Ipoteka Baspana
Помощь в оформлении ипотеки
ХТ
Хадича Тулеугулева
Асел ханымға рахмет,өз істерінің маманы.
Орынгул Жолдасбековна
Асел әпке сізге үлкен рахмет Бізге үйлі болуға көмек бергеніңізге сізге жұмыстарыңызға сәттілік отбасынызға баққыт тілейм 🥰🥰🥰❤️
Айзат Алдебек
Асел Ережеповнаға алғысымызды айтқымыз келеді 👏Аз уақыттың ішінде үйіміздің документтерін дайындап берді!😍😍😍❤️👏
Серікбол Спанов
Алғысымыз шешсіз, өз істерінің мамандары👍🏻👍🏻👍🏻 ерекше атап өткім келеді Асель ханымды- вы very professional 😍😘😘😘
ДЖ
Диана Жакенова
Ипотека Баспанадағы Индира ханымға алғысымыз шексіз! Өз ісінің маманы! Пәтер алу жолындағы барлық процесстерді өзі атқарып, үлкен көмегін тигізді!Өте керемет мамандардан құрылған ұжым! Әр адам баспаналы болсын!
Гулзира Сыздыкова
Ипотека Баспана компаниясына және оның ішінде Асель ханымға үлкен рахмет 🌹🌹🌹 алғысым шексіз, өте білікті маман жоғары деңгейде жұмыс жасайды👍👍👍 бір жыл бұрын үш бөлмелі пәтер алдық Аселдің көмегімен биыл бұйырса екінші пәтер алғалы отырмыз компанияның, барлық ұжымның табысы мол болып, өркендей берсін!👏👏👏
bk
bota khuangan
Ипотека Баспана ұжымындағы Асель Ережепқызына алғыс білдіреміз💐 Өз жұмысына өте тиянақты білікті маман. Бізге алғашқы жарнасыз пәтер алуға көмегін тигізді. Алла разы болсын🤲🏻 Жұмыстарыңыз жемісті болсын💐
NI
NurSaule Iran
Асель ханымға көп рахмет, баспанамызды алуға басынан аяғына дейін жауап берді, сәйкесінше біздің уақытымызбен нервымызды үнемдеуге нлесін қосты. Биіктерден көрініңіз🫶🏻
Сусси @а
Компания Ipoteka Baspana это профессионалы своего дела, спасибо большое менеджеру Анара 🥰 за профессионализм и чуткий подход к каждому☝️ клиенту. За очень короткий срок оформили ипотеку благодаря этому человеку. Большое спасибо за ваш труд 🙏.
Арай Катренова
Аселя молодец 😘👍
Шинар Дускариева
Ипотека Баспана ,Индира ханымға Рақметымды айтамыз,өз жұмысын жақсы әрі тез атқарады,үш күннің ішінде екі бөлмелі пәтерлі болдық.
Бота Камалиева
Аселя ты самый большой молодец!Аллахтың разылығына бөлен.Елдің алғыстарына бөлен.Әр қазағым баспаналы болсын🤲🤲Ипотека Баспанамен армандарыңыз орындалсын🤲Асель деген маманға обращайтесь өкінбейсіздер😘💐💐
КА
Кызылгул Атыгай
Рекомендую..
МТ
Меруерт Төлеуқызы
Ипотека баспана. Огромное спасибо менеджеру Асель, помогла оформить квартиру, очень быстро,качественно. Успехов вашей работе.
МЗ
Мирас Зарубаев
Ипотека Баспана❤. Индира ханымның көмегі арқылы бір күн ішінде үйлі болдық. Индира ханымға алғысым шексіз. Өте жылдам. сенімді менеджер. Алла қолдаса Индираға тағы барамыз. Армандар орындалады🥰
РИ
Роза Искакова
Команда ипотека Баспана отличные специалисты. Особое признание Аселе, Вы специалист высшей категории. Спасибо Вам огромное, благодаря Вам мы мечту даёте в руки.
●๑ღ♥Юлия Мынова♥ღ๑●
Спасибо большое Анаре !!! Анара вы профессионал своего дела и очень чуткий и отзывчивый человек. Спасибо Вам !!!
Нургуль Жакупбекова
Ипотека Баспана очень хорошо работают, особенно Анаре хочу выразить благодарность, рекомендую всем 👍✊
Алия Рымбаева
Если хотите оформить квартиру в ипотеку, не теряйте время, обращайтесь сразу в Баспана, все специалисты грамотные и такие отзывчивые. Лично мне помогла специалист Айнура, оформила буквально за неделю. Всем своим друзьям и знакомым рекомендую эту фирму. Гарантированный результат и доступные цены
Айжан Мухамеджанова
Купили квартиру у Асель Ережеповны...Спасибо большое за помощь🙌🏼🙌🏼🙌🏼Алла каласа собираемся вторую покупать☺️
Айнур Койбагарова
Самое отличное группа особено спасибо Айнуре сделало то что невозможно возможным
мж
маргулан жансагимов
Ипотека Баспана өте жақсы жұмыс жасайды. Әсіресе Индира ханым. Индира ханымның аркасында бір күннің ішінде екі бөлмелі пәтердің кілтіне ие болдым. Көп көп рахмет.
Камила Жексенбина
Айнура сізге және сіздің компаниянызға алғысым шексіз! Жұмысыңызға сәттілік
Абылай Кисабеков
Айнура крутой специалист в своём деле! Всем рекомендую!
Арайлым Өмірбекова
Ипатека Баспана оте жаксы жумыс жасайды клиенттармен.Биз осы адамдардын комегимен уйли болдык коп рахмет.Сенип тапсыруга болады кайдан уй алсанызда аягына дейин сизбен бирге.
Айслу Беккужинова
Профессионалы своего дела, качественно делают свою работу и в короткие сроки 👍🏻 успехов и процветания желаю 💐
Айгерим Ракишева
Хочу оставить , честный отзыв Вашей компании! Благодаря, вашей компании вы даете возможность людям приобрести свою квартиру, особенная благодарность Айнуре 🔥🔥🔥👍🏻👍🏻👍🏻🫶🏼🫶🏼🫶🏼 Всё четко, быстро без всяких лишних вопросов! Айнура, спасибо Вам большое и вашей компании!
Асем Искакова
Айнура супер специалист,спасибо вам за все,благодаря этой компании мы купили квартиру.Всем советую от а до я сами занимались,пришли расписались у нотариуса и квартира наша
РШ
Рамазан Шкенов
Профессионалы своего дела
ЖБ
Жанерке Бейсенбаева
Осы Ипотека BASPANAның қызметтерін алуға барлық үйлі болғысы келетін жандарға кеңес беремін. Асел-өз ісінің маманы,осы қыздың көмегімен Астана қаласынан 2 бөлмелі үй алдық. Сіздерге үлкен алғыс, еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер,өсе беріңіздер!
Айдана
Асель өте білікті маман. Өз жұмысын керемет атқарады.
ДА
Дина Абдикашева
Асельге улкееен ракмет 😘
ДЖ
Динара Жаппасова
Менеджер Асель очень грамотно все объясняет . Профиль в своей работе! Все чётко, грамотно и главное быстро. Приобрела 3 квартиры через менеджер Асель ! Всем советую .
НА
Ника Абишева
Благодаря менеджеру Асель приобрели квартиру в Астане двухкомнатную,спасибо большое за работу🙌
Карлыгаш Абилбекова
Хорошая компания, помогли купить квартиру в ипотеку в Астане😊, спасибо большое менеджеру Асель🥰, рекомендую🙌🏻
Акжанар Абданбаева
Всё на высшем уровне, работают профессионалы. Знают свою работу и больше. Менеджер Асель со своей командой выполнили свою работу на 💯. Объясняют всё доходчиво. Вам успехов и процветания.
Рустем Тулеу
Өз истеринин мамандары,Асельдин комегин мен аз уақытта баспаналы болдық
БЕ
Бану Ерсиновна
Кушти компания, Асель ханымнын аркасында квартиралы болдык, Рахмет улкен
Ерканат Мадышев
Лучшие в своём деле! Менеджер Асель помогла приобрести шикарную квартиру. Сопровождение на высшем уровне! Приобретать жилье легче и проще. Всех благ и процветание вашей организации.
ГЖ
Гулназар Жетписова
Өте жақсы компания 👍 Өзімізге қатты ұнады , бізге сопровождение Асель ханым жасады👍👍👍Өз ісінің маманы, ұзақ жыл армандаған үйімізді 2-3күнде қолымызға кілттің ұстатты. Рахмет сіздерге көп, басқада армандап жүрген отбасыларға жұғысты болсын. Уйлі болыңыздар🥰
Асхат Шолаков
Мастера своего дела 👍🏻👍🏻👍🏻👌👌👌
Динара Ибрагимова
Консультации и сопровождение на высшем уровне.Благодаря девочкам Асель и Айнур мы приобрели собственное гнездышко. Девочки проконсультируют, все досконально объяснят. Спасибо что вы есть!
Рахима Андасбаева
Оте тез уакытта ипатеканы жасап береди
Anarbek Ryskaliyev
Мы взяли квартиру в астане двушку через них, за 2 дня оформили все документы и ипотеку тоже, в астану свозили нас для нотариуса, все кредиты закрыли через них. Асель менеджер помогала нам во всем, документы квартиры тоже проверила на наличие налога и т.д.
Жулдыз Болатқызы
👌 так себе