Vzletai. krg
Товары для праздников
Службы
Алпамыс Абкен
Өте жақсы магазин 👍 Шарлар сапалы, әдемі, дәл уақытында дайындап берді. Қызмет көрсетуі де ұнады. Ұсынамын!
Z ❤️🔥
Заказывали шары на день рождение Оформление все супер + доставили раньше времени оперативно 👍
Карлыгаш Турсынкул
Выпискаға шарлар заказ бергенмін. Өте керемет, ұнады. Осы жерден тапсырыс беруге кеңес беремін.
_009 kzz
Шары отличного качества всем советую 🔥
БЖ
Бахтияр Жунусов
Все очень качественно советую👍
MA
Madina Agybaeva
Шарики классные, как я хотела😍👍 Очень оперативно оформили заказ. Благодарю🫶
Eldar Aydos
Шарлары керемет алуға кеңес беремін Доскей бойынша жеткізу тегін👍👍👍👍
Nazgul Tursynkul
Просто супер!