Rizyq
Мясной магазин
КМ
Корлан Муханбетова
Кызғызстаннан сүтті өнімдері керемет екен👍
Алмагуль Мауленова
Қайырлы таң! Пельмени очень вкусные. Уже второй раз заказала через день. Понравилось всей семье. Процветания вашей работе. Побольше хороших покупателей.
EE
Erа Era
Плохо
А.
Алия .
Бағалары қол жетімді өнімдері сапалы әрдайым балғын еңбектеріңнің жемісін көріңдер
УБ
Улжан Буланбекова
Спасибо магазину Ризық все продукты свежие, натуральные, вкус сметаны и масло во рту тает! А кумыс очень понравился отменный! Спасибо продавцам магазина за отличное обслуживание!👍👍👍
Айгерим Абдакасова
Хороший магазин, масло у них вкусное и кумыс всегда есть👍
Айша Кисами
Қаймақтары балдай өте дәмді домашний қымызы керемет! Тамақтарын қолдан жасайды халал маған ұнады сатушылары сүйкімді әдемі сыпайы қыз! Ризыққа ризамын😊
Акмарал Шагирова
Купила шубат, ооочень 😋. Пришла повторно. Теперь постоянно сюда прихожу. 👍
Нұрайым Сәдібек
Не первый раз беру у них продукцию — всегда свежая и домашняя
Kausar Token
Унады 😍
ГК
Гульнара Кожахметова
Өте жақсы қаймақ алдым, рахмет Айнұрға, жақсы продукция ұсынады🙏
Ммм Ммм
Бурын фарш жаксы болгасын алатынмын, кеин 2 рет алдым, ети кап кара (мойын ети сиякты) жане кой етин косатын болыпты.
Марьям Умм Сафия 💞Айюб
Очень классный магазин
Akerke Abiken
💯💯
𝒜𝓀𝓃𝒶𝓏𝒶𝓇 𝒜𝒷𝒾𝓀𝑒𝓃
🔥🔥
Aigul Muratova
Было все очень вкусно, особенно мясо. Сервис тоже понравился! Рекомендую!
Indira Bulanbekova
Очень вкусное мясо утки на шашлык просто топ Сочное и вкусно маринованно
сб
самал баттина
"Ризық" фермерлік дүкенінің қаймағы, майы, еті, қымызы қашан да дәмді, балғын. Иесі Айнұр да ақжарқын керемет жан.
Аксункар Аманжол
Істеріңіз берекелі болсын ! Өте жақсы дүкен!
Нурсултан Шаменов
Jaqsy duken
YZ
Yeralinov Zhanbota
Шубат жаксы оте дамI
БА
Бауыржан Абильдин
Мен осы фермерлік дүкеннен ет пен қаймақ және ірімшік сатып алдым и пирошки өте дәмді, Өнімдер өте жаңа және табиғи болды, дәмі ерекше ұнады. жалпы алғанда, осы дүкеннен қайтадан сатып аламын деп ойлаймын. Баға: 5/5. Ин ша Аллах көркейіп өнеберініздер 👍
KG
Krg GGG
Өте НАШАР 2 рет барып ауызым ұрылды Енді жоламаспын Күнгейдін тұрғынымын!!! Сапа өте төмен!!! Ірімшіктін ішінен қктып қалған ірімшік шықты!
EG
Eugene Guetta
Нету клиентоориентированности!
Акназар Абикен
Лучший магазин все свежие и необходимые продукты особенно мясо всем рекомендую !
МТ
Мирас Толеутаев