BabySpa
Массажист
БЕ
Балнур Ермахан
Мы взяли массаж для нашей 5-месячной девочки, а также сделали гидромассаж. Цена очень доступная. Массажист Актоты — просто замечательная, настоящий профессионал своего дела! Мы остались очень довольны её работой
ФТ
Фариза Толебай
Ең керемет массаж Темиртаудагы бизге унады😍
Асель Нургазы
Дренажный массажға барып жаксы болып қалдық👍 Ақтоты Еркасым коп рахмет !
НМ
Назгул Молдабекова
Ақтоты ханымға үлкен рахмеет, ұлым мен немеремді массажға акелдік, 10күндік массаж өте жоғары деңгейде жасалды, массаждан соң балам еңбектеп кетті.
TA
Tolkyn Amenova
Актоты, үлкен рахмет! Баламда колики, тонус болып қатты мазасыз еді, қазір әлдеқайда жақсы болды😘👍🏻
MA
Meruka Amangeldi
Массаж ұнады🥰🫶 бала мазастанып жылайтын ұйқысы дұрыс болмай,массаждан соң сразу ұйықтап 3-4 сағат тыныш ұйықтайды.Массаж жасайтын Ақтоты комфортикк😂🫶 балаға деген отношениесі өте жақсы ❤️
МН
Мизамкул Нажмадинова
керемет орталык бизге унады уикысы тыныш болды 🫶🫶
ГЖ
Гульшат Жубикенова
Рахмет Актоты ханымға.Массажды ғана алмай гидромассаж үшін рахмет. 🌸
Aigerim Symbatovna
Актоты профессионал своего дела👍🏻 Очень приятная отзывчивая девушка, нам все понравилось, советую всем 🙏🏻❤️
Ангел А
Ақтоты Ерқасымға көп көп рахмет! Жақсы маман, баланың тілін таба алады , біз гидромассаж курсын алып шықтық, тағы келеміз 🌷Бағасы да қолжетімді 🫶🏻 келе алмаған күндерімізде басқа күнге ауыстырып берді , ешқандай күніміз күйіп кеткен жоқ🙌 Қыз-келіншектер ойланып жүрсеңіздер , тез арада жазылыңыздар🌷 Хочу выразить благодарность специалисту по детскому массажа Актоты Еркасым, нам очень сильно понравился ваша работа , так же забота о малыше так сильно радует , лояльность особенно был момент когда не могли придти на сеанс , у нас не один посещение не сгорел а все могли перенести , перестроили под меня , желаю успехов и процветания! Дорогие мамочки ! Если думаете записаться скорее записывайтесь на пробные занятие . Ваши детки будут рады 🌼🌼🌼
АУ
Аружан Утемуратова
Гидромассажная процедура 👍 после него ребенок так сладко спит
ES
Eskendyr Syzdykbekov