Bal bala
4.2
4.2
ЖС
Жазира Садвакасова
Кеш жарык ! Балам апрельден бастап келип жур осы балабакшага , тез уйренип кетти . Турсынай апайга алгысымыз шексиз , всегда жылы жузимен карсы алып , баламды кушактап , жаксы корип турады . Балам с удовольствием баратын 👍 Кимай кеттик кушти апайымызды ❤️
Diana Ermahanova
Бал бала балабақшасы жақсы садик, өзімізге ұнады. Апайымызда жақсы, баламен жақсы айналысады, бала қызығатын сабақтар жүргізеді👍
Aigerim Saparova
Очень крутой садик 👍 Мои 2 детей ходят в этот садик уже на протяжении одного года . Нам очень нравится наши Бахыт и Акбота апайки 🫶
АО
Акбота Оразгалиева
Детский сад Бал Бала, один из самых отличных детских садов в Караганде. Воспитатели все, совершенно все очень грамотные, профессионалы своего дела. Бывают дни когда мы опаздываем (даже часто) и поверьте ни разу не услышала никакие упреки, любой воспитатель готов придти на помощь, и мой ребенок уже всех знает наизусть. Ходим уже второй год. И уже третий месяц в самом саду посещаем карате. Отдельная благодарность директору Нургуль Толеувне, которая всегда открыта на любые предложения родителей, касаемо развития детей и сада. Всегда поможет, ответит, доведет до ума все вопросы которые беспокоят нас как родителей. Мы даже отказались от ваучера в гос.сад, чтобы остаться у наших любимых воспитателей ❤️
Aiym Abdrasheva
Дорогие родители! Хочу сообщить и заранее уведомить вас о том, что моего ребенка отчислили из садика по причине того что он не слушался и много баловался и тем самым создавал неудобства воспитателям. Хочу вас преостеречь от таких неприятных моментов. Так как в договоре не прописан момент, если ребенок не слушается значит его можно исключить из садика. Это абсурд! Как можно исключить ребенка по причине непослушания? Я не думаю что именно мой ребенок такой. Но в связи с вышеупомянутым я расторгла договор и мы больше в этот сад ни ногой! И вам хочу сообщить, так как ваши дети посещают это место. Ведь дети это наше самое дорогое. Знайте кому вы доверяете свое сокровище!
13 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте Айым. Ваш отзыв содержит недостоверную информацию, поэтому считаем необходимым уточнить…
SB
Samal Bekzat
Баламды ваучермен балабақшаға тіркегем, бірақ мемлекеттік орын жоқ деп қабылдамай отыр. Ал ақылы 75 000 теңгеге алуға дайын екендерін айтты. Неге ваучермен қабылдамайды? Осындай жағдайды тексеріп, түсіндірме берулеріңізді сұраймын.
13 октября 2025, официальный ответ
Салеметізбе! Ваучермен қаржыландыру туралы смс келген болар Сізге, Осындай смс алғаннан кейін ғана С…
Акерке Кунтуган
Садикті көрсетпейді баланы берерде тек камерадан көре алады екенбіз. Айтқан уақытта бардым көрсететін адам жоқ. 15-20 минуттай отырдым 2 этаждан балалар көп жылап жатты. Орын бар келе беріңіз деген тек садикті живой көріп сосын берем деп едім сразу орын жоқ оказаваться қабылдап қойыпты деп құтылды. Директорда екінші адамда өте груба жауап қайтарды. Ауласы ескі ойыншықтарын көріп қорқасыз. Білмейм қалай жақсы отзывтар көп екенін
Зариша Тумабаева
Здравствуйте. Сегодня так хочу написать свой искренний отзыв.Своего ребенка мы с мужем отдали в 1год и 5 месяцев.И чтотхочу сказать нам уже 2 годика и 3 месяца,что хочу сказать ,наша семья не пожалела ни одного дня,что мы ходим в этот садик.Ребенка приручили к горшку именно в садике,о чем этот говорится,что есть организованность воспитателей,заинтересованность.Ребенок заговорил приложениями в 1 год 8 месяцев.Садик очень чистый.Ребенок сытый.Огромная благодарность директору садика,за сотрудников,а особенно ребёнок очень любит Даригу Шариповну врача,добра и внимательна к каждому родителю и ребёнку.А самое главное цена за садик ниже ,чем во многих частных садиках.Водили старшую дочу в Бал бала,теперь сыночка,дочу в первый класс подготовили.Садик бал бала советуем как родители.Мама и папа Сержан Али.
13 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Огромная благодарность за такой прекрасный отзыв.
AZ
Asel Zhunusova
Директоры жауап бермейді сұрағына.
8 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе, мен ата-аналармен 24/7 байланыстамын. Кейде жолда немесе басқа да шаруалармен айналысу…
Азамат Марлен
Говорят вы не извеняетесь когда не правы 🤦♂️плюс призераете и делаете одолжение🤦♂️ и это все мы слышим от позитивной мамы🌹 которой вы нагрубили🤦♂️ мы за Акнур гааааз🫂
8 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте Азамат Марлен. Мы уважаем ваше мнение, однако хотим отметить, что объективно оценить си…
ЖИ
Жазира Ибраева
Дочка год ходила в этот садик, группа Балакай. От сада остались только положительные впечатления, очень душевные апайки, особенно хочется отметить Назым апай, Турсынай апай, Арай апай. Конечно имеются какие-то минусы, но они ничто по сравнению с атмосферой и воспитателями. Ни один праздник не оставляли без внимания, всегда готовились к ним. Приучили к горшку, появился режим дня, ребенок очень полюбил сад. Было грустно уходить оттуда.
8 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Жазира! Благодарим Вас за такой искрений и добрый отзыв. Нам очень приятно читать, что…
Арайлым Рашилина
Ең алғашқы апайымыз Айнұр апай , Сізге үлкен рахмеет, балам сізден балабақша адаптациясынан жеңіл өтті , Өте мейірімді , қамқор жан, самая лучшая 😘
GS
Gulzhan Sakenova
Хочу поблагодарить директора в лице Нургуль Толеуовны , воспитателя Назым апай, няню Арай апай за ту заботу и любовь которую они проявили моему ребенку. Год назад мой ребенок начал ходить в этот садик, и за все это время не было ни одного недовольства и замечания с моей стороны. Чуткое отношение ко всем детям, детки чистые, веселые. Также есть грамотный логопед. Спасибо за всё! Переводимся в другой садик в связи с переездом на другую часть города. Будем скучать! ♥️мама Аль-Назара
ЖК
Жулдыз Канатова
Бал бала садиги унап жатыр, Назым апайымызга Рахмет, балаларга жаксы карайды
Анелия С.
Сердечно благодарим Гуляру апай за заботу и внимание к нашим детям! Очень отзывчивая, добрая, компетентная и чуткая, с ней всегда спокойно и радостно. Спасибо за тепло, профессионализм и любовь, которую вы дарите каждый день!
Акпеил Тыныбекова
Садикке 1 жылдай бардык, кызым куана барады садикке, калгысы келмей. Назым апайга коптен коп рахмет, балаларга оте жаксы карайды, балалар не истеп жатканын барин фото видео группага жиберип отырады, не пожалели что пошли в этот сад👍🙌🏻
Анар Смаилова
Дочке 3,5 года, впервые отправила ее вчера в данный сад, в группе всего 15 детей, но даже за ними нет должного присмотра . Ребенок упал с кровати во время дневного сна( со слов воспитателя), вечером обнаружила синяк на спине и царапину на локте.Попросила показать камеры, на что получила ответ, что посмотреть запись можно будет только на след день утром. Утром мне сказали, что директор посмотрела камеру, на ней ничего не видно( кровать дочери находилась в слепой зоне) видео мне показать не могут!!!! После длит ожидания, все таки показали записи, Кстати говоря, звука в видео тоже нет. Очень удобные для руководства камеры установлены,ничего не докажешь! Ребенок не пил воду в течение дня, не ходил в туалет по малой нужде с 8 утра до 17 ч…..как только я пришла, дочь попросилась в туалет. Хотя и воспитатель и медсестра были проинформированы, о том что ребенок ранее в сад не ходил, унитазом пользоваться не приходилось. Но должного внимания ( даже по просьбе родителей) вашим детям тут не окажут. Комнаты очень маленькие, комната для сна больше похожа на карцер с двухярусными кроватями на 20 человек, 2*2 с маленьким окошком в общем . Медсестра утверждает, что ребенок с данным синяком пришел в сад, факт падения в принципе недоказуем, так как по камерам ничего не видно. Так я и не смогла узнать что же произошло на самом деле….. Очень хотелось бы чтобы соответствующие органы обратили внимание на деятельность детского сада.
Б.
Бота .
Балам садикке қуана барады. Жылап қалмаған. Тұрсынай апай балалармен тез тіл табысады. Балаға да жақсы қарайды
РМ
Роза Момбекова
Балабақшаға бір жылдай барып жүрміз,өзімізге ұнайды,балам барғысы келіп тұрады.Әсіресе Айнұр Апай,балалармен жақсы тіл табысады,өтініш болса сөзсіз орындайды.Балам демалыс күнде де Апайға барамын деп жылайды.Әр түрлі қызықты ойындар ойнатады,қойылым көрсетеді,логопед сабақ өткізеді,соляная комната бар.Жалпы бізге ұнады.👍
Анар Тумабаева
Ходим в этот сад уже 2 года. Ребенок с удовольствием идет. Апай каждого обнимет, по голове погладит, поможет обувь переодеть 👍🏻 но вот родители 🤦🏻♀️ научитесь дверь элементарно за собой закрывать. По старше дети внизу переодеваются, им холодно, когда дверь открытой оставляют! И основная масса родителей просто не понимают этого! К саду претензий нет. Ребенок довольный, сытый, каждый раз рассказывает, что давали кушать и как было вкусно. Уже знает буквы, цифры 👍🏻
АУ
Айсулу Умирзакова
+ Самый ужасный сад мы отсюда ушли наконец-то Директор хамка Просила посмотреть камеру так как пропал самокат она в ответ сказала что она не обязана смотреть и чтобы я пошла купила новую У нас пол вещей нету Даже когда уходила они элементарно не нашли пижаму ) Апай вообще не бывает она только утром встречает малышей потом её целый день нету она беременна и говорят что типа ушла на прием Но прием не каждый день же) Даже няньки тут нету🥲 Они каждый день меняются У них вечно карантин с ноября месяца до сегодняшнего дня🤣 Не разрешают подниматься Когда хочешь сама подняться они орут как резанные🤣 Ладно если бы детей норм одевали Мой сын всю зиму ходил калын кыстык киммен они просто куртку снимают и всё ары карай бала колготки+ шалбармен журед👍🏻 Когда и это сказала директору она мне говорит чтобы я приехала на машине и чтобы не так тепло одевала зимой🤣 На улица -25 -30 если что 🤣👍🏻 Даже когда хотела камеру посмотреть эта директорша сказала что когда баланы олтирип жатканда бирак караймыз деп по мелочам не беспокойте говорит 🥲 Почему я хотела посмотреть камеру потому что были синяки и не хотел в сад неделю сказал что Апай бьет! А кстати ещё когда я написала и хотела уточнить когда закончится карантин директор меня заблокала 🤣🤣 Как всегда не может ничего решит как я и выше прочитала отзыв дабы она занята либо на дороге 🤣🤣 У меня все вообще не советую этот сад Если есть ошибки то сорри быстро все печатаю На нервах🫶🏻
Ақбота 💗
Балапан тобының Дана ғана апайына рахмет.Сол кісі болпаса….Балам тек сол кісіге ғана көнетін.Соңғы кездері балам бұл садикка мүлде келгісі келмейд и өзім баламды шығарп алдым ол біріншіден. Екінші мәселе Гулнур нянясының баламның желкесінен 2,3 рет нұқып,ұрып қалғанын байқадым.Негізнде камера қарамайтын но сол күні баламды тастадым да,айналып барып көруді жөн санап едім,осындай жағдайды көрдім.Бірақ ол кісі ол әрекетн мойыындамады.Бала чупа чупчқа қақалды деген сылтаумен жаба салдыныздар!Хотя сол ситуацияна өз көзіммен камерадан көрдім. сол күні Дана апай баланы көтеріп жүріп,көндірумен болды.ГулнурНянясн даже кешірімде сұрамады. Адаммен коммункация жоқ шыны керек.Балам садикта қатты шошынып қалғанн.Сол себептен баламды емшіге дейін апардым! Шынайы отзыв үшін рренжімеңіздер! Әрине өз адамдарыңз және өзіңіздің садигінз болғандықтан сіз өз тарапыңыздан сол адамды жақтайсыз!
TS
Togzhan Satymbaeva
Садик өте жақсы ұнайды, Назым апай өте жаксы қарайды. Күнделікті балаларды өздері киіндіріп- шешіндіріп, киімдерін ауыстырып, күнде фотога түсіреді. Өте жаксы садик. Ата- аналар чатвна жіберіп , түк уайымдамамын.
AJ
Abu Jumadillaev
Балабақшаға кезекке қою Ed 24kz ашу Пароль қою,қалпына келтіру Орын алу Келісім шарт жасау (договор) Табель бекіту Садикке күту парағына қою т.б қызметтер бойынша көмектесемін 87768081494 ватсап(званок) Алдын ала төлем жасамайсыз фотоотчетпен жұмыс жасаймын.🌷🌺🌷🌹🌹
GB
Gulzhanar Botabek
Балапан тобы Айнур апайға рахмет, керемет білікті, білімді апай😍Садиктің 1 минусы, бала саны топта көп, ал басқа жағынан бәрі жақсы, қызымның алғаш барған балабақшасы, көп нәрсені үйрендік👍🏻
MK
Makpal K
Мен бұл балабақша туралы өз пікірімді білдіргім келеді. Қызым барған уақыттан бастап оң нәтижелер көріне бастады, апайлар тиісінше көңіл бөледі балаларға. Назым апай, Тұрсынай апай өз ісінің мамандары, балаларға ерекше мейіріммен қарап, баурап қалады. Баламен жақсы тіл табыса біледі. Қызым тез үйреніп кетті балабақшаға, осы кісілерге үлкен алғысымды білдіргім келеді❤️
БК
Баян Кенес
Балам осы садикке барады өте жақсы садик…. Балдарды дамыту сабақтары түсіндірулері өте керемет Ұлым баратын топ Еркетай Дана апай өз ісінің маманы👌
Mari 🐈⬛
Ен кушті садик, біздің бала мінезі қыйындау, бірақ к удивлению Дана апайга тез уйренді, еще и катты жаксы кореди апайын😍🫰🏻 садиктан шыгысымен ангимени жибереди тура куни бойы не истегенин айткысы келеди ☺️ тан ертен ози турады, жаксы настроениемен барады садигына, без капризов жиналамыз садикка, онын алдындагы садикка кунде войнамен бартынбыз😂😭. Бул садикта катты унайтыны баллармен оте жаксы занимаются, вроде и добрые но в тоже время не дают детям сесть на голову но и при этом дети любят их и апайки очень любят детей и очень добры и тепло относятся к детям! Фото отчет видео отчет жиберип отырады это очень хорошо можно даже через камеры на первом этаже поглядет за ребенком со стороны а точнее как он ведет себя с детьми и без родителей. оте кучти садик! “Еркетай” тобы Дана апай 😍ван лав❤️✨
КР
Камила Рахимберлина
Балам осы бала бақшаға барады ! Еркетай тобы Дана апайы өте тамаша , мейірімді адам ! Өзімізге қатты ұнайды !
ГМ
Гульхат Манап
Өте жаксы садик,балам 3 күнде тез үйреніп кетті,өзі ерте тұрып ,күшті настроениемен барып жүр садикке,көп іздестіріп қарап едім барлық садиктерді,еш өкінбеймін!Әрине барлығы апайларына байланысты,баланың тез үйренісуі,Тұрсынай апайға көп рахмет,өте бала жан,нағыз еңбек осы кісілердікі!👏👏👏Балам садикке барғалы қасықты ұстап үйренді,үйдеде тамақ жей бастады,еркелігі басылды!☺️
Alina💗 .
Лучший садик. Очень уютный садик.Мне нравится очень.Айнур мугалим очень классный руководитель 💋
Альбина Толегенова
Бал бала балабақша ұжымына соның ішінде Балақай кіші тобының тәрбиешілері Назым апайға, Тұрсынай апайға алғысымыз шексіз! Ұжымда өте білікті, білімді мамандар жұмыс жасайды. Кіші топ екеніне қарамастан түрлі сабақтар, танымдық жаттығулар, мерекелік іс-шаралар ұйымдастырылып тұрды. Апайымыз өте мейірімді, әр балаға ерекше қамқорлықпен қарайтын, адамгершілігі мол, кішіпейіл жандар ❤️💐
Акерке Калимбетова
Қызым 4 ай барды, басқа қалаға көшкенге байланысты садикті қимай ауысамыз. Назым апайға үлкен рахмет, қызымға үлкен мейіріммен қарады. Алла разы болсын! Садик өте жақсы, балам дамыды деп айта аламын. Логопедпен сабақтар, дене шынықтыру, тұз шахтасына барып тұрады. Сонымен қатар, Тұрсынай апай, Назерке апай, Арай апай, Дильназ апай, Дариға апайларға рахмет! Жалпы Бал бала коллективі өте жақсы!!!
An Aaaa
Как вы думаете 31 ребенок на двоих нянь, по им оплате 75к, это нормально ??? Или цель набрать куча детей с учетом ,что будет ходить 17-20 человек… конечно родители не будут из больничных выходить. Дело конечно каждого,но цена не значит качество, увы 😢
Нургуль Козкеева
Назым апайга алгысымыз шексиз!Балабакшада барлык жумыс турлери жогары денгейде уйымдастырылады.Ужымда оте биликти,билимди мамандар жумыс жасайды.Бастысы балаларымызга билиммен катар тарбиени жогары денгейде берип отыр, ар утренник та ар турли фота,балаларга ата-аналарга сыйлык жасайды🙏Ар сабактары,танымдык жатыгулары керемет уйымдастырылады улкен алгысымды билдиремин Назым апайымызга🙏
СБ
Санат Бушанов
Ассаламагалейкум! БАЛ БАЛА ең жақсы садиктардын бири. Барлық апайларга мың алгыс. Асиресе Назым апайымыз ға мың алғыс. Өз мамандыгынын шебери. Сизге Алла разы болсын
Evro Svaz
Салематсиздер ме! Осы садикке барып жургенимизге 4ай болды. Назым апайымызга коооп раахмеееет!!! Жұмысына оте тиянақты!!! Кызым да апайын катты жаксы кореди. Назым апай жумысыныз табысты,енбегиниз жемисти болсын!!! 💐😘🫶
ЖН
Жанали Нәсіпбек
Өте керемет балабақша 4 ай бойы барамыз Назым апайға балам тез үйреніп өте көңілді келеді көп нарсеге балам үйреніп келеді Назым апай білікті маман
А…
Анель …
Здравствуйте мы ходим в этот садик с августа месяца, сыночку 2 года, самый лучший садик, кормят хорошо, вот что больше нравится это наша апайка Назым апай у меня сыночек бежит к ней после выходных, там есть солевая комната очень нравится. Здесь воспитатели смотрят за детьми очень хорошо. Очень чисто и комфортно и уютно.
Аружан Кантарбаева
Спасибо большое за вашу работу!!! Отдельное спасибо Дана Нурлыбековна😘 Ұлым тез ақ үйреніп кетті. Күнде жақсы көңіл күймен барып қайтады. Апайын қатты жақсы көреді. Берілетін тамақтарында тәтті деп келеді. Апайлардың да жүзі жылы. Дана Нурлыбековна еңбегіңіз жана берсін! Алға!!!
Ақнар Нығыметова
Наш любимый садик. Воспитательница Дана Нурлыбековна мы вам очень благодарна🥹😍. Всегда вежливо обращается и доброжелательны как к детям, так и к родителям.🫶🏻🥰
АЖ
Айгерим Жукенова
Өте керемет балабақша! Ұлым бір жарым жасынан барады. Осы ай тура 4 жыл болды барып жүргенімізге. Ұнамаса осынша уақыт қалмайтын едік. Апайымыз Бақыт апай. Өте керемет тәрбиеші және білімді педагог. Ұлым өте қатты сыйлайды. Барлық бала секілді кейде барғысы келмейді, бірақ ол балабақшаның жамандығынан емес. Бірнеше ай болды логопедке барып жүрміз. Ирина Владимировна өте керемет маман. Ұлыма көп көмегі тиді. Жалпы балабақшаға, тәрбиешілерге, логопед апайымызға алғысым шексіз. Ата ретінде және ата-Ана ретінде. Балабақша шынымен керемет🌸 4 жылда қаншама фото видеолар бар сақталған. Керемет жұмыс жасайды балалармен.
МИ
Мольдир Искакова
Очень хороший, уютный сад! Наш воспитатель Назым апай самая лучшая 🫰 Хочу выразить благодарность нашему логопеду Ирине за интересные и продуктивные занятия. Формат урока настолько интересен, что положительно сказывается на внимании ребёнка и его желании выполнять поставленные задания. Мои сын старается разговаривать предложениями и это очень круто👍 Ирина спасибо вам за душевный индивидуальный подход к нашим деткам🤍
Маржан А
Хороший садик! Уютный! Теплый! Царит теплая атмосфера , еще в саду имеется солевая комната✨ Ирине Владимировне логопеду и Дане апай огромная благодарность, что вы дарите частичку своего сердце ❤️ Спасибо за ваш труд и профессионализм👍🏼
Janaika Bauyrjanovvna
Өте жақсы садик! Тәрбиешілерде, басқару жүйесіде ойымыздан шығады. Еңбектеріңізге береке берсін, еленетін қызмет сіздердікі. Біздің апайымыз Дана апай, кіші топтың балаларымен жұмыс жасау оңай емес, бірақ жанын салып жасайтыны көрініп тұрады. Рақмет сізге🤗💕
ИА
Индира Аубакирова
Садик өте жақсы, көңілімнен шықты. Әсіресе Дана апайға мың алғыс!!! Балапандардың тілін тез табады💐🥰
ЛА
Ляззат Амантаева
Ең керемет бала бақша! Балалармен жақсы жұмыс жасайды. Балам бала бақшаға барғалы біраз нәрсе уйренді.Апайларына үлкен рахмет! Айнұр апай лучшая❤️
ДӘ
Данагүл Әменова
Садик өте жақсы, апайлар балалармен жақсы жұмыс жасайды. Логопед маманы балалармен үнемі айналысады. Тазалық сақталған. Ата-ананың пікіріне құлақ асады.
КУ
Куралай Умиржанова
Очень хороший садик.Ребёнок быстро привык.Апайки классные.В садике тепло.Наша доча с удовольствием ходит в группу ясли Назым апай самая лучшая,находит подход к ребёнку❤️😘🔥👍🏿Советаю садик Бал бала.
AM
Aida Musina
Керемет бала бақша. Әр маман өз ісің жетік, жоғары дәрежеде атқарады. Дана апайда болған кішкентай балапандар әсіресе қызығушылықпен барады, жас болса да түрлі фантазияға толы бұл апайды ерекше атап өткім келеді. Қызым құшақтап, апайың өзіңе жақын тартатын. Қазір кезегі келіп, мемлекеттік бала бақшаға ауыстық. Еңбегіңіздің жемісін көріңіз, Дана апай. Барша бала бақша ұжымына алғысым шексіз. Директоры мен мед ханым апайларға да алғысым шексіз. Өте білікті, жоғары санатты кісілер.