Услуги адвоката
Д
Динара
хотела сказать спасибо за консультацию бесплатную. все пошагово объяснили, и в праздничные дни что хорошо тоже дают консультацию по телефону.
Ардак
Керемет
ИО
Икей Охай
Мен ушин турмеге лагерге апта сайын келип турган,мени ЗМН мен алып шыккан менин лучший коргаушым. Рахмет сизге енбегиниздин жемисин кориниз. 🏆🏅🤲🧿👍
ИО
Икей Охай
Albinelaa .
Хороший адвокат,профессионал своего дела и ко всем делам относится ответственно
Жазира Торгаева
Ерсин Канатович хочу выразить искреннюю благодарность за проделанную работу. Ваш профессионализм, самоотдача и терпение вдохновляют. Ясно, что ключевой фактор успеха – это искренняя любовь к своему делу и стремление к самосовершенствованию и добросовестности. Это огромный плюс в любой сфере. Желаю вам удачи и достижения новых высот, как в личной, так и в профессиональной сфере. От души благодарю вас за проделанную работу, выражаю сердечное уважение и восхищение вашим профессионализмом.
Акжаркин Смагулова
Сіз жасаған барлық ісіңіз үшін алғыс айтқым келеді. Әр кеңес және қолдау үшін. Түсіңу және сенім үшін. Қажетті уақытта бізбен бірге болғаныңыз үшін рахмет. Сіздің көмегіңіз біздің отбасымыз үшің баға жетпес және өте маңызды.Ерсің сізге шын жүректен алғыс айтамын және СІЗГЕ тек жақсылық тілеймің!!!
A
Aman
Ассалаумағалейкум бірінші Алланың қалауымен екінші Рахметов Ерсін адвокаттың ДТП бойынша жұмысының аяғына дейін жеткізгенін шынайы қарағаны және істі аяғына дейін әділ алып шықты. Екі рет сараптама тағайындатып, шындыққа қол жеткіздік.
АЕ
Айдарик Ернияз
Ассалаумагалейкум! Менің басыма түскен қиындықтан аман- есен құтылуыма, ең бірінші Алла, одан кейін туғандарым және осы азамат, яғни адвокат Рахметов Ерсін Қанатұлы көмектесті. Бұл адамды өз ісінің шебері деп айта аламын. Себебі, бұған дәлел өз басымда болған іс, яғни маған таққан айыпты өз күшін салып, мені қорғап, барын салып жүгіріп, ауыр жазаны жеңілдетіп, барлық айғақтарды келтіріп, тергеу барысында кеткен қателіктерді сотта айтып,прокурор таққан жазамен келіспей, прокурордың әр сұрағына нық жауап беріп, менің жазамды жеңілдетіп, іс біткенше қасымнан табылып, өз баласындай қорғап, басқа түскен сынаққа сынбауыма қолдау көрсеткен жандардың бірі. Сол себепті бұл азаматқа көптен көп алғысымды білдіріп, рахметімді айтамын!!! Сізге Алла разы болсын. Балаларыңыздың қызығын көріңіз.
Аскар Карагизов
Ереке биликти маман оз исинин шебери билимди азамат рахмет улкен
MS
Markhaba Sultanbekova
Ерсин Канатович оте биликти маман оз жумысына укыпты, сизге коп рахмет, Алла разы болсын, енбегиниздин жемисин коре бериниз👏
KT
Kuralay Tussupkhanova
Ерсин Канатович, спасибо за помощь! Вы очень порядочный, честный и грамотный адвокат! Успехов в работе Вам!!!
Ат
Ар тем
Благодарен за качественную компетентную консультацию 👍🏼 Рекомендую
КГ
Касымхан Галым
Қара қылды қақ жарған Ерсін мырзаның біліктілігіне тәнтіміз! Өзіне тапсырылған істі соңына дейін жеткізетін, әр шаруаға әділ қарайтын мұндай адвокат кемде-кем!
ЖТ
Жадыра Тускенова
Нагыз оз исинин шебери! Рахметов мырзага алгыстан баска айтарым жок! Алла разы болсын! Мыкты маман! Енбегиниз жана берсин аркашан! Ризамын
ГТ
Гулнур Тускенова
Ерсін Канатович, өз ісінің шебер маманы. Отбасымызға келген сынаққа білікті маман ретінде көмек берді әрі нәтижесіне әуелі Алла, одан кейін тек осы кісінің арқасы деп білеміз. Ісіңе өте адал маман. Ерсін Канатович, халықтың алғысына бөлене беріңіз. Сізге өз басым ризамын.
ЕР
Ерсин Рахметов
Дер кезінде жүгінсеңіздер, көмек нәтижесіде жоғары болады.
Рымгуль Айтан
Ассалаумағалейкум жалпы бұл ағаларға ісм түскен Алла разы болсын өз жұмыстарын жақсы білеті білікті маман занды қатты біледі бастаған ісін жарты жолда қалдырған емес барлығына ұсынамын өкінбейсіздер 👍
КМ
Карлыгаш Мукажанова
Ассалаумағалейкум Ереке үлкен рақмет барлығын дұрысынан шешіп бергендеріңізге ,Алла істеріңе береке берсін жұмыстарың жемісті болсын үлкен рақмет.професионал своего дело!!! Амандықта кездесик тағыда рақмет.👍
ОС
Ольга Сосиновская
Сосиновская Ольга: Спасибо Ерсыну Канатовичу за помощь в деле. Грамотный специалист, честный
Gladiator Ast
В 2020 году был судебный процесс, и мы обратились к Рахметову Ерсину Канатовичу!!! Весь судебный процесс он нас консультировал и представлял в суде, что очень благодарны ему!!! Если вы к нему обратитесь то будьте уверены что вы не ошибетесь!
ДР
Дамели Рыспаева
Добрый день Хочу поблагодарить за проделанную работу Рахметова Ерсина Канатовича .Граммотный , честный интеллегентный тактичный профессионал своего дела . Обращайтесь результат превзоидет ожидание с максимальной пользой для Вас . Советую не пожалеете.
28 сентября 2023, официальный ответ
Рахмет! Бәрі Алланың қалауымен!
Султан Казиев
Заңгерлер Рахметов Е.Қ. Сатбаев А.М. Өндірісте жазатайым оқиға болған, сол кезеңде сауатты заң көмегін көрсеткені үшін. Адвокаттардың кәсіби жұмысының арқасында іс сотқа дейін жетпеді! Жасаған үлкен жұмыстарыңыз үшін көп рахмет!!! Рахметов Е.Қ. және Сатбеков А.М. өз саласының 100% кәсіби мамандары.
22 августа 2023, официальный ответ
Сұлтан, алғыс сөздеріңізге көп рахмет! Құрылыс жұмыстарында өте сақ болыңыздар! Аман болайық.
Akon Targyn
Адвокат Рахметов очень грамотный адвокат по уголовным и гражданским делам.
19 августа 2023, официальный ответ
Akon! Спасибо большое за приятный отклик .
ЭТ
Эрика Таргын
Очень удобное. Находится в центре
ТТ
Татьяна Турсумбекова
Хочу поблагодарить адвокатов Рахметова Е.К. Сатбекова А.М. За то что, оказали грамотную юридическую помощь по делу о несчастном случае на производстве. Благодаря профессиональной работе адвокатов дела до суда не дошло! Огромное спасибо за проделанную большую работу!!! Рахметову Е.К и Сатбекову А.М профессионалы своего дела на все 100%
17 августа 2023, официальный ответ
Добрый день! Благодарим за ваш отзыв и оценку нашей работы 🙏 Успехов вам 💛
AI
Aktoti Iskakova
Оз исинин маманы.Сыпайы сабырлы грамотный коргаушы.Алгысым шексиз.
5 августа 2023, официальный ответ
Aktoti, жылы лебіздеріңізге көп рахмет!
ME
Marina Elzhassova
Добрый день! Я, Ельжасова Марина Аманжоловна хочу выразить свою огромную блогадарность адвокату Рахметову Ерсин. К. за его профессианализм, за его пунктуальность! Адвокат Рахметов. Е. К очень грамотный специалист своего дело! У меня ситуация очень сложная была, он решил все на высшем уровне. Уверенна могу рекомендовать адвоката Рахметова. Е. К.
26 июля 2023, официальный ответ
Здравствуйте, Marina! Спасибо за ваш отзыв 🤗
Акнур Кордабаева
Очень грамотный и профессиональный адвокат! Всем рекомендую ✔️🔝
23 июля 2023, официальный ответ
Большое спасибо за отзыв и оценку!
Кусайын Касенов
Ереке мыкты адвокат, юрист ретинде,сабырлык пен байсалдылыкпен исти менин пользама шешип берди, психолог ретинде де,жаксы поддержка берди,аман болыныз,
22 июля 2023, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жылы сөздеріңізге көп рахмет! Амандық болсын.
Профессионализм, конкретика, моральная поддержка. Спациалист своего дела! Очень рекомендую! Внимательно выслушал, наметил стратегию, определил задачи, планомерно вёл моё дело, регулярно осведомлялся и, при необходимости, корректировал мои действия!.. И, как итог: привёл меня к необходимой мне цели! Побольше бы таких отличных людей и грамотных специалистов.
21 июля 2023, официальный ответ
Apple, благодарим, что уделили время и написали отзыв 🙏👌 Мы стараемся !
Naurzbek Zhanalaev
Грамотные юристы, знают своё дело!
21 июля 2023, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо за ваш отзыв и оценку. Рад был Вам помочь 🤝
ГШ
Гульбану Шайхина
Адвокат от Бога! Грамотный, культурный, вежливый человек. Спасибо огромное за помощь, оказанную нашей семье в тяжелое время. Человек, в котором соединены знания, ум, человечность,понимание.
3 июня 2023, официальный ответ
Кеш жарық! Жылы лебіздеріңізге көп рахмет!
YR
Yersin Rakhmetov
Қылмыстық істер бойынша тергеу мен сотта құқықтарыңыз бен мүдделеріңіздің бұзылуына жол бермеңіздер. Неғұрлым көмекке ерте жүгінсеңіз, сол ғұрлым нәтиже жоғары болады.
АНДРЕЙ АНДРЕЙ
Грамотный и профессиональный адвокат. Рекомендую! Дела решает професионально !
ГА
Гаухар Айтжанова
Один из самых грамотных Адвокатов Карагандинской области! Рекомендую как профессионала и коллегу!
10 марта 2023, официальный ответ
Спасибо!
ЕШ
Еркин Шаданова
Ерсін Рахметов ,өте бiлiктi коргаушы!!Тиянакты, шешiлмей жаткан кйындыктар icтi шешiп берді. Менiн алғысым шексіз!!Алдагы уакытта биiктен көрiнiсiн.!!Алғыстарға ылайыкты маман!!
10 марта 2023, официальный ответ
Пікіріңізге көп рахмет Еркін әкпе!
BS
Bayshokenova Saltanat
Өз ісінің маманы, кез келген бастаған ісін соңына дейін жеткізетін сенімді маман!!! Ерсін Қанатұлына зор сенім артуға болады!
9 марта 2023, официальный ответ
Салтанат, сенім білдіргендеріңізге алғысым шексіз. Ең бастысы іс Сіздердің мүдделеріңіз толық қорғалды.
Альмира Амангелдиевна
Өз ісінің маманы🤝керемет қорғаушы! Жылдан артық созылған істі біздің шешімімізше шешіп бергенне алғысымыз шексіз 👍🏻
6 марта 2023, официальный ответ
Жылы лебізіңізге рахмет!
ат
асхат тойганбаев
Ерсін Қанатұлы өз ісінің маманы еліміздің білікті білімді адвокаттардың бірі деп сеніммен айта аламын. Жолдасым жол апатына түсіп бір жылдан асқан сотты аяғына дейін жеткізді. Ерсін Қанатұлына алғысымыз шексіз.
ГШ
Гулназ Шайкенова
Мықты маман, менің ісімді соңына дейін жеткізген адам,
Дидар Зарлыканов
Өз ісінің маманы. Өте қабылетті және білікті қорғаушы. Ұсынамын.
6 марта 2023, официальный ответ
Дидар, пікіріңе көп рахмет!
Акмарал Абатова
Ерсин Канатович - грамотный и ответственный! Знает своё дело на все 💯
АУ
Арландо Умиралин
Профессионал своего дела! Добросовестный, ответственный, 24/7 на связи. Входит в положение и находит оптимальные варианты. Всем советую именно его👍
ЖУ
Жасулан Умиралин
Очень грамотный, умный человек профессионал своего дела.
КБ
Курмангазы Баялинов
Очень грамотный, добросовестный, а главное ответственный адвокат. Найдёт наиболее приемлемый вариант для разрешения возникшей проблемы. Всегда на связи 24/7. Всем рекомендую.
31 августа 2022, официальный ответ
Курмангазы Толеутаевич, спасибо!
Меруерт Бердыбекова
Ерсин Канатович грамотный адвокат профессионал своего дела знает свою работу неоднократно обращались как за помощью так и за юридической консультацией Спасибо вам за помощь желаем успехов в работе
Alser Alser
Ерсін Канатович өте мықты адвокат.Інім аса ауыр қылмыс жасаған деп заңсыз айыпталды.Көп жұмыстар жүргізілгеннің нәтижесінде босап шықты. Сізге үлкен рахмет. Жұмысыңыздын жемісін көрініз.
25 августа 2022, официальный ответ
Бәрі Алланың қалауымен және қолдауымен болды. Жылы лебізіңізге рахмет!
КЕ
Камшат Есболова
Керемет өз ісінің маманы! Сауатты,заңды жетік білетін ұқыпты әрі шыншыл нағыз заң саласындағы білікті маман!
Камшат, пікіріңізге рахмет!
Бек Бек
Оте мыкты, грамотный адвокад, оз исинин маманы!
Бекзат, пікіріңізге рахмет.