Кафе
Маргулан Ахметов
Лагмандары өте дәмді, гуйру мен цомян заказ бердік, салаттары дәмді, бауырсақ ерекше, ыстықтай алып келді. Бағалары қымбат емес, официанттары шустрые, тамақтары тез шықты, пицца пепперони ұнамады.
Официант Қыздар молодцы прям. Тортымызбен құттықтап берді. Ал Кухня 3/5. Салаты не так. Шашлык норм.
АО
Айжан Оразбаева
Сегодня были с мужем впервые,и остались довольны очень,очень хороший приветливый персонал, обслуживал нас парень,вкусная еда,цены приемлемые, обслуживание на высшем уровне.
А-Й К-А
Вкусно, уютно. Мне понравилось
Арман Аинабаев
Тамаша маған ұнады. Бағасы сәл қымбаттау екен🤭
ШС
Шерхан Сержан
Воббще долго готовит салаты не очень как будто все салаты вчерашние
АЕ
Асылтас Ермековна
Зира кафенің тамактары жақсы, ұнады. Атмосферасы өте жақсы. Офицант Айым Оте Жаксы карсы алды, карапайым , тамаша кыз
Tikhonchuk Nikita
пришел 4 января в 16:40, меню принесли сразу , а вот принять заказ так и не пришли до 17:05, даже 4 звонка вызова официанта не помогло ... сотрудники сильно заняты у входа ( наверно хорошие отзывы строчат в телефоне)...
ОН
Орал Нугербекова
Тамаша жер, атмосферасы, тамағы дәмді, официант қыздар да, ұлдар да ширақ, сыпайы, неше рет келсек те, әр кез қызмет көрсетулері жоғары сапада. Бауырсақ ары ыстық балдай, том ям өте дәмді. Пиццалары, лимонадтары бәрі дәмді. 10 жұлдыз қоюшы едім, әттең 5еу ғана).
ЖЕ
Жансая Есенкулова
Зира шафран кафесі өте ұнады. Бағалары тиімді. Тамақтары дәмді
Yerkemai O
Официант оте сыпайы , шыйрак прям вайбы болек жер екен 😍😍😍 тамактарыда куштии, аузымыз ашылып турганда баламызды алып ойнатып кетти прям шок болып калдык 😍😍😍
2 января 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін үлкен рахмет!😍 Сізге де, балаңызға да жайлы әрі жылы атмосфера сыйлай алғанымызға өт…
ТА
Толеген Алтынмурат
Дәстүр 2 екеуі бір деңгейде
KC
Karaganda City
Почему нет горячей воды в уборной?
ГЯ
Глория Яшенина
Отличное место, очень красиво и вкусно 😍 порции большие 👍🏻 по ценам очень хорошо 👌🏻
2 января 2026, официальный ответ
Большое спасибо за ваш тёплый отзыв!🧡 Нам очень приятно, что вам понравились атмосфера, блюда и цены. Будем рады видеть вас снова!
Bota Qanatova
Бүгін ағаларымызбен бардық,тамақтарын білмедім,бірақ официант ұл-қыздары өте сүйкімді,балажан кісілер екен,сестренкам кішкентай мазасыз,бір орында тұрмай қайта қайта жүгіріп официанттардың мазасын алды,бірақ өздері шаршап жүрсе де қабақтарын түймей,ойнатып,қалталарындағы сағыздарына дейін беріп,жабысып тұрған шарларына дейін жұлып алып берді🥹🥹🥹,рақмет айтып үлгермедік
2 января 2026, официальный ответ
Осындай жүрекке жылы пікіріңіз үшін үлкен рахмет!🧡🧡🧡 Қызметкерлеріміздің кішкентай қонақтарға да…
Акыжанова Айжан Батырхановна
Керемееет кухнясы дәмді, тапсырыс тез келді, жоғары деңгейде қызмет көрсеткен Гүлім ханымға рахмееет!
2 января 2026, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін үлкен рахмет!🧡 Асханамыздың дәмі мен қызмет көрсету сапасын жоғары бағалағаныңы…
Решил зайти покушать заказал плов принесли жирный не свежий мясо сухое есть было не возможно сказал официанту он промолчал и ушел ташкентский чай тоже не очень следите за кухней ! Думаю вы обратите внимание! Мне не хотелось писать! Просто в этот день хотел покушать вкусный плов но увы
TT
Turan TTT
брали собой самовывозом и не положили лепёшки хотя оплатили. мясо мало одни кости шашлык сухой не стоит у них брать самовывозом обманывают не вернули деньги за лепёшки
TD
Taiypzhan Dauletkhanuly
Коласы ғана жақсы екен
GM
G M
Тамақтары балғын емес. Жылытып әкеле салған сияқты. Порциясы аз. Бірақ 1л коласы өте дәмді екен. Сол үшін 1 жұлдыз
AD
Aiaru Daurenkyzy❤️
Ооченьь вкусно и цены огонь🤩🔥💥
2 января 2026, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв🧡 будем ждать вас снова!
Assel S
Чай ужасный, облепиховое пюре с водой
18 декабря 2025, официальный ответ
Мы готовим облепиховый чай по классической технологии - из натуральной облепихи, без добавления чайн…
АЕ
Адильжан Ертаев
Не советую!Заказал куырдак,салат лучше бы не ложили как будто украли,мясо баранины ужасное с хрящами и в основном жир,чай как будто выращивали несли три часа.🤦🏻♂️😑
Gulim Sarbalakova
Когда еще открылись кухня и обслуживание было отличным. Но сейчас к сожалению обслуживание на большом нуле и кухня испортилась. Ради том яма ходила сюда. Сейчас он ужасный, одна вода. Чаи БЫЛИ вкусными а сейчас вообще отвратительные . В общем - огромное разочарование 😬
МР
Мадина Рыскулова
Заказали Чебуреки с чаем просидели 40 минут, так и не дождались своего заказа, очень большой минус, Девушка официант Адель внимательная, очень старалась чтобы все было, но кухня не успевает,спасибо ей, больше сказать нечего.
Куралай К
Некоторые блюдо вкусные / Кейбір тамақтары дәмді вот именно солар үшін 5
2 января 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Сізге ұнаған тағамдарымыз болғанына қуаныштымыз. Ас мәзірін одан әрі жақсарту үшін міндетті түрде жұмыс істейміз.🧡
Жумабаева Айгерим
Очень вкусно нам понравилось
2 января 2026, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв🧡 будем рады видеть вас снова!
Аяулым Толегенова
Өте дәмді👍
2 января 2026, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін көп рахмет! Сізге бәрі ұнағанына өте қуаныштымыз. Тағы да күтеміз!🧡
Ayazhan Abdurakhman
Өте дәмді мейрамхана ,Айжан даяшыға рахмет,қызмет көрсету ұнады🫶🏻
9 декабря 2025, официальный ответ
Аяжан, жылы пікіріңізге үлкен рақмет!🧡 Тағамдарымыз бен Айжанның қызметі сізге ұнағанына қуаныштымыз. Әрдайым қуана қарсы аламыз!✨
Акбота Амирова
Тамақтары өте дәмді, Айжан деген қыз күшті обслуживание жасады, рахмеет🫶🏻тағыда келетін боламыз
9 декабря 2025, официальный ответ
Ақбота, пікір қалдырғаныңызға рақмет! Тағамдарымыздың дәмі мен Айжанның қызмет көрсетуі көңіліңізден…
EK
Erasyl Kenzhebekov
Отличное заведение. Еда очень вкусная, официанты вежливые, приятная атмосфера
9 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо за приятные слова!🧡 Будем ждать вас снова🤗
Tasya TM
Нам понравилось. Ходим уже в 3 раз
30 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо большое, что выбираете нас🧡 Будем рады видеть вас снова🥰
ГЖ
Гульдана Жунусова
Еда средничок, официанты вежливые, интерьер в восточном стиле интересный. Самое что меня смутило, что в уборной нет теплой воды для мытья рук. Это очень странно в век цивилизации. В туалетах нет биде и кувшин, я считаю что в ресторане в восточном стиле они должны быть. Расчитываться удобно через кюар.
9 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Гульдана! Прежде всего благодарим вас за отзыв и приносим искренние извинения за доста…
Aiym Mamyrbekovaa
Все было очень даже вкусно,и помещение уютные.Спасибо большое админу,хоть ночью хоть утром отвечает на сообщение, с терпением.(я много вопросов задала просто😂) Официанты доброжелательные им тоже отдельное спасибо!
9 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за теплые слова🧡 Будем рады видеть вас снова🥰
ЖХ
Жанар Х
Күүшті ресторан, екіеші рет отбасымызбен келдік, тамақтары дәмді, тез дайындалады, официанттары сыпайы. Өие жақсы деңгейде 👍 Айжан даяшыға рахмет, ұнады ма деп көңіл күйімізді сұрап, барлық тамақты дақсы әкелді 🔥🔥
9 декабря 2025, официальный ответ
Жанар ханым, пікіріңізге үлкен рақмет! Отбасыңызбен қайта-қайта келіп жүргендеріңіз біз үшін — ең үл…
Gulfari Sarsenova
Туған күн тойлаймыз деп барып едік жақындарымызбен, тамақтан қуырдақтан ұзыыыын қап қара шаш шықты. Барлық атмосфера бұзылды қалған тамақтарды жегіміз келмеді. Мақтап апарып едім қонақтарымды. Ұят болды екінші бармаспын
9 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Осындай жағымсыз жағдай үшін шын жүректен кешірім сұраймыз. Кешіңіз бен мереке көңіл…
Ernur Makenza
Сегодня в первые посетил данное заведение , интерьер очень красивый , официанты вежливые и доброжелательные, ноооо смутила обстановка в заведении а именно то что на весь зал были громко озвученные замечания в адрес официантов , очень не понравилось Очень жаль что пришлось это всё выслушивать , обстановка была напряжена
9 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Эрнур! Спасибо, что поделились своим опытом. Нам искренне жаль, что ваш визит оказался…
КТ
Кымбат Танабаева
Тамақтары дәмді болмады! Донерге соус салуды ұмытып кетіпті! Шаш па қылшық па сондай шықты! Ұнамады минус көп!
Диана Муратова
Тамақтары дәмді😍Официанттар күшті!
9 декабря 2025, официальный ответ
Диана, жылы пікіріңізге үлкен рақмет! 🧡 Тағамдарымыз бен қызметіміз сізге ұнағанына қатты қуаныштымыз. Әрдайым күтеміз! 😊
ША
Шапагат Амiре
Тамақтары жақсы екен бірінші рет келдік ,офицант Ерканат бізбен өте жақсы сөйлесіп өз жұмысын жақсы жасады көңілімізден шықты😃
8 ноября 2025, официальный ответ
Рақмет сізге жылы пікіріңіз үшін! 😊 Ерқанатқа міндетті түрде жеткіземіз. Тағы да күтеміз сіздерді!
АЖ
Анар Жумажанова
Өте керемет, бәрі дәмді 😍😍 Қызмет көрсеткер Әли официантқа рахмет🥰 Место очень даже уютный 😍😍😍
8 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рақмет! 😊 Алиге міндетті түрде жеткіземіз. Келесі кездескенше күтеміз! 💫
Ayssara Abzhanova
Бірінші рет келдік осы жерге, өтееее күшті😍😍😍😍 Әли деген официантқа отдельное спасибо!!!❤️🔥 Обслуживание на высшем уровне🫰🏻
8 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге мың алғыс! 💫 Алиге міндетті түрде жеткіземіз. Қызметіміз ұнағанына қуаныштымыз, тағы да күтеміз! 🧡
D ❤️🩹
Осы мейрамханада қызмет көрсеткен официант Эльнараға және администратор Гүлданаға алғысымды білдіремін. Эльнара өте сыпайы, жауапкершілігі жоғары, әр сұрағымызға көңіл бөліп, жылы жүзбен қызмет көрсетті. Ал Гүлдана өз жұмысын кәсіби деңгейде атқарды, ұйымдастыру қабілеті жоғары, келген қонақтарға барынша жайлылық жасауға тырысты. Сіздерге үлкен рахмет! Жұмыстарыңыз жемісті болсын!
8 ноября 2025, официальный ответ
Осындай жылы сөзіңіз бен жоғары бағалауыңыз үшін шын жүректен рақмет!🥰 Эльнара мен Гүлданаға міндет…
ЖЖ
Жанель Жагыпарова
Тамақтары дәмді, обслуживание на высшем уровне, Али оффициантқа рақмет!
8 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге рақмет! 😊 Алине міндетті түрде жеткіземіз. Тағы да күтеміз сіздерді! 💫
ЛА
Лаура Амандык
было все вкусно,по домашнему,быстро приготовили, Официанту Али отдельная благодарность Очень хорошо обслужил,
8 ноября 2025, официальный ответ
Большое спасибо за тёплый отзыв! 🧡Обязательно передадим Али. Мы рады, что вам понравились наши блюда и обслуживание, ждём вас снова! 🥰
GM
Guldana Mombekova
Бугін біз отбасылық тамақтануға келдік тағамдары керемет дәмді👍бізге қызымет көрсеткен баланың өзі қалай жылдам Ерғанат рахмет өркенің өсін ❤️❤️❤️❤️
8 ноября 2025, официальный ответ
Осындай әдемі пікіріңізге көп рақмет!🥰 Ерғанатқа міндетті түрде жеткіземіз. Отбасыңызбен келгеніңізге қуаныштымыз, әрдайым күтеміз! 🧡
ИЖ
Исмаил Жәукім
Тамақтары өте дәмді. Али аты Официант өте сыпайы әрі қызметін жоғары деңгейде көрсетті. Тапсырысты тез қабылдап, бәрін уақтылы жеткізді. Көңіл-күйімізді көтеріп, мейрамханадан жақсы әсермен шықтық
8 ноября 2025, официальный ответ
Керемет пікіріңіз үшін үлкен рақмет! 💫 Әлиге міндетті түрде жеткіземіз. Көңіліңізден шыққанымызға…
Zhansaya Azimbekova
Али самый лучший официант 👍🏻
Спасибо за ваш отзыв🧡🧡
Dimash Samat
Кафе оте кушты екен афинсанытын Айжан служабасы жаксы екен
8 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге рақмет! 🌸 Айжанға міндетті түрде жеткіземіз. Қызметіміз ұнағанына қуаныштымыз, тағы да күтеміз!🧡
AM
Ainur Meirambekovna
Заказы принесли быстро. Официант Али, очень вежливый и учтивый. Все было вкусно
8 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв!🧡 Будем рады видеть вас снова🥰