Алтын таға
Конный клуб
Службы
Фар Ж
Ходили на жорык три часа. Отличные лошади. Маршрут хороший.
Азамат Махсат
Лошади еле скачут и инструктор нормально даже по скакать не дает при этом катают как детей не советую лучше в другое место искать но лошади для детей самое то
Inst: dau1etovv_1 :
👍👍
Daulet Kozhekeev
👍
Maral Nurdaulet
Аттар олип калган
НI
Нуртас Ivanov
Күшті болды бүкілі! Ат шаппаса ол конкретно өзіңнің кінәң! Ат адамнын рухын сезеді, так что рухтарыңызды көтеріңіздер! Атты бағындыра алмасан, мінбе!
𝓪𝔂𝔃𝓪𝓻𝓪 🤍
👎👎👎
𝒩𝒶𝓏𝓎𝓂 𝒪𝒾𝓇𝒶𝓉𝓀𝓎𝓏𝓎
кушты 👍🏻👍🏻
nána 🫦
Классное место, инструктор очень терпеливо все объясняет. Интересно провели время с подругой, лошадки очень красивые и воспитанные, хочу прийти еще не раз, уже скучаю по коню Аргыну!
Aizhan Kabyldina
Онша емес, не советую, басқаға барыңыздар лучше, аттар мүлдем жүрмейт, ана жерде жүрген жігіттер грубый өте!!! Серуендеуге ат алсаңыздар бір орында тұрасыздар, шабуға алсаңыздар серуендейсіздер(и то не точно, тоже тұрады бір орында)
Аяжан Оспан
Не советую, вообще жаман, аттар шаршаган вообще журмид турады Бир орында козгалмай. Лучше баска жерге барыныздар!
Алдияр Каржауов
Барып керек емес аттары жаман жүрмейді,бағасын өтірік қояды вообще не советую
Асем Бияк
Вообще не советую.пишут сами..по предворительной записи ,пр ехали в назнаечнное время ,там никто не в курсе,потом поехали за лошадьми.в итоге поехали наконецто...но как поехали,лошадей уговаривать пришлось.буквально тащили за веревку...полное разочарование.деньги и время на ветер
Коркем Baltabek
зор🔥
nuraiym🤍 umirzakovnaa
не советую аттары шааппайды,жургылеры келмид бар уакыт сонымен кетып калад
А🦦
Аружан 🦦
ужас
zhuманova 🤍
Мен мінген айғыр зор шабады,бырак кобысы шаршаган
Vladimir Vagaitsev
Шикарно! Покатались, попали под мелкий дождь, угостили баурсаками! 100/10, придем ещё!
YS
Yerkin Sh.
Бүгін бір жарым сағатқа екі ат жалдадық. Мен мінген айғыр тыңдамады — үнемі қора жаққа тартты. Дос қыз мінген бие тек соның артынан ғана ерді. 30–40 минуттан соң айғырды басқару қиындап, серуеннің мәні қалмады. Ат ауыстыруды сұрағанымызда, қызметкер: «Нұсқаушы алмай ақша үнемдедіңіздер, енді неге шағымданасыз?» — деп жауап берді. Бізге нұсқаушы керек емес еді, жай ғана тыныш серуендеуді қалағанбыз. Қызметкер өзі сол айғырға мініп көрді, бірақ өзі де әрең басқарды. Соған қарамастан: «Ат басқара алмайсыз ба?» — деп мені мазақтады. Мен: «Сен мамансың, ол сенің жұмысың, ал мен демалуға келдім» — десем, ол: «Жылқы толық бағынбайды. Қалай рахаттанам дейсіз?» — дегені ашуландырды. Айғырды тыңдату үшін күш қолдануға тура келді, бірақ ондай демалыс керек емес. Бұрын басқа жерде жайлы, басқаруға оңай жылқылармен жүргенмін — бәрі жақсы болған. Бастапқыда жақсы әсер болады деп ойладық, бірақ өкінішке қарай, қызмет көрсету жағы өте нашар болды. ✅ Бағасы қолжетімді ✅ Жылқылардың иісі сасық емес ✅ Жабдықтар жарамды ❌ Қызмет сапасы — өте төмен!
ЖА
Жанат Ахметжанов
Керемет
Умкспкс …
Дастурли аншиси керемет🤣
Dilyayerl 😼
Аттары шаршаған, жүрмейді. Өз бағасына тұрарлық әрине. Бірақ алған уақытыңызды босқа анау атты жүргізумен өтіп кетеді. Инструкторлары грубый, с высока қарап сөйлейді. Түсіндірмейді ештенке!
ЕЕ
Ерназар Ерназар
Шаршаған екен аттары. Негізі прикольно. Бағасына пойдет)
ББ
Бакытжан Балаганов
Өте жақсы! Тамаша! Бәрі ұнады!
SB
Saginbay Bakdaulet
Белгилеген уакытта барган едик аттар табылмай кайтуымызга тура келди
Елжас Брат
Аттары шаппайды вообще анау ақ тар Қарасы более менее Қалғандары вообще шаппайды,қораға қара йбара береді,жалқау Не советую вообщем
Nursulu Kabimolla
Бары унады
РМ
Ризвангуль Мауиянова
Өте керемет жер екен! Аттары күшті, инструктррларына риза болдық! Көмектесіп, тез үйретіп жіберді👍👍👍 тамаша әсер алдық, отбасымызғв ұнады!
Yerkenaz Болат
Блин кушти екен 😊 аттары особенно 🐎
Амина Оразбай
Аттары куштикен
Ainura Zhamilkyzyy
Өте күшті☺️ Адамдарыда жақсы екен
Карина Карина
Классное место😍 Обязательно вернемся)
K .
Самое лучшее место☺️
Ж
Жасик
Харошы места
Saliya Magzumova
Нағыз демалатын жер екен😍 Қаланын у-шуынан қашып,әдейілеп осы жерге келдім. Өте унады. Инструкттор жігіттерге көп рахмет👏👍 аттары да күшті әдемі😻
Арман Сулейменов
Alikh 🧃
Все понравилось
А.
Айгерим .
Лошади уставшие , не ездят , совсем не стоит туда , постояли на них 15минут совсем не катались , отдали лошадей , а оплату берут как за полный езду
ТК
Толғанай Куанышевна
Бүгін таңғы уақытта,тыныштықта барып,Алланың ең керемет жаратылған жануарына мініп серуендеп қайттым,жылқылар күтімде ұстайтындары бірден байқалады,әдемі бір жанға тыныштық беретін күн болды! Ерболат аға өзі бәрін көрсетіп,көмектесіп,бақылап жүрді. Еңбегіңіздің жемісін көріңіз ИншаАлла❤️
Даниэл _
Аттары жаксы жер екен
AT
Ako Tuleutaeva
Эмоции были просто Вау Енбектериниз жемисти болсын, Аллам берекесин берсин
Еркем Болатбековна
Маған өте қатты ұнады.Аттары жуас ,бағалары тиімді.Кигізүй бар екен ауылдағындай керемет атмосфера .Шаршап барғанда демалуға ең таптырмас орын.Инструкторлар да қарапайым әрі жақсы кісілер екен. Көп рахмет тағы барамыз. Барлықтарыңызға советую барып қайтуға🥰 .
Алтынай Тушенова
Аттары күтілген, әдемі, таза. Инструкторлар мейірімді. Бізге түсіндіріп, көмектесіп жүрді. Қазақша әндер айтып, көңіл-күйімізді көтерді🥹🫶🏻
Nazarbek Turlybekov
Аттары мықты барыныздар
Naz •
очень понравилось! Лошади ухоженные и спокойные. Отличное место, чтобы отдохнуть от шума города. Обязательно приеду ещё раз!
ЭД
Эсет Джабаева
Нам очень понравилось! Лошадки чистые, послушные👍