Qara flowers
Цветы
Прикоснись к роскоши вместе с Qára
Заказать букет
Нуржан Жамбылбек
Спасибо
Asel Ermekova
Очень понравилось , букет очень красивый.Спасибо большое Аружан🤍Что собрала такой красивый и пышный букет 🤍
Айдос Акбасов
Спасибо за быструю доставку букет шикарный, приятно иметь дело с профессионалами 👍
Evgenyi Buss
Букет красивый но, вместо 17-ти, собрали 16 роз, поздно заметил т.к был в фольге, пришлось убрать одну розу, в итоге переплатил за две🥲 Девочки невнимательные.
Qara flowers
14 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо, что сообщили о ситуации, для нас это важно. Нам искренне жаль, что возникло н…
Anell Dyusembek
Дүкен өте ұнады. Таңдау көп, бағалары қолжетімді, ең бастысы шынайы қарым қатынас.
Marua Samatovna
керемет,ризамын
Адия Серикбай
Мне нравится этот магазин консультанты вежливые букеты красивые.Мне понравился этот магазин😍😍😍😍😍
Али Шакарман
Гүлдер ұзақ тұрды, сатушы Ақбота өз жұмысын керемет істейды👏🏻 .Ақбота сияқты керемет жұмысшылар көп болсын, осы qara-даң аламын үнемі, тамаша👍🏻👍🏻👍🏻
akon
Цветы очень красивые❤👍
Anar Toleubay
Өте ұнады! Ұзақ тұрды! Сатушы өз жұмысын керемет істеді үлкен рахмет, осы жерден алам всегда свежий❤️❤️
zere seidahmetovaa
Очень понравился этот цветочный магазин! Большой выбор свежих и красивых цветов, букеты собраны со вкусом и вниманием к деталям. Персонал вежливый, всегда готов помочь и подсказать лучший вариант. Остались только положительные впечатления, обязательно вернусь снова!💕
Togzhan Kenesova
Заказывала впервые всё понравилось, обязательно вернусь ещё.🥰
𝒜𝒿𝓈𝒽𝒶 𝓏𝒽𝓊𝓂𝒶𝒷ℯ𝓀
Очень понравился цветочный магазин. Большой выбор свежих цветов, букеты собрали аккуратно и красиво. Персонал вежливый, помогли подобрать вариант под мой бюджет. Цветы простояли долго. Обязательно вернусь ещё.
Aelyn Tursyn
Туған күнге арнап букет алдым. Гүлдері жаңа, безендірілуі өте әдемі. Қызмет көрсету деңгейі жоғары. Керемет.
Aitugan Abdiqadyr
Гүлдер ұнады👍🏻 Тез жеткізді.
Aika Yerzhankyzy
цветочки красивые😍Цена стоит того! доставка быстрая
GA
Gulim Altai
Обслуживание жақсы гүлдері әдемі
Saya Nurmashovaaa
Отличный магазин! Большой выбор, адекватные цены и прекрасное отношение к клиентам🥹❤️❤️
s🤍
smanovvaa 🤍
Не свежий гүл салып жібереді тез ақ солып қалды келе сала.Мынау сол ккзде түскен фото,суретте жақсылап карасаныздар ширип турр ужас заказ бермениздеррр
Анастасия Котельникова
Очень оперативно доставили букет! Спасибо большое за то, что все пожелания исполнили
ИФ
Игорь Фрейдлин
Цветы супер, и доставка быстро
Айдана Нышанбай
5 минуттық жерден келгенше солып үогеріпті гүл 1 сағатқада шыдамай солып қалд не ауыстырмайт не ақшаң қайтармайды ужс прям не советую
Abylaikhan Dauletuly
Солып келді басында мән бермеген едім асығып 1 сағаттан соң қарасам солып қалған , жазсаң дұрыстап бермиді білмиміз бізден свежи кеткен деп прям ужс не советую алмаяқ қойың текке ақшаларыңызды солған гүлге құртпаң
Nurai Sultanovna
Гүлдері өте жақсы иісі бәрі заказ берулеріңізге болады доставкасы да бар тиімді бағаларда бар😍
Medina Asetovna
Обслуживание өте күшті ❤️ Гүлді апарып табыстағанға дейін үнемі байланыста болды, осысы қатты ұнады 🥰 Барлығы свежий. Бағалары да тиімді ✨ Жалпы бәрі супер, міндетті түрде тағы тапсырыс беремін!
KS
Kanat Sh
👍
Лилия Гужаковская
Отличные ребята, отличный сервис, отличные цветы👍
ДБ
Данияр Байсеитов
Написал на What’app ответили сразу, сделал заказ. Курьер доставил моментально можно сказать. Рекомендую. Видно что цветы свежие и запах божественный!
SA
Sagynysh Aidar
Спасибо за быстрое и качественное обслуживание. Подобрали шикарный букет. И во время доставили 👍🏻.
Тлеубек Уахитов
Милое место, цветы свежие, заказываю второй раз)
A0
Ast 01
Спасибо большое вам🫶 Менеджер Бота 💐 Флорист Жаксылык💐 Респект🤝👍
ГК
Гульсум Калмагамбетова
Спасибо большое за оперативность😍👍 С утра нужны были букеты организовали и доставили маме во время🫶🏻процветании вам!
Айнур Рапильбекова
Сервис отличный! Цветы свежие. Всё быстро и оперативно. Собрали букет точно такой какой просила. Цены адекватные .Девочки вежливые. Спасибо большое
Махпал Аккулиева
Мен Астадан заказ бергенмын еш окынбедым, ойткены сапалы жеткызу қызметтері өте қатты ұнады, дер кезінде жетті, букет өте әдемі, свежий, улкен рахмет 🙏💐жұмыстарыныз табысты болсын
Serikbol Shakenov
Очень классное обслуживание респект персоналу
Валерия Копущу
Спасибо за очень быструю отдачу и доставку ,комфорт общение Рахмет !
🤍 🤍
Была здесь несколько недель назад, обслуживание очень понравилось! Цены отличные, а сотрудники просто милые и доброжелательные 🥹🙏
Ulpan Kasimova
Второй раз заказываю цветов Очень понравилось отношение и обратная связь консультантов! Где-то Подскажут, подберут чтобы выглядело изумительно красиво! Очень радует. Желаю не оставаться на достигнутом, расти, и радовать всех людей с прекрасными цветами 😊
ТБ
Тогжан Бакбергенова
Қызмет көрсету сапасы өте жоғары деңгейде! Гүл таңдауға көмектесіп, тапсырысты тез қабылдап, гүлді тез жинап, мен мекенжайды шатастырып алсам да, бәрін шешіп, аз уақыттың ішінде гүлді жеткізіп берді. Бастысы, гүлдері қандай әдемі! Парақшаларына қандай фото, видео салса, өмірде де дәл солай әдемі! Тапсырыс қабылдаған менеджерге үлкеен рахмет! Тапсырысты қабылдап қана қоймай, өте жылы қарым-қатынас жасады, әдемі көңіл-күй сыйлады! Рахмет! Мен бірінші рет тапсырыс бердім, енді тұрақты сатып алушы боламын💘
Акмаль Назарметов
Шикарный магазин, обслуживание на высшем уровне! Спасибо вам !
a1in_ okkk
ракметт өте сенімді әрі әдемі гүлдер🙃❤️
BZ
Bayan Zhaxalykova
Кеше басқа қаладан тапсырыс бердім. Гүлдеріңіз өте әдемі және балғын. Қызмет көрсету жоғары деңгейде – сыпайы, уақтылы жеткізді. Тапсырысқа көңілім толды! Менеджер Жанель мен флорист Айханымға осындай сапалы жұмыстарыңыз үшін рақмет, табыстарыңыз арта берсін! 🌷
Куралай Ахметжан
Рахмет, сервис ұнады👍тұрақты клиенттеріңізбін😌 қыздар оперативно жұмыс жасайды👏 жұмыстарыңыз алға баса берсін, сәттілік
Aisha Shubayeva
Спасибо за оперативную работу менеджеру Жанель и флористу Аружан! Цветы как на фото, свежие и красивые✨ Отдельное спасибо за быструю доставку и внимательный подход)
Несибели Сатыбалды
Көп көп рақмет,прям кері байланысты күшті береді екен,сестренкам қуанып қалды🥹😍Маған қатты ұнады,осы жерден гүл алыңыздар,өкінбейсіздер!❣️🥰🥰🥰🥰
Madiyar Kalmaganbetov
Хочу выразить благодарность менеджеру Махаббат и флористу Альбине. Они с душой подошли к заказу и собрали для меня невероятно красивый букет. Всё было сделано с вниманием к деталям, результат превзошёл ожидания! Спасибо вам за вашу работу и тепло 😊🙌🏻
Гульнара Аманкиличева
Рахмет❤️Жұмыстарыңызға сәттілік🫶 Керемет сервис ❤️
TR
Temirlan Rakhmanberdiev
Гүлдері керемет🫶🏻
Aizhan. Bagzybekova
Өтеее керемеетт,ойымдағыдан да күшті болды 😍😍😍😍советую очень красиво!!!😻
merry
Самый лучший цветочный!🙏🏻