ZertteHub
3.4
3.4
ПБ
Перузия Бакыткызы
Өте креативті, жаңашыл форматтағы центр, кәзіргі балалардың қызығушылығына арнайы жабдықталған, ғылыми жобаға алғашқы қадам жасауға көмектеседі, балалар еркін сабақта отырып жұмыс жасайды
Молдир Сарбас
Проходили мы в этот центр месяц, обещали занятия, питание, шахматы и робототехнику, но почти ничего не было, еду давали через раз, учебный процесс неорганизованный. После жалоб ничего не изменилось. За такую цену качество полное разочарование не рекомендую
Umit Temirkhan
Ужасс, жумысшыларга акшаларын дурыс бермейды🤦🏾🤦🏾🤦🏾🤦🏾🤦🏾🤦🏾
Ару .
Өте нашар,келісілген ақшаны бермейді, не стоит жұмыс істеуге
Aruzhan Zhussipqyzy
самый ужасный образовательный центр
Symbat Bakasheva
Самый худший образовательный центр 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 не советую.Директорлары не адекватные 🤦🏽♀️
dikosh 🦦
өздеріне жауапкершілік ала алмайды өздері жасаған іске🤦🏻♀️самый ужасный обр. центр админ,директорлары вообще👎🏻👎🏻
nurmukhamed kasymbekov
Зор
ДД
Динара Динара
Керемет , менің қызыма өте ұнайды, анасы ретінде мағанда ұнайды, қызым 4 ке енді ғана толады, Қарағандыда осындай орталық көп іздедім, беретін білімі өте көп , ғылыми орталық болғаны қуантады, обычный развивашкалар сиякты емес , менің қызым лаборотория , робототехника , және нейрожаттығулар пәніне қатысады, бірақ оданда бөлек басқа сабақтар өткізеді. Апайлары өте жақсы , бөлек балалар ойнайтын бөлмесі бар, таза қазақ тілінде барлығы
AB
Ayagoz Boltay
Понравился центр. Ребенок ходит с удовольствием
Nur Daurenovv🫦
Очень внимательный центр
ОА
О Аня
Керемет орталық, Қарағандыда мұндай ғылыми сабақтарымен, көрнекіліктерімін орталық көрмедім.Мұғалімдері білікті, балаларыңызды жақсы дамытқыларыңыз келсе осы орталықты кеңес беремін!
Нуржанар Серикбол
Өте қолайлы заманауи орталық ата-аналарға тиімді орталық. Няня час бар екен, балаларды қалдырып емін еркін сағаттап жұмыстарымды бітіріп келемін
Айнур Исмагулова
отличный центр👍🏻.Ходит доча на пятилетку. Чисто , уютно и тепло. Атмосфера классная
УА
Улжан Айдиллаева
Самый лучщий центр,учат детей профисионально,Очень нам нравится.
????? ??????????
Крутой образовательный центр 🤩 Удобное расположение