Поиск
Проехать
Qazbilim ұлттық лицейі
Школа-лицей
103 оценки
ҰБТ, SAT, IELTS*-қа кешенді дайындық! Сапалы білім, үздік нәтиже!
Реклама
mi bombo
супер школа
Айгуль Шанкаева
5 отзывов
Отличная школа-это место, где не только дают знание,но и помогают развиваться как личность,благодаря дружному коллективу и поддержки учителей, которые становятся наставникам и вторыми родителями.Желаю всем успехов в учёбе и благополучия.
Samandar Ermek0v
Оқушыларға тек сәттілік!
ES
Eldos Seilbekov
1 отзыв
Мектеп өте ұнайды балама, апайлардың балаға деген қарым қатынастары өте жоғары. Тәрбие әр сабақта біліммен бірге жүргізіліп отырады. Балам тек қазақша сөйлеуге тырысады және тәрбиесіде өзгерді. Оқуға деген құштарлығы артуда. Оқу Жүйесі басқа жеке мектептерден ерекшеленеді.
РД
Рахиля Дарменова
6 отзывов
Өте жаксы мектеп бір сыныпта 15-18 оқушыдан әр балаға көңіл бөлінеді , мұғалімдер де балалармен тығыз байланыста , тамақтары дәмді менің екі немерем оқиды .Каникул біткенше асығып , кашан мектепке барамыз деп , себебі баланың сабаққа деген ,мектепке деген қызығушылы арттыЖәне қолайлы жағы барлык уйірмелер ішінде , бала ана- жака,мына-жақа қатынамайды. Бізге өте ұнайды. Ата-ана ретінде тек сәттілік тілеп қаламын! Өсе берчін, жайнай берсін Қазбілім!
Dana Maulenkyzy
14 отзывов
Біздің балаларымыз осы жеке мектепте оқиды, екеуі де осы жерде білім алып жүр. Мектептің деңгейі өте жоғары, мұғалімдері өз ісінің нағыз мамандары, әр балаға жеке көңіл бөледі. Оқу процесі жақсы ұйымдастырылған, білім беру сапасы да көңілімізден шығады. Балаларымыз мектепке қуана барады, білім алуға қызығушылықтары артты. Осындай сапалы білім мен қамқор орта ұсынғандары үшін мектеп ұжымына үлкен алғыс білдіреміз!
БҰ
Бақталант Ұлықпан
Тек сәттілік
Аятжан Ахметжанұлы
6 отзывов
Сапалы білім, ұлттық тәрбие, бәсекеге қабілетті тұлға концепциясымен жұмыс істейтін QAZBILIM ұлтттық лицейлері желісі. Қарағанды қаласында 5-11 сынып оқушыларына арналған! Балаңызға даму ортасын іздесеңіз келіңіз!
Rauanchik 👻
20 отзывов
Зор мектеп
АМ
Аида Мухидинова
14 отзывов
Мен ата ана ретіңде айтарым бұл мектепте ұлттық тәрбие құндылық сапа бар! Мұғалімдері өте сауатты! Ойланбай балаларынызды берсеніздер болады!
Dimasshi оК
6 отзывов
Мектептің дәрежесі өте жоғары.Осы мектепте білім алғаныма ризамын.
MN
M. Nurlanovna
1 отзыв
За год хорошие результаты и еше учителя добрые и класные, и там я нашла много класных и хороших друзей
АИ
Айгуль Исаева
7 отзывов
Менің ата ана ретінде Qazbilim мектебіне деген әсерім өте жоғары. Мұғалімдер өте білікті, әрбір оқушыға жеке көңіл бөледі. Оқу бағдарламасы заманауи талаптарға сай жасақталған, әрі оқушылардың білімін тереңдетуге үлкен мүмкіндік береді. Мұғалімдердің сабақты түсіндіру әдісі қарапайым әрі Асиресе Елдос мугалим, Айтуар, Ақерке мугалим.Лаура мугалим.Мектептегі атмосфера өте жылы және қолайлы. Барлық оқушыларға осы мектепті ұсынар едім.Директоры қарапайым әрі әр мәселені шешуге тырысады!!!
aru 🤍
1 отзыв
Я учусь в этой школе и готовлюсь к ЕНТ, здесь хороши метод обучения и у каждого учителя свой метод обучения к детям. Тут я нашла очень мне близких друзей и обрела вторую семью🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️
Жандос ᠌
2 отзыва
ҰБТ, IELTS ке өте дайындайтын мектеп.Сапалы білім мен ұлттық тәрбие береді, ал мұғалімдер өз ісінің маманы.Өз білім деңгейінді 0-ден жоғары деңгейге көтеруге болады👍🏻
Амина Хусан
6 отзывов
Бұл мектепте білім сапасы өте жоғары. Мұғалімдер сабақты өте жақсы, түсінікті етіп түсіндіреді. Ағылшын тілі, әсіресе IELTS бағыты жақсы дамыған. Оқу ортасы жайлы, мұғалімдер талапшыл әрі қолдау көрсетеді
ША
Шынасыл Амангельды
3 отзыва
Бұл мектеп – сапалы білім мен ұлттық құндылықтарды ұштастыра білген бірегей білім ордасы. Мұндағы оқыту жүйесң заманауи әрі әрбір оқушының қабілетін ашуға бағытталған.
RB
Roma B.
3 отзыва
Мектептін деңгейі өте жақсы, а так барлығы ТОП ТОП, білім, тамақ, мұғалімдер тема.Әсіресе физика мұғалім
Auezkhan Abdikarimov
Ұбт-ға , IELTS-қа дайындайтын күшті мектеп
АС
Аян Саулехан
2 отзыва
Қаламыздағы ұлттық тәрбие мен өнегені дәріптейтін бірегей мектептердің бірі деп санаймын
J D
1 отзыв
Сапалы білім мен қамқор ұстаздар! Оқушыларға бағыт-бағдар беріп, білімге деген қызығушылығын оятады.
Азамат Ерланұлы
10 отзывов
Ең мықты мектеп. Ентдан 115 балл жинадым. Қызғалдақ мұғалім мен Мөлдір мұғалімге мың алғыс.
Kausar
1 отзыв
Ұлттық тәрбие мен сапалы білім беретіні қатты ұнайды. Мұғалімдердің қолдауы шабыттандырады. Бағыт-бағдар береді.
АӨ
Айпірім Өнербек
2 отзыва
Қаз білімнің сапалы білім беріп қана қоймай, ұлттық тәрбиеге ерекше көңіл бөлетініні, мұғалімдерінің білікті, әр балаға жеке назар аударатыны қатты ұнайды!👍
ТЖ
Тасхын Жанболат
2 отзыва
Бұл жерде менің балам бітірді. Аллаға шүкір қазір қалаған оқу орнында оқып жатыр. Тек сәттілік тілейміз!
Біржан М
9 отзывов
Қуаныш ағай өте жақсы мұғалім физикадан.
АЖ
Ақгүл Жүніс
3 отзыва
Лицей ретіндеде ,орталық ретіндеде жақсы мекеме👏
Лейла Жунусбекова
4 отзыва
Бұл орталықта балам (4 сынып) арнайы мектепке түсу үшін, қазақ тілі мен математика пәндерінен дайындалды. Адель (қазақ тілі) мұғалім мен Меруерт (математика) мұғалім сабақ берді, берген білімдері үшін көп алғыс айтамын. Ұстаздардың еңбектері жана берсін.
ai1sulu
7 отзывов
Күшті 3,5 ай дайындалып Дарын-мамандырылған мектеп-лицейде түстім. Әсіресе Адель мұғалім маған білім беріп 40/40 балын алдым. Осындай мұғалімдер көп болсын. Қазбілімге көп,көп рақмет💞
Айбек Климов
34 отзыва
Ұлттық құндылықтардың мекені🇰🇿⚜️👍🔝
АК
Асель Кадирова
1 отзыв
Qazbilim-де дайындықтың арқасында балам Алматының ұлттық университетінің грант иегері атанды. Qazbilim ұжымына үлкен рақмет! Алла еңбектеріңізді 100 есе еселесін. Мектеп бітіруші тілектер, ҰБТ-ға дайындалуға Qazbilim-ге келіңіздер!
Qazbilim ұлттық лицейі, школа-лицей
20 августа 2023, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет!
ДМ
Дауке Мырзахан
1 отзыв
Өте жақсы орталық, нәтижесі жоғары Қарағанды орталығың
JB
Jikson Bodeev
10 отзывов
Сабақты керемет түсіндіреді. Әсіресе Айдана мұғалім мен Олжас мұғалім!
Qazbilim ұлттық лицейі, школа-лицей
28 июля 2022, официальный ответ
Қайырлы күн. Көп рақмет, көңіліңізден шыққанымызға қуаныштымыз!
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности