Улица Абая, 27а
В здании
3.9
Н
Нышанкуль
Бызге банкетный оте катты унады официант тын кызметы унады Нурлан офф ка рахмет
EK
Erasyl Kasymbai
Zoloto ресторанына барып көрдім, жалпы жаман емес 👍 Іші әдемі, атмосферасы жақсы, достармен отыруға немесе бір нәрсе атап өтуге ыңғайлы. Музыкасы да норм, отырысқа кедергі жасамайды. Тағамдары дәмді, бірақ бағасы сәл қымбатырақ. Қызмет көрсетуі жақсы, персонал сыпайы, бірақ кейде күтуге тура келеді. Жалпы алғанда, демалып отыруға болатын жақсы орын 👌
Акина Акина
Золото бұрыннан бар жер но отзыв неге аз деп ойлайсыздар себебі жаман,жағымсыз отзывтар көбейіп кеткенге өшіргенғой)))) Біз той жасағанбыз залына,алдында рестобар да болганмын унамайтын. А залы вообще ужасно екен. Не советую, антисанитария бір сөзбен айтканда.
Asilzhan. Zhalgasov
Бұл жер қатты ұнады 💃🕺 Музыкасы жақсы, би алаңы көңілді, атмосферасы ерекше. Асханасы өте дәмді, бәрі жаңа әрі сапалы. Достармен демалуға таптырмас орын. Ұсынамын!
AА
Alina А
Были в рестобаре «Золото» на вечеринке — всё понравилось! 💃🕺 Классная атмосфера, живой танцпол, хороший звук и приятный сервис. Отдельно хочу отметить кухню — всё свежее и очень вкусное. Рекомендуем!
Moldir Alahmedova
Кеше отырған едік түкте ұнамады. Заказдарымызды кеш 2жарым сағат дегенде әрең әкелді, өте сылбыр жай қимылдайды офицантта админде . Менюдағы тамақтың жартысы жоқ тамақ, салаттардың көлемі өте аз . Гарнирге күріш алып едім ол клей болып қатып жабысып қалған жеуге келмейді!! Ұзын сөздің қысқасы өз бағасына татымайды. Келуге кеңес бермеймін!!
Официант Ольга обслуживает очень хорошо,милая девушка🥰 Мы отмечали день рождения,и все понравилось,официант Ольга респект❤️
ayaulym bakhtybaeva
Ольга официантка хорошо обслужила, все на высшем уровне 🔥🔥
НВ
Наталья Волкова
Отвратительное обслуживание, администраторы не знают свою работу Отзывы накрученые Приехали посидеть ушли без настроения Заведение испортилось уже давно Цены завышены по сравнению с обслуживанием и отношениям к гостям Не рекомендую данное заведение