Tumar
Банкетный зал
Гаухар Калысова
Великолепная кухня и безупречный сервис — просто восхищена!👏✅
БМ
Бикен Мурзагожина
Тумар рестаранны өте жақсы таза куранға барағанбыз👍👍👍👏👏👏🫶
ЗЖ
Зере Женис
Ресторан Тұмар өте әдемі,іші кең,жарық,жайлы ұнады!Тағамдары дәмді🫶
KN
Kanat Nurmaganbetov
Оте жаксы сервис. Админ вообще топ. Оте жаксы ресторан. Келиниздер кез келген тойды аткарып береди
Алтынкуль Конабаева
Қайырлы күн!!! Тұмар деген ресторан жайлы пікірімді қалдырсам деп едім. Ресторан өте әдемі, жайлы, тап-таза, қызмет көрсетуі де өте жоғары деңгейде десе де болады. Жаңадан ашылып жатса да, администраторлары да, даяшылары да, барлық қызмет көрсетуші персоналдары да өте сыпайы, қарапайым жандар екен. Әсіресе, Нұрдана деген админ қыз, өз ісін бар жан-тәнімен жақсы көретіні көрініп-ақ тұр. Ал тағамдары жағына тіпті сөз жоқ, бәрі де үйдегідей өте дәмді. Барлығына рахмет!!! Алла берекесін беріп, кәсіптеріңіз өркендей берсін!!! Айтпақшы, басқа ресторандармен салыстырғанда, баға жағынан да өте тиімді екен.
Айшуак Женис
Тұмар ресторан іші таза адемі екен,Администратор Нұрданаға көөп рахмеет
Айжан Айжан
Бүгін жана Тумар деген ресторанда құранда болдым!Тамағы дәмді,іші таза,әдемі.Администратор Айжан қатты ұнады,қандай сұрақ болса да шешіп беруге тырысты. Енді той жасасақ осы жерді 100% тандаймыз
ЗТ
Зарина Такуова
Все, ничего, но там жара нереальная, дышать нечем, связь не ловит, но кухня вкусная, чайный стол тоже Обслуживающий персонал это вообще другой разговор…. Фотограф, который сидит там, фотки ужасные, и вовремя не отправляет, цены как в дорогом ресторане, а потом не отвечает Диджей тоже, сидит весь из себя, опаздывает на мероприятие и не ставит музыку, которую просят Короче, хозяевам надо менять фотографа и диджея
diankinaxs🐅 N
Работала в этом ресторане Админом Хозяйка скатина зарплату не дала работала кормила завтраками через меня оформила плитку сказала что отдаст деньги после банкета кинула Зарплату всем недостатками давала всех тупо кидала на деньги а мне офицанты,посуда мойщицы тетки приходили бедные с утра до ночи работали деньги не давали Хозяйка ресторана взрослая женщина просто стыда нету как так можно у нее самой дети моего возраста кидать на деньги Асель Маратовна бессовестно поступило угражала мне что мою фотку скинеть группам чтобы не брали меня на работу хотя ей ничего не сделала очень конфликтная женщина работала в ноябрье до ночи оставалась до сех пор мои заработаные деньги и за плиту не вернула
Tб
Tumar, банкетный зал
26 июня 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Очень неприятная ситуация конечно, но просим обратиться лично к ней, то есть как вы пи…
А.
Арс .
Оте кушты особено офицантар
ЕЖ
Ернур Жумабек
Өте ұнады особина Ернұр деген овисант