Ayala kz
Частные детские сады
Айжан Шалгымбаева
Оте жаксы балабакша! Менин балам алдында баска балабакшага барып журген 4 ай бойы уйрене алмай журди, калай Аялага бердим жаксы конил куймен барамыз. Кунде ар турли меню, неше турли анматорлар келип балаларды ойнатады. Апайлары жаксы карайды! Балам жаксы ширап калды❤️ Аяла ужымына коп Рахмет🌹
NN
Name Name
Жалпы бул садик унамады, багасына лайыкты емес , ойына келгендерин жасайд, фото отчёт , видео отчёт жмьермейд, график питания жок, бала не жеп жатр, не истеп жатр билмейсин, бейне бакылау камералары да орнатылмаган, тамагы жарайд , программа ойын развивающих программ для детей атымен жок , вообщем не советую
ВГ
Виктория Гончарова
Отличный садик нам очень нравиться. Воспитатели хорошие и заботливые.
AB
Ailuna Batyrbekkyzy
Оте Жаксы балабакша. Осынын алдында 2 садик ауыстырдык,балама унамады, содансон Аялага келдик, оте унады, апайларда балага жаксы карайды, тамагы ар турли, кунде кызык ойындар болады, программа ар турли, садиктин иши ыстык. Ен бастысы кызыма унайды. 👍
Asker As
Балама карамаган, ернің жарып, баламды 6 күнен соң алып кеттім, нашар, карамайды😴😴😴
ЛТ
Лейла Тулкибаева
Ayalakz оте жаксы садик .балам 3 ай барады !Тарбиеши апайымыз конилимнен шыгады ,персонал улкен кисилер ,коп корген коп билетин оз жумысынын мамандары !улкен Алгысым Гульмира апайга .кызым 3 айда коп ширады .коп нарсе уйрендик !Рахмет улкен ,осе бериниздер !
Айгерим Сагандыкова
Отличный детский сад, уютный, чистый, большие комнаты, отдельные игровые залы, спальни есть, такого в других садах нет. Персонал очень хороший, мои дети довольные, кормят хорошо, мы очень рады, что ходим именно в этот детский сад, нам очень нравится!
Алтынай Нурекина
Отличный детсад,👍👍👍 очень заботливый, внимательный, добрый персонал. Всегда чисто, уютно! Советую всем!
Жадыра Камирова
Очень хороший садик,зимой тепло,воспитатели хорошие,вежливые,внимательные.оплата всего 13-14тыс в месяц.
А У
Очень плохой садик, туда опасно водить ребенка