Diana_asxat
Массажист
Kristina Smakova
У мастера золотые ручки, как приходишь сразу располагает к себе, кабинет светлый и чистый, удобное расположение ✔️✔️
Danabekovva Zhannur
Ақнұр Өрікбайқызы өз ісінің маманы. Әр ісіне тиянақты қарайды.
ЖК
Жанна Кажыгалиева
Диана Асхаткызы биликти массажист , оз исинин маманы. Оте карапайым, багасы кол жетимди.
ук
умит кенжебаева
Диана Асхаткызы, профессионал своего дела 👍находит общий язык с детьми сразу, цены по детским массажам вполне адекватные, мы получили 1 курс массажа, результат на глаза 👍
Анель Каюпова
Хороший человек и профессионал своего дела😍 наша любимая массажистка.
AB
Aizhan Beisenova
Диана өз маман иесі,жұмысына берік,махаббатпен жасайды,қолы жеңіл👍👍👍
СМ
Сымбат Махатова
Диана ханым өз ісінің білікті маманы.Массаж алмай тұрып балам басын көтере алмайтын.1 курс массаждан кейін балам басын тік ұстайтын болды.Аяғын рентгенге түсіріп келіңіз деп баламның аяғын рентгенге түсірген кезде ұршығы жоқ болатын,аплазия деген диагноз қойды.2 курс массаж алып бастағанда балам өзі аунап бастады.Алдымызда тағы 1 курс массажымыз+электрофарезымыз бар.Тфәй тфәй балапанымда жақсы результаттар бар.Диана ханымға алғысымды білдіремін.Балаға деген махаббаты,көз қарасы,тіл табысуы керемет.Балам екеуіміз Диана ханымды жақсы көреміз.Диана ханымнан массаж алсаңыздар еш өкінбейсіздер.Және де бір жақсысы массаж алсаңыз электрофарез,ортоковрик,лфк тегін😁☺️
ДГ
Динара Газиз
Самый лучший массажист 👍🏻🫶🏻
Айсулу Махметчина
Наш самый лучший массажист 💯Рахмет Диана 🤍
AI
Ayagoz Iliyasova
Диана Асхаткызы жаксы маман. Оз жумысын билед. Канша результат бар. Аякка туралмай журген. Отырмаган. Шала туган. Ушактары бар балаларга емин комегин беред. Сенимди ажарлы жан
Назгуль Абикеева
Диана Асхаткызы керемет специалист. Керемет массажист. Оз жумысын жаксы коретин маман жане де качественно орындайды.👍👍👍
Диана Асхат
У нас еще есть Взрослый массаж !! Приходите мы вас ждем ❤️❤️❤️