Шанырак
Банкетный зал
Асель Ахметбекова
Өте керемет ресторан. 27.12.25куні карпаратив те болдык, тамақтары өте дәмді іші таза. 15ші стол да отырдык даяшысы қыз бала өте керемет денгейде қызымет көрсетті. Админ Нургуль ханымға рахмет. Жұмыстарыңыздын жемісін көріңіздер ❤
БК
Бану Канатбеккызы
10.01.26 күні осы ресторанда банкетта болганмын. Тамақтары өте дәмді, администратор жақсы, оффициантардың жұмысы күшті болды, мен отырған столдың оффицианты (Аты Ислам) бізді жақсы күтті, бәрін уақытында істеді.
Dilyara
Той өткізуге өте қолайлы орын. Залы кең, ішкі көрінісі әдемі әрі орналасуы ыңғайлы. Қызмет көрсету деңгейі жоғары — официанттар сыпайы, мұқият, қонақтардың өтініштеріне тез жауап береді. Барлығы ұйымдасқан түрде әрі жайлы өтті, өте жақсы әсер қалдырды.
Алихан Саят
Обслуживание бары Жаксы
КА
Канатбек Ахмедияров
Ресторан шикарный. Блюда очень вкусные, довольно доброжелательный и честный администратор. Работа официантов просто на высоте, выполняли свою работу чётко и красиво. Придраться не к чему.
Бүгін осы жерге алғаш рет келдік, барлығы күткенімізден де жақсы болды. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде — даяшылар сыпайы, тез қызмет көрсетеді.
Нурхан Каиржанов
Делаль в этом рестаране банкет очень понравилось официанты харошие админ добрый и дображелательный человек рестаран понравился советую делать банкеты
U2
Unknown 202
Ресторан красивый но обслуживание ужас
09askatovvnaa 09
оте керемет ресторан,кухнясы таза тамактары татты,обслуживание 10/10 оффицианттар керемет жаксы ресторар барине советую
A Lihan
Өте жақсы ресторан тамақтары күшті оффицанттар молодцы особенно Мансур мен Алихан👍🏻👏🏻
Мелисса
Горячее блюдо Бешбармак,на корпоративе было остывшим,оливки прогорклые. В туалете не было мыла
Акнур
Этот банкет мы провели в восторге, еда превосходная, в нутри все есть! Даже фотозона! Будем почаще приходить туда!
sagatqyzy 09
очень красивый ресторан,оффицианты классные,внутри очень чисто😍😍
Айман Бегалина
ресторан Шаңырақ мне очень понравилось шикарный ,сервировка, салаты,официанты ,все на высшем уровге 26 декабря вечером новогодний корпоратив за 6 ым столом сидели и мызыка и тамада отмосфера лэд экран ,просто шик слов не хватаеть спасиьбо,процветание и блогополучия
. .
Офф не нравится очень плохо админ тоже не нравится
Нурмухаммет Кыдырбеков
Бұл ресторанға барған сайын ерекше әсер аламын! Іші өте жайлы, әдемі безендірілген — нағыз демалуға арналған орын. Қызметкерлері сыпайы, әр клиентке көңіл бөледі. Ас мәзірі алуан түрлі, тағамдары дәмді әрі әдемі ұсынылған. Мұндай сапа мен атмосфера үшін үлкен рахмет! Міндетті түрде тағы келемін 💫
Рамазан .
👍🏻
Арман С
Рамазан тигр
Толеу Коранов
Шаңырақ тамақтары дәмді .Рахмет
Аида Баербекова
Рақмет,тамақтары балғын,қол жетімді баға.Қызмғт көрсетулері жоғарғы деңгейде
Меруерт Бейсенова
Ресторан Шаныракка улкен рахмет,иши улкен,персоналдары жаксы,тагамдары,салаттары оте дамди,порциялары улкен,бир созбен айтканда кухнясы баска ресторандарга караганда жаксы,багасы да кымбат емес,улкен рахмет
😎 🇰🇿
Ужасно выглядит облицованная сторона здания. Позорит своим внешним видом центральный проспект нашего города. Неужели владельцы данного ресторана не могут найти средства для окончания ремонта ?!