Столовые
Aлих ‘.’
Еда вкусыне мне понравилось
ФФ
Фази Фаз
Өте дәмді, тамақтары тамаша! Всем советую!
Войн
👍👍👍
Ернат Бортебаев
Өте керемет тамақтары, дәмді,таза,порциялары үлкен!
БХ
Бисембай Хажаев
Очень вкусно,сытно,уютно,доступно,чисто,обслуживание на высшем уровне, красивая подача остались довольны, рекомендуем .
Kanat Omurbaev
Очень вкусно прям как дома Советую попробывать фршерованный перец не пожалеете А какой теплый прием Самое главное не дорого Всего за 1900т Я плотно по обедал
БА
Бекмаханбет Абишев
Оте дамди!!! Толкын молодец!!! Келиниздер!!!
Арайлым Танабаева
Керемет жер Тамақтары дәмді 👍👍👍
Akr A
Заезжали по отзывам перед выездом в дорогу, рекомендую всем, отличная кухня, большое меню и умеренные цены
Дана Пшенбаева
Qazandyq асханасының тамақтары өтее дәмді, әр тағам үйдегідей ыстық махаббатпен дайындалған😍 Персоналы өте сыпайы, келген қонақтың әрқайсысына жылы жүзбен қызмет көрсетеді. Асхана ішінің тазалығы көңіл қуантады -бәрі таап-таза, жайлы) Qazandyq-та тамақ ішкенде өз үйіңде жүргендей сезінесің! Тамаша қызмет пен дәмді ас үшін үлкен рақмеет🥰🥰
Артем Горбунов
Все очень вкустно, порции большие хорошие!
26 июня 2025, официальный ответ
Артем, здравствуйте. Огромное спасибо, что выбираете нас! Рады работать для вас ❤
Бекнур Иманбеков
Очень вкусно
4 апреля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Бекнур! Спасибо вам большое за ваш отзыв!!! Были рады помочь 🤗
Адильжан Жетписов
Очень вкусно, приятное обслуживание и атмосфера🔥
Даурен Мухажанов
Очень вкусное и чистое место. Особенно советую куырдак !!!
Нұртай Нұрбек
Отличная кухня, главное вкусно готовят и сытно. А персонал на кухне вежливые, буду всегда ездить сюда и питаться,цены приемлемые 🤝💪👍✊
Арайлым Тажина
Тамаша дәмхана! Ұсынамын!
DT
Dinara Turakeldieva
Сегодня была в Казандыке , хочу сказать еда очень вкусная и домашняя. Особенно попробуйте манты и пиццу. Желаю вам процветания и много клиентов
Анар Актайбекова
Толқын манты, чебуректеріңіз өте дәмді. Қуырдақ тіл үйіреді, бағалар өте қол жетімді. Бизнесіңіз дамып үлкейе берсін!
Катя Ксн
Тағамдар өте дәмді,іші таза.Қолдарыңызға дерт бермесін.Еңбектеріңізге табыс тілеймін!
СБ
Сауле Беримхан
Тагамдарыныз Оте дамди,асхана Таза ,жанга жайлы,колдарынызга дерт бермесин👍👍👍👍👍
КУ
Карла Уахитова
Всё вкусно,свежее и чисто
БЕ
Ботакөз Ермекқызы
Асханаларыңыз кең, тап-таза👍. Тамақтарыңыз өте дәмді,балғын. Тәтті пирог, торттарыңыз тіл үйіреді👍🤗
ДУ
SN
Saha Nalogov
Все вкусно супер🔥👍
Алия Кайдарова
Өте дамди, ари арзан, таза жане тез дайындалады🤤😋
ГМ
Гулжан Мейрман
Бәрі өте дәмді.
Сания Аманова
Тағамдары өте дәмді 😋 Керемет 👍👍👍
Sholpan Kaliyakparova
При входе чувствуеться уют, чистота и порядок .Готовят вкусно, обслуживание на высшем уровне .И цены доступны.Спасибо.Желаю процветания, успехов в своих начинаниях!!!Всем рекомендую.
Арайлым Карибаева
Столовая 👍. Чисто, разнообразно, вкусно. Советую. Удачи 👏
11 февраля 2025, официальный ответ
Арайлым, здравствуйте! Большое спасибо за ваш отзыв! Ждем вас в гости снова и снова 🌸
Мейрамбек Садуакасов
👍
11 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Мейрамбек. Спасибо вам большое за такой приятный отзыв 🙏👌 Будем рады вам всегда.
Ayazhan Baltabay
Өте керемет жер👍Тағамдары өте дәмді,қатты ұнады.Барлықтарыңызға баруға кеңес беремін🫶🏻
11 февраля 2025, официальный ответ
Ayazhan рахмет улкен, келип тұрыңыз, өте қуаныштымыз!
Ulpan Adilbekova
Түскі уақытта адамдар көптігінен орын табылмауы мүмкін. Жалпы жақсы асхана, түскі ас ішуге қолайлы орын. Тамақтары дәмді екен. Особенно манты
11 февраля 2025, официальный ответ
Рахмет улкен, өте қуаныштымыз, келіп тұрыңыз.
MK
Mahmudullo Khalmatov
"Қазандық" – үйдегідей дәмді асхананың жаңа мекені! Жақында ашылған «Қазандық» асханасы нағыз үй тағамдарын бағалайтындар үшін таптырмас орын. Мұнда бәрі өз үйіңдегідей: жылы атмосфера, дәмді әрі құнарлы тағамдар, қолжетімді бағалар. Ас мәзірінде күн сайын әртүрлі үй тағамдары ұсынылады – сорпалар, бұқтырылған ет, түрлі гарнирлер мен салаттар. Әсіресе, жаңа піскен нан мен хош иісті шай ерекше әсер қалдырады. Аспазшылар барлығын сүйіспеншілікпен әзірлейтіні бірден байқалады. Қызметкерлер сыпайы, тағамдар тез дайындалады, ал орынның өзі таза әрі жайлы. Егер дәмді, жылы әрі қолжетімді үй асын іздесеңіз, «Қазандыққа» бір рет келіп көріңіз – міндетті түрде қайта оралатын боласыз! Келіп, дәмін татып көріңіздер!
11 февраля 2025, официальный ответ
Рахмет үлкен осындай керемет жылы сөздерінізге, келіп тұрыңыз😀
Енлик Бакбергенкызы
“Тамаша асхана! Ас мәзірі әртүрлі, тағамдары дәмді әрі балғын. Қызмет көрсету жоғары деңгейде, атмосферасы жайлы. Міндетті түрде қайта келеміз!”
Sholpan Shulakova
Очень все вкусно, по домашнему, ассортимент разнообразный: и горячее, и салаты, и десерты, все на ваш вкус. Хозяйке заведения респект👍, все понравилось
10 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Almas! Спасибо за доверие 🙏👌 Будем рады вам всегда.
ЕА
Ердос Абдрахманов
Всего 3 слова. Аппетитно, доступная цена, главное чистота!!!
9 февраля 2025, официальный ответ
Большое спасибо за такой приятный отзыв 🙏 Всегда рады помочь!