемет
ЖС
Жанболат Сарсембаев
Хочу выразить искреннюю благодарность кассиру Дильназ за безупречное обслуживание. Она проявила внимательность, оперативность и доброжелательность, создав приятную атмосферу обслуживания. Отдельное спасибо за вежливое общение и ответственный подход к работе. Такие сотрудники формируют положительный образ и привлекают клиентов возвращаться вновь.
aruzhaan md
Пицца мягкая и нежная, крылышки не слишком острые,но очень вкусные. Мне понравилось, всем советую🤗🤗🤗🤗
СО
Сулушаш Оспанова
Өте Дәмді керемет Еңбектерініз бағалана берсін өсіп өне беріндер
Айнур Мынбаева
Керемет бәрі дәмді! Рахмет сіздерге қолдарын дерт көрмесін! 🌹
Нурсауле Смаилова
Честно сказать у вас просто все Ваууу...керемет..дами иси мм мм.короче ойланатын ештеме жок бари дамди..рахмет большой...мы теперь ваши постояшкии..только с вами только у вас)
Аида Алдекенова
Сервис очень плохой и не как раньше вкусно , то солёные фри отправили то ждёшь 2 часа , сервис очень хромает 👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Асылхан Сағатұлы
Дәмді...артық әңгіме жоқ🤙
NB
Nurali Batyrbek
Не очень
АХ
Ақнұр Хумкей
Донер мүлде ұнамады. Ет шикі, жеуге болмайды. Бір ғана тістеп көріп, бірден тастауға тура келді. Мұндай сападағы асты сату — ұят нәрсе. Суретті көрсеңіздер, өздеріңіз де жүректеріңіз айнып кетер еді. Өте көңілім қалды.
Aibek Akhmetov
Самые достойные крылашки здесь 🙏
Алим Куттыбек
Крылышки вкусные но был еще чесночный соус было бы еще лучше
A|K K
ужасно место пытаюсь заказать заказ уже 40 минут не отвечают
КМ
Князь Милославский
вкуснее чем в «кафишке»
mt
mmm techno
Все было очень вкусно, все понравилось
ЖН
Жансая Нуркеш
3 рет алдым, крылышки…дәмді, қытырлақ, тез-тез дайындап береді👍🏻 бағасы да жақсы
Funk Sterling
Ку-ку вы где??
A
Abylai
Бәрі ұнады бәрі күшті
Акку Куатовна
Өте дәмді көп рахмет . Ылғида заказ береміз дәмі енді күшті балалар сүйсініп жейді рахмет
Марат Тт
Заказал 30 крылышек в итоге 23 привезли,
Айгерим Базикенова
Очень классный сервис! Всё вкусно👍🏼👍🏼Доставляют быстро! Дети довольны, всегда заказываем тут
Камила Кунедилова
50 мин куттік бір донерді сосын вопше жаман донер
КВ
Каверин Виктор
У вас шикарные донеры, спасибо очень вкусно
Mukhamediar Akniet
Вообще не соответствует своей цене. Подозрительно быстро приготовили. Когда доставили на вид совсем не аппетитно, и вкус такой же. Первый раз заказала, не знала. Крылышки ещё были нормальные, но донер и фри 👎🏼
Дидар Сырлыбай
Еда вкусная, но доставки нет
Адильхан Типогаров
Спасибо большое все было очень вкусно заказали два комбо пришло все вовремя как обговаривали
Таншолпан Жанабаева
Долго
JT
Janadil Token
Кассир қарындасымызға ризамын. Өте сыпайы, нұрлы жүзді екен. Жақсы деңгейде бізге қызмет көрсетті👍
NS
Nazerke Serikbaikyzy
Чикен смайлды отбасымызбен жақсы көреміз. Ең бастысы халал, ішетін суларымыз да халал болғандықтан ойланбастан көзді жұмып осында келеміз😍 әрі дәмдері де өте керемет🔥
Асылай Токенова
Фри и крылышки күшті, всем советую😍