BalKymyz house
Кымызхана
aisulu _ibraeva
😍
Ботагоз Арман
Классная кымызхана👍👍👍выбор,обслуживание,цены очень хорошие!кымыз домашний и башкирский очень вкусный,нам понравилось
AB
Ainura Belgibaeva
Ужасное заведение. Кумыс — как водка, пить невозможно.После него кружится голова.Ни вкуса, ни качества. УЖАС.Сертификата нет. Разочарование полное, Не Кымызхана а КАБАК.НЕ ХОДИТЕ,НЕ СОВЕТУЮ!!!!
АЕ
Абай Елжан
бағасы қымбат, обслужоаание 0, вкус ужасный
A A
Не пускайте своих несовершеннолетних детей в это заведение
Сержан Мейрамбек
Айтжан крассавчик 😘🫶🏻✊🏻 10/100000
Абылай Акылтай
Кайф жер советую всем
smbkv0 ss
приходите очень хорошее место чистое и приятное
НТ
Нургуль Темиргалиева
Даже одной звезды жалко. После употребления данного продукта мне было очень плохо. Я думала что я умру. Не могла встать целыми днями рвало, даже воду не могла выпить. Считаю что данный продукт необходимо проверить в лаборатории а также запретить его продажу лицам не достигшим 21 года.
DT
Dair Temirgaliyev
5 баға қоятын адамдар, сендер нағыз АЛҚАШСЫНДАР! Мен ұланып қала жаздадым, әйелім ауырып, отравление болды! Чек, бәрі бар! Ана қымызды,СЭС-ке беру керек. СОСЫН ӨТІНІШ, ХАЛАЛ деп айтпаңыздар, ұят болады, как минимум.
a1tzhan -
Кымыздары оте Жаксы
Arafat A
Жаксы болд
Arailym 🩶
Зор зор
Nurdos Aralbay
Все четко заведение и цены
4iazz 🥷🏻
Классное заведение👍🏻👍🏻
Ako Ako
ӨТЕ НАШАР! АЛДАНБАҢЫЗДАР! Balkymyz House «Қымызханасы» деп қойып, жас балаларға таза спирт ішкізіп отыр. ҚМБД сертификаты атымен жоқ! Келген балалар – кілең мектеп жасындағы ұл-қыздар. «Қымыз» деп арақ ішіп масайып, бастары айналып отыр. Бұл таза алдау, денсаулыққа зиян және үлкен күнә! Ата-аналар! Балаларыңызды бұл жерге жібермеңіздер! Бұл қымыз емес – арақ. Шығып алып жастар темекі шегеді Ішіп алып мас болып, құсып, есін жоғалтып жатыр! Жоламаңыздар! Денсаулықты да, тәрбиені де құртады!❌❌❌❌
BE
Beimbet Erengali
Бел@вотн#е заведение.
Birzhanchik Amantaev
зор зоо 10/10
Алия Русланова
Кеше 2 л сатып алдым. Екі кружкадан кейін өзімді өте нашар сезіндім — қатты басым айналып, уланғандай болдым. Құрамында спирт немесе басқа зиянды заттар бар сияқты. Құрамын және сапасын тексеруді талап етемін! Купила вчера 2 л.После пары кружек стало очень плохо — сильное головокружение и признаки отравления. Похоже, в составе спирт или другие вредные вещества. Требую проверить качество и состав!
Nurbi Abdrahman
мас болдым
диско
нифигово масайтады
ЕХ
Елдос Хамит
Отличный, мощный кымыз
Merey Quspek
Мұндағы қымыз – нағыз кайф! Дәмі тіл үйіреді, табиғи, салқын, шөліңді бірден қандырады, бойын жеңілдеп буынға отырғызады. Ішіп алғаннан кейін домбыра іздейді екенсің еріксіз).
Арман Сергалиулы
Очень четкое место, ставлю лайк
ТН
Т Н
Самая лучшая атмосфера и проверенный кымыз. Спасибо Кевину за это 🔥🔥🔥👍👍👍
Кайсар Сабырбайулы
Очень хороший кымыз после него я стал айгыром
Дэмиан Лиллард
Пил кумыс там недавно, очень уютно и комфортно, кумыс просто пушка👍👍👍
АХ
Арман Хасенбабин
Все очень понравилось,большой ассортимент кымыза!
Alibek Armanuly
Очень крутое место,особенно Пс 5 есть все игры,все очень понравилось
Ayazhan ❤️
Лучший кымызхана в городе👍👍👍 И просторный и уютный, а кымыз классный 👍👍
Нури Смагулова
Кымыздары оте дамди😋😋Заказбен жии алдыртамыз!Берексин берсин🤲 Молодцы 👍
Алихан Ережеп
Лучший кумыз в Караганде😍
ES
Erkanat Sharatov
Недавно посетил новое заведение, где подают свежий кымыз, и остался в полном восторге! Здесь не просто продают напиток – здесь возрождают культуру и передают дух степей через каждую чашку. Вкус – насыщенный, натуральный, с той самой легкой кислинкой, которая делает кымыз уникальным. Атмосфера заведения тёплая и гостеприимная, чувствуется, что хозяева вложили душу в своё дело. Если хотите попробовать настоящий, качественный кымыз – вам точно сюда! Рекомендую от души!
br.ssml .
Очень приятное место для проведения времени с компанией, всем советую посетить это замечательное места!
b💨
bekbolatd 💨
Горилла ишип маймыл болганша,кымыз ишип айгыр болмайсынба дейтиндей кымызхана екен
Дастан Ошакпаев
Оте керемет кымыздар Конылынызды тамаша асерге болейды Бакытжанга болек рахмет 😍
Ания Сайран
Сырым Сайран
Кымызы 🔥🔥🔥 керемет баруга лайыкты
ab
auelbek bai
Қымыздардың дәмі өте керемет!!! көзіңді жұмып қойып таңдасаңда жақсысы түседі😂 Бақытжанға бөлек рахмет! Биікке көтеріле беріңдер, әлемдік деңгейде жүргенде ертең есіме түсіріп мақтанам осы жердің қымызын іштім деп!! Алға жігіттер бақытты болыңдар!
Санжар Кайрханов
Өте дәмді керемет қымыз
.. .
вежливый кассир, очень много кымызов на выбор, внутри все очень красиво и аккуратно сделали, кымыз вообще😍😍
Томирис А
Керемет екен . Қымызда, ішіде. Бәрі ұнады! Сатушы әсіресе.
Roma .
Самый лучший кумыс, всем рекомендую! Обслуживание на высшем уровне
S
Shingiz[KZ]
Қымыздары балдай 👍
Sanzhar Suleymenov
Очень хорошое место,чисто и атмосфера бесподобна
DU
Daniyar Urinbaev
Бұл жер міндетті түрде баруға тұрарлық
RMZ ABE
Самый лучший кумыс что я пробовал,всем рекомендую, консультанты очень дружелюбные!!! это вау
УК
Улан Кенжебаев
Кушті келуге кенес берем маған ұнады
Алишер Шаграп
Лучшая қымызхана 👍👍👍