Sheker
Кофейня
Адина Серик
Өте дәмді тәттілер😍😍😍❤️
Жанара Жумабек
Бұл кондитерлік дүкеннен онлайн заказ жасадым, бәрі өте ыңғайлы әрі тез болды.😍😍😍Тапсырыс уақытында жеткізілді, тәттілер жаңа, дәмді және әдемі қапталған. 🥰🥰🥰Сапасы күткенімнен де жоғары болды. Қызметтеріңізге рахмет, міндетті түрде тағы да заказ беремін.💗💗💗😍😍😍🥰🥰🥰🥰
Gul’zat Kuanyshbekova
👍🏻💕
малика
😍
Назерке Аубаева
Рахмееет улкенн 🫶🏻❤️
Назерке Сембаева
Шекерден 2ши рет заказ бердим! Бари керемеееет 😍😍😍👏👏торттардын дами оте дамди, керемет😋😋 Кызмет корсетулери де тамаша, сыпайы әрі тез👏 Бари кушти, маган унайды😍😍
ГМ
Гульмира Мусаева
Самые вкусные десерты здесь, торт на меропряитие и сладости на стол заказываю именно здесь. Процветания вам👏🏻❤️
AК
Aружан Курбанали
Обслуживать еткен Альбина деген қызға рахметт❤️ Өте керемет етіп бенто тортты дайындап берді😍 Такая приятная девушка🥰 Теперь только к вам💐
UJ
Uuu Jj
Бәрі өте тәтті, продавец Альбина қолы алтын🥰
Бауыржан .
Бенто торттары тәтті жәнеде дизайны өте керемет 🔥
Айдана Азимхан
Өте сапалы,адал жұмыс жасайды.
Всегда заказываю бенто 👍🏼👍🏼
SA
Sabina Amanbekova
Заказа бенто тортик очень довольна 👍 превзошел все мои ожидания , обслуживание 👍🔥 ❤️
Жанель Касенова
🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ біздің үйлену тойымызға арналған тортты өзім тапсырыс бердім. Жеткізу де ұқыпты ұйымдастырылып, уақтылы әкелінді. Торт өте әдемі, сапалы және дәмді болды. Біз бәріне ризамыз, үлкен рақмет!
Меруерт Саматқызы
Кофе, горячий шоколад вообще не умеют готовить 🤦🏻♀️ . Про выпечки вообще молчу 💆🏻♀️ до конца не выпили! Вообщем не советую.!
ZK
Zarina Kasymbekova
Тамаша кондитерлік кофейня!! Клиентке деген мейірім әр ДЕТАЛЬДАН көрінеді, свечасы, вилкасы, открытка, әсіресе бенто тортқа арналған пакет жүректен өтті🥰🥰🥰👍🏻👍🏻(маңыздысы сыйлық ретінде жүреді)... торты да дәмді!!! Бағасы да тамаша👍🏻, қымбат емес, оған бола САПАСЫ жақсы!! Советую!!!
Ernur Kasenov
Самые лучшие бенто😍. Обслуживание на высшем уровне. Отдельное спасибо кассиру Жасмин,была отзывчивой и помогла выбрать надпись для бенто:)
Айдана Болатова
Заказала доче на день рождение пирог баноффи пай-очень вкусный!👍🏻 так же осень удобно, что есть а наличии готовые торты, который можно быстро оформить, написать или рисунки нарисовать. Спасибо девочкам за оперативность! 👍🏻😍
Көп рақмет 😍 торт получился точь в точь как я хотела , девочки кто рисовал молодцы , а на вкус он очень вкусный и нежный . Процветания Вам👍 Все тгртики бенто детям советую заказывать здесь . Все вовремя , красиво и вкусно🙌🏻❤️.
elkaussi .
очень быстрое обслуживание и все было красиво спасибоооо
OI
One Id
Все классно все вкусно всегда только у них берем ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Меруерт Жакипбекова
Сыпайлыктары ушин, тез ари жылдам кушти етип жасап берди🌹
Diana Alieva
Всегда здесь заказываю бенто тортики очень вкусные и красивые,делают всегда как на фото всем рекомендую!😍
Амина Каримова
Просто ожидание и реальность Если не умеете рисовать почему просто это не могли написать Отняли мое время Ведь надеешься Просто слов нет Переделывать не захотели
NK
Nazym Kasymova
Тез, уақытынан кешіктірмей, жасап берді. Оформлениесі де әдемі! Әрдайым, бірден жауап беріп отырады
Aiken Ainazarqyzy
Әрқашан тез арада торт керек болса Sheker көмекке дайын! Тез әрі тәтті торттар мекені 🥰
СА
Сымбат Абыкеева
Ноль вообще Сенім артып жасатып еще жоставка өзің төлейсің жасаған торттары енді заказ бермеспін Рекламасы жер жарады жасағандары мынау қызыл оформление дедім розовый лента таға салыпты
💋 .
Вкусно уютно
Ақпейіл Әліп
Кыздар тез арада гендер патига бенто торт кажет болган комектесып әлемылеп дайындап берды ☺️өте дамды кремыде, торттарыда.Кыздар әдемілеп надпись жасап беред 😌рахмет сыздерге 👍🌹
mali.ka .
😍😍😍
Ayazhan Bakytzhanqyzy
шикарно
Айнур Аскарбекова
Оте керемет жасайды тортты.. от души кремдиде аямайды … оте дәмді … заказ берсеңіздер өкінбейсіздер!👍👍👍👍
Louise K
Керемет кондитерлік өнімдер👍🏻 Бұрын әрдайым керек кезде бенто-торт күнбе күн алып құттықтауға мүмкіншілік жақсаратын! Қазірде өзге өнімдерді де алып тәнті болып , барша қонаққа ұнайды! Қай өнім болмасын тіл үйріп,көңіл көтереді🥰😍Ләззат алып, шәймен мәз болып дәмін татып отырамыз❤️
Asem Samatova
Каждый раз выручает торттары да наличие бар болады и чайға сладостилары да бар тәп тәтті кассадағы қыздарыда вежливые 🔥🔥🔥😍надпись торттағы идеально тургой завоттан шыққандай😍😍🔥
Kseniya Altaeva
Все на высшем уровне, прекрасная продукция 😍😍😍😍
Аружан Акеева
Очень вкусные торты! Все сделали как на фото🫶очень быстро Девочки вежливые, сразу приняли заказ
ОМ
О Мк
Торт🫶🏻👍
Айым Рахимжанова
Бенто торт заказ бердім. Тура өзім қалағандай жасап берді. Өте дәмді, ерекше, тамаша болды бәрі. Рахмет «SHEKER»!❤️
ГА
Гулим Ахметова
Очень вкусный бенто торт, рекомендую . Будем обращаться еще не раз думаю!
Айбарша Торегельдина
Заказала торт именной , был заморожен , прям лед , сервис не очень , оформили заказ за неделю почти , самовывоз с 9:00-10:00, в день кого забирать утром написали что забыли предупредить заказ могу забрать только после 11:00
Тоқаш Болатбекқызы
Өте дәмді болды. Тамағы да, шайлары да. Іші өте әдемі. Бариста қыз сыпайы сұлу қыз. Бағалары да қол жетімді. Іші тыныш әрі таза. Бестен бес деген баға💯
Гульназ Робертовна
Первый раз заказала в Шекер) Оооочень вкусный торт 🎂 спасибо ❤️ заказали с короной) только блестки не съедобные :( как песок.
AZ
Arailym Zh
Лучшая кондитерская , уже который раз заказываем , все всегда вкусно и все всегда свежее 👍👍👍
SA
Saule Abu
Карак чай был раньше вкусный сейчас приготовил как попало какие то крошки ничего не размешано. Просто чай с молоком, какой гвздики и натуральной ванили нет
ДП
Дмитрий П
Эспрессо очень вкусный Не горчит и не кислый, прям тот самый сбалансированный вкус. Пьётся легко и приятно, точно один из лучших, что я пробовал. Советую всем любителям кофе посетить данную кофейню 👍👍
Айнамкоз Альтаир
Очень уютное местечко, можно со спокойной душой посидеть в ноутбуке поработать , забыть о всей суете, только недавно посетила прям запало в душу вкусное кофе и брауни сэндвич просто обалденный пробовала в одной кондитерской тоже брауни будто бы копировали у Шекер но честно нет лучше чем в Шекер, девочки такие лапочки 🥹🥹🥹
КЕ
Константин Ерлинг
Недавно побывал в кофейне SHEKER, обслуживание на высшем уровне, десерты всегда свежие,всем рекомендую кофейню SHEKER
NK
Nazerke Kudaibergen
Өте керемет дәмі жасағаны барлығы керекмет қатты ұнады
Merey 🎀
Торттары свежи тәтті алуға кеңес беремін❤️
aru K
Спасибо за чудесное оформление! Очень понравилось 🥰